Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    04. Srpanj 2019. 13:41

Pa postali su jos veci izrabljivaci. Al bar sad kad nema radne snage cijeni tog radnika sto imas. Pa jebem mu ja kad radim, radim ko da za sebe radim. Nije da se hvalim ali stvano nisam zabusant al naletavam na takve kretene od poslodavaca da to nisu istine. Do proslog ljeta sam trpila svakakve gazde ajde samo da se radi al kad me proslo ljeto zena stavila da joj na suncu stojim 12 sati za dodatnih 50 kn na ruke nakon tri dana sam dala otkaz. Pa nek ti sin stoji ja nisam nicija budala. Eno je i danas okolo prica kako sam ju sjebala sto sam
     dala otkaz. Mos ti stara moja pricat sta hoces nije moja mama odgojila budalu. 😉😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Reni
    04. Srpanj 2019. 13:41

Zove me non stop,vika je da cu mu platit suncobran i onaj stolic nekakav jadni plastični 😂😂😂😂ocu sipak..sreca pa mi je neki dan dao placu za 6.mj,odmah drugog..halal mu ova dva dana 😎

Raštika
    04. Srpanj 2019. 13:45

Hahahahhaahhah Reni. Napravi se luda pa mu kupi djecji kisobran i stolic i odnesi mu. To bi mu ja napravila. 😂😂😂😂😂a ja kako sam ovo izgrintala tako mi je i placa sjela. 😂😂😂 cestitam gazda, opet imate veselog i uljudnog radnika. 😂😂😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Reni
    04. Srpanj 2019. 14:03

Hahahah dobro si prosla,budi opet dobra. Ma kupit cu mu da ne kazem sta.blokirala sam mu broj,moze samo puknit od muke..
    Nego sta li Ce sad,hocel mi Doc vjestica..stomak poceo pomalo bolit,u naletima,ko na početku PMS-a..

BaeBee85
    04. Srpanj 2019. 15:03

Ajoooj jadna ti, ali dobro si napravila! Cudi se drzava sto nam je tako, kad su nam ljudi totalno skrenuli, to vise nije normalno sta se ochekuje od covjeka.. Sva djeca moraju biti doktori znanosti, svi place 30 000 kn, poslovi u neboderima na sto visim katovima, a mali radnik, ako ne slusa pognute glave odmah dobije recenicu "neces ti, hoce druga 3" kud to vodi... Strashno.. 

Ivcy1306
    04. Srpanj 2019. 17:09

Reni, podrska i od mene.. i sama sam samo jedan obicni mali radnik i radila sam 13godina kao sezonac, ove godine napokon ostanem stalni a uvijeti katastrofalni..s jedne strane ajde super imat cu novac i zimi, a s druge strane moje radno vrijeme je ravno nuli. Znaci jedan dan radim od 8h, drugi od 10h, treci od 9h, cetvrti vec od 13h npr.i tako, a rasppred rada dobivam uvijek ali uvijek dan ranije, eventualno dva tako da unaprijed apsoultno nista nemogu isplanirati, imam sina od 2.5godine, vrtici puni, muz isto sezonac, svaki dan vozaj svekrvi ili mami, kako kad i kako kojoj i onda prije par mjeseci odlucimo se ponovo na bebu (nisam smjela prije zbog carskog) jer je meni dosta, nemogu vise i evo nadam se da ce se uskoro uhvatit jer ovo nije humano.. 
    Svi mi koji imamo extra poslodavce, nedajte se zaj.., vise oni nas trebaju nego mi njih.

Reni
    04. Srpanj 2019. 17:46

Bila sam i ja stalno zaposlena i kad sam zatrudnila nije im se svidjelo,kad sam imala spontani svanulo im je,zato sam ih potjerala u tri lijepe,kao i ovog danas. Ima svakakvih ljudi da Bog sacuva,malo tko cijeni radnika a svi kukaju kako fali radne snage,nek im bude,dobro si rekla mi njima trebamo a posla uvijek ima..sam sebi bit najbitniji,u stresnom okruženju nema zivota,mislit na sebe i svoje zdravlje. Boze nam daj svima sto prije da ostvarimo svoje ciljeve.

Nova19
    04. Srpanj 2019. 19:24

Reni slažem se u potpunosti i dobro si učinila 👏🏼👏🏼👏🏼
    Neka ti sve sada krene u pozitivnom smjeru 🍻

Rita88
    04. Srpanj 2019. 20:00

Reni nasmijala si me s ovim suncobranima, mogu te zamisli kak sutas sve nogom 😂 nadam se da su ti trudnicki hormoni a ne pms 😊

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Raštika
    04. Srpanj 2019. 22:03

E fakat Reni, mozda su ‘ludi’ trudnicki hormoni. 🤞🏼🤞🏼😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.