Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Srpanj 2019. 10:41

jana35

Mi pokušavamo 8 godina, nije da ću sad nekom ja pametovat ali drage moje, svima koje ja znam uključujući i sebe pa bez obzira kako su trudnoće završile … Primilo se upravo onda dok uopće nismo mjerili temperaturu i razmišljali o ovulaciji. Ja sam uvijek bila na iglama dok sam pratila ovulaciju ,od nje pa do menge to je bio pravi šou uvijek .
    Dok sam se umorila od toga onda je uspjelo.
    Zvuči to tako isprano, ali zbilja nemojte nikad plakat nakon neuspjeha ili dok dobijete m.
    To nas toliko baca dolje, zbilja ali dok mi nesto previše zelimo onda upravo to nikako da dođe.
    Neznam dali ima vjernica ovdje, ali upravo je snaga molitve najjača.

Jana, 8 god je stvarno puno... zasto niste isli na ivf?

03. Srpanj 2019. 10:42

Rita88

malina08

Rita88

da super je skocila, u ned mi je oko 12 h bio pik e sad po tom piku moguce da mi je jucer bila ovulacija i po danasnjoj temp, a i jucer su me bas bradavice bolile, vidjet cemo,sad cekanje 😃 jeste bili u akciji sinoc?
    Nove cure dobrodosle!

Da da, tebi je situscija skolska!:)sad cekamo! Bili mi u akciji sinoc :) meni je vj danas O i to cak kontam da navecer… tako da cemo jos sutra pokriti za svaki slucaj. Prosli mj mi je tek na 18.dc skocila temp. Zaboravila sam ponijeti lh trakicu na posao tak da ne bum vise piskila ovaj mj:)

onda nam sretno sad iducih dva tjedna 😊🤞, ne znam jel još koja cura s nama broji.. ajmo cure koja broji s nama

Hehe, da, prvi put nakon pobacaja pravo brojim, zadnja 2 mj sam ocito fulala ovulaciju xD

jana35
    03. Srpanj 2019. 11:04

malina08

jana35

Mi pokušavamo 8 godina, nije da ću sad nekom ja pametovat ali drage moje, svima koje ja znam uključujući i sebe pa bez obzira kako su trudnoće završile … Primilo se upravo onda dok uopće nismo mjerili temperaturu i razmišljali o ovulaciji. Ja sam uvijek bila na iglama dok sam pratila ovulaciju ,od nje pa do menge to je bio pravi šou uvijek .
    Zvuči to tako isprano, ali zbilja nemojte nikad plakat nakon neuspjeha ili dok dobijete m.
    To nas toliko baca dolje, zbilja ali dok mi nesto previše zelimo onda upravo to nikako da dođe.

Jana, 8 god je stvarno puno… zasto niste isli na ivf?

Hehehe, ovo je zanimljivo pitanje...
    1. Dogovoreni termin u Petrovoj 2012. god.- čekam mengu da krenemo s terapijom prije ivf-a ali ostala trudna prirodno - spontani u 8 tt 
    Nakon toga oporavak i pauza godinu dana
    Nakon toga pokusavali prirodno bez uspjeha 
    2. Dogovoreni termin Vuk Vrhovec 2014. god ali muz završio na hitnoj operaciji kralježnice - sve palo u vodu.
    Hvala Bogu oporavio se brzo i dobro ali nakon toga stresa bili smo zahvalni sto je on dobro, bilo nam dosta doktora, bolnica i svega i opet pauza 
    3. Dogovoreni termin početkom ove godine ovaj put Sveti Duh- opet ostala trudna prirodno -opet gubitak trudnoće 
    Pa ne razumijem ni sama zasto je bas tako ispalo i to 3 puta. Nemozemo ni doći do toga 
    Sad me uopće i strah planirat ivf 😂

Nova19
    03. Srpanj 2019. 11:11

Jana stvarno trnovit put 😕
    Ne znam šta bi rekla, svaki put ti se neka viša sila umiješala... razumijem tvoj strah, ali valjda je tako moralo biti... jednom će biti dobitna kombinacija 💕
    Cure, ja bi trebala (ne) dobiti za 4-6 dana 🤞🏻
    Cice ispuhane, osim šta me zna uhvatiti neka groznica navečer (već par dana i samo usred noći) to mi se znalo dešavati u prošlim trudnoćama ali ne vjerujem da je to sada neki simptom sa ovim suncem i vrućinama...
    Uglavnom čekam pa ćemo vidjeti... ovaj mjesec odustala od lh trakica i folne jer sam se htjela malo odmaknuti od svega... na moru smo još par dana pa kada se vratimo ćemo znati na čemu smo 🤗

• MamaWannaBe
    03. Srpanj 2019. 11:39

Ja sam danas kupila test za rano otkrivanje... u nedjelju mi je 29.dan ciklusa. S obzirom da su mi uzasno neredovite, ne znam ni sama kad bi trebala dobiti. Pa cu sutra ujutro piskiti.
    Za sada nemam nekih velikih simptoma... Pretpostavljam kada je bila ovulacija jer je tada bio prvo prozirni ljepljivi iscjedak.. a onda onak kad se obrisem kao trag krvi u sluzi...i osjetila sam probadanja u jajnicima.
    9.6. je bio prvi dan ciklusa...
    odnosi: 19. i 20.6., 24. i 29.6. 
    Ta probadanja sam osjetila oko 23/24.6.

Nadam se da bi moglo dati kakvih rezultata ☺️🙄🙈

03. Srpanj 2019. 11:44

jana35

malina08

jana35

Jana, 8 god je stvarno puno… zasto niste isli na ivf?

Hehehe, ovo je zanimljivo pitanje…
    1. Dogovoreni termin u Petrovoj 2012. god.- čekam mengu da krenemo s terapijom prije ivf-a ali ostala trudna prirodno - spontani u 8 tt
    Nakon toga oporavak i pauza godinu dana
    Nakon toga pokusavali prirodno bez uspjeha
    2. Dogovoreni termin Vuk Vrhovec 2014. god ali muz završio na hitnoj operaciji kralježnice - sve palo u vodu.
    Hvala Bogu oporavio se brzo i dobro ali nakon toga stresa bili smo zahvalni sto je on dobro, bilo nam dosta doktora, bolnica i svega i opet pauza
    3. Dogovoreni termin početkom ove godine ovaj put Sveti Duh- opet ostala trudna prirodno -opet gubitak trudnoće
    Pa ne razumijem ni sama zasto je bas tako ispalo i to 3 puta. Nemozemo ni doći do toga
    Sad me uopće i strah planirat ivf 😂

Jana, dok god jajnici rade i menga dolazi, ima nade!!

03. Srpanj 2019. 11:52

MamaWannaBe

Ja sam danas kupila test za rano otkrivanje… u nedjelju mi je 29.dan ciklusa. S obzirom da su mi uzasno neredovite, ne znam ni sama kad bi trebala dobiti. Pa cu sutra ujutro piskiti.
    Za sada nemam nekih velikih simptoma… Pretpostavljam kada je bila ovulacija jer je tada bio prvo prozirni ljepljivi iscjedak.. a onda onak kad se obrisem kao trag krvi u sluzi…i osjetila sam probadanja u jajnicima.
    9.6. je bio prvi dan ciklusa…
    odnosi: 19. i 20.6., 24. i 29.6.
    Ta probadanja sam osjetila oko 23/24.6.

Nadam se da bi moglo dati kakvih rezultata ☺️🙄🙈

MamaWannaBe - mislim da ti je jos rano za test, ajde pricekaj nedjelju pa kako bog da!

jana35
    03. Srpanj 2019. 11:58

Koliko podrske ovdje ,joooj hvala vam svima!!!! 
    Da mogu svaku od vas bi izgrlila i izljubila!!!!!

• Lady33
    03. Srpanj 2019. 12:05

Glukozu sam vadila i 5,6 je nataste i posljje glukoza je dobra ali insulin ovaj je malo iznad kako sada se odredi da li imam insulinsku ?

url=https://lilypie.com]

• rita7
    03. Srpanj 2019. 12:31

Jana suosjećam s tvojom pričom...zaista na ovim temama ima jako teških priča, ja se borim s time tek godinu dana a kad vidim koliko ima cura koje se bore godinama- uf ne znam šta bi rekla! osobno bih te znakove doživjela kao neku poruku imala sam ih i sama par, doduše ne toliko očitih kao i ti ali mislim da ima nešto u tome..a ovo što kažeš za okolinu - to mi je zaista grozno- mi još nismo rekli skoro nikome ali već sam imala par wtf?! trenutaka nerazumijevanja i totalno netaktičkih komentara od strane bliskih osoba :/ ma jednostavno to razumijemo samo mi i naši partneri tako da nije ni čudno ali opet očekuješ ipak malo više empatije..

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.