Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reni
    03. Srpanj 2019. 12:32

Evo mene pod suncobranom na poslu 🙈 naduta do zuba,zeludac mi se okreće a mengi ni traga..kako Ce ova agonija zavrsit.....

Nova19
    03. Srpanj 2019. 12:43

Reni

Evo mene pod suncobranom na poslu 🙈 naduta do zuba,zeludac mi se okreće a mengi ni traga..kako Ce ova agonija zavrsit…..

Joj Reni, žao mi je šta se tako patiš na suncu, to nije humano 😡
    Ako ne dobiješ za par dana, hoćeš ići na pregled vidjeti o čemu se radi? 
    Jana ovaj forum je pravo okriće pozitive i podrške, i meni osobno je lakše prebroditi neke stvari uz vas cure 🥰

Hope89
    03. Srpanj 2019. 12:44

Reni, i kod mene je isto, a test negativan jutros. 17 dana od ovulacije. Ne vjerujem da je greska.

Reni
    03. Srpanj 2019. 12:53

Ne znam tocno kad mi je bila ovulacija ali dva dana evo kasni.. sta god bude..

• MamaWannaBe
    03. Srpanj 2019. 13:04

malina08

MamaWannaBe

Ja sam danas kupila test za rano otkrivanje… u nedjelju mi je 29.dan ciklusa. S obzirom da su mi uzasno neredovite, ne znam ni sama kad bi trebala dobiti. Pa cu sutra ujutro piskiti.
    Za sada nemam nekih velikih simptoma… Pretpostavljam kada je bila ovulacija jer je tada bio prvo prozirni ljepljivi iscjedak.. a onda onak kad se obrisem kao trag krvi u sluzi…i osjetila sam probadanja u jajnicima.
    9.6. je bio prvi dan ciklusa…
    odnosi: 19. i 20.6., 24. i 29.6.
    Ta probadanja sam osjetila oko 23/24.6.

Nadam se da bi moglo dati kakvih rezultata ☺️🙄🙈

MamaWannaBe - mislim da ti je jos rano za test, ajde pricekaj nedjelju pa kako bog da!

Mislim da cu krepucnit od cekanja i iscekivanja 🤦‍♀️😫

ribi1234
    03. Srpanj 2019. 13:23

Draga, glavu gore i kad vam doktor kaže da se OK, odmah u akciju. 
    Ja sam 2 tjedna nakon kiretaže poslom morala u dom za djecu u Nazorovoj. Srce mi je puklo, toliko tužnih priča i bebica koje zaslužuju svu ljubav ovog svijeta. Raspitajte se o posvajanju. Postoje i udruge koje vam u tome mogu pomoći, ako ništa upoznati vas s procedurama i prenjeti iskustvo iz prve ruke. A onda, tko zna, zar ne bi bilo lijepo čekati da prođe tih 9 mjeseci u društvu malenog bića koje ćete zavoljeti i koje će postati vaše u trenutku kada ga pogledate u oči <3

Mi smo isto pričali o tome. Ja još od srednje škole i prvog susreta s dječicom bez odgovarajuće skrbi razmišljam o tome kako bi bilo lijepo nekome od njih pružiti pravi dom. 

Faith32
    03. Srpanj 2019. 13:29

Dugo vas sve vec pratim i eto voljela bi se i ja pridruziti. Naime, vec 9.mj.suprug i ja bezuspjesno radimo na bebici i sada vec zaista lagano pocinjem gubiti nadu i vjeru a znam da to ne smijem, prosli mjesec se napokon dogodio duugo ocekivani plusic, sreca do neba, ali nakon 5 dana sam prokrvarila i sve je otislo :( vadila sam spolne hormone i izrazito mi je visok mullerov hormon sto mi je dr.rekao da bi moglo ulazivati na policisticne jajnike, pa me sada narucio na kolordopler ultrazvuk, takodjer me malo muci hormon stitnjace tsh mi je 4,56, a svugdje citam da ne bi smio biti iznad 2,50 za pravilnu trudnocu a dr.kaze da je to zanemarivo, imate li vi koja iskustva sa time da me savjetujete? Takodjer mi je prepisao da pocnem piti Gynositol, dal je tko to koristio? Hvala vam svima na odgovorima, divno je citati vase komentare i toliko podrske imati na jednom mjestu.❤

Reni
    03. Srpanj 2019. 13:35

Nova19

Reni

Evo mene pod suncobranom na poslu 🙈 naduta do zuba,zeludac mi se okreće a mengi ni traga..kako Ce ova agonija zavrsit…..

Joj Reni, žao mi je šta se tako patiš na suncu, to nije humano 😡
    Ako ne dobiješ za par dana, hoćeš ići na pregled vidjeti o čemu se radi?
    Janaovaj forum je pravo okriće pozitive i podrške, i meni osobno je lakše prebroditi neke stvari uz vas cure 🥰

A ne znam sto cu,nadam se ako nista drugo da cu dobit,planirala sam svakako ako ne bude T iza ove menge kod privatnika na pregled.

ribi1234
    03. Srpanj 2019. 13:55

Anastazija, ako sumnjaš na trudnoći izvadi betu i to će ti otkloniti sve sumnje. Ukoliko beta nema trudničke vrijednosti, mislim da se trebaš  što prije naručiti kod ginekologa da vidi što ti se događa. Izostanak M nikad nije dobar znak (osim, naravno, kad si trudan).
    Što se tiče curenja sperme, mene su ti mučile iste brige. Guglala sam sve živo, pročitala sve i svašta i onda, bila zbunjenija nego ikad, tako da smo dragi i ja lijepo logički zaključili da je najbolje da se ne mrdam nakon :D I tako je i bilo prošli mjesec kad nam se "primilo". Ostala sam ležati nekih pola sata- četrdeset minuta i suzdržala se da ne idem odmah na wc, a za svaki slučaj se nisam kupala, iako smo bili na plaži kasnije (doduše, mislim da smo s tim malo pretjerali).
    Inače, mi smo prije toga redovito fulali ovulaciju tako da sam prošli mjesec kupila one test trakice i piškila na njih. Jednostavne su, nacrtaju ti smajlića na ekranu kad trebaš u akciju. Nama su pomogle. Kad vidiš što ti se dešava možda da probaš s njima. Tako ćeš barem biti sigurna da niste propustili plodne dane

• Nadalica11
    03. Srpanj 2019. 14:08

Hvala na savjetima, svakako ću se naručiti kod ginekologa pa da točno vidim u čemu je problem. Nadam se da nije ništa strašno. Sretno svima sa + 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.