Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lady33
    03. Srpanj 2019. 19:44

Draga moja i fina Grizli ja sam nasla neki homo index al ja pojma nemam ovo izracunati bas sam smotana :(

url=https://lilypie.com]

BaeBee85
    03. Srpanj 2019. 20:14

Hello!! Nova sam! Naravno da sqm tu kao i vi zbog bebolinića, koji nažalost nekako ne želi doći :( Ok, istina, dramila sam neki dan kad sam shvatila da je već 6 mjeseci prošlo, a ništa se ne događa. Pokušavali smo ovako, onako, tu i tamo i svašta i ništa - i ništa! Trenutno čekam, još 4 dana do M i nemam nikakve simptome osim možda upale mjehura (ventilator, klima), napuhane cMice (kao PMS) umor (vrućina), promuklost (jedem toliko rajčice zadnjih dana da bi i konj dobio želučanu kiselinu na najjače), pospanost i depra (to mi je i inače normalno stanje haha), nooo imam pitanje, možda i nekoliko i ako nije/su za ovu temu, molim Vas usmjerite me na pravi put :) Što se tiče progesterona, vidjela sam da pišete ako postoji spotting prije M to bi mogao biti znak manjka progesterona, ja ga imam skoro svaki ciklus, dan, dva cak i ponekad i 3 prije M. Imam i još neke simptome što se tice manjka tog hormona, ali ne čini mi se da je to neki drastičan manjak, ipak, mooožda je to uzrok, pa da li postoji neka hrana kojom se potakne proizvodnja progesterona, vidjela sam negdje da pišu toliko raznolike te hrane iz razloga dodatnog unosa pojedinih vitamina, a ja pijem prenatal vec mjesecima u kojima ima i vise nego dovoljno sveg tog. Tako da, možda koja od vas curka zna nešto o tome?! Još da dodam da sam jedna od sretnica koja je operirala endometriozu, ali i bez antibaby tableta se zasad nije vratila, te preboljela HPV nekoliko skupina opasnih za rak grlića maternice, DA, nema više virusa, potvrđeno! :) ali to nije sve, ako odmah nazovete dobit ćete i iscjedak iz bradavica (ciste epitelne stanice-radila pretrage) još iz djetinjstva bez da vas je itko ikad slao na mjerenje prolaktina.. Eto! Woo-hoo! Mislim da ću se i ja malo družiti s vama, jer ste stvarno čista pozitiva! 

Reni
    03. Srpanj 2019. 20:33

Rita88

Reni

Nova19

Reni

Evo mene pod suncobranom na poslu 🙈 naduta do zuba,zeludac mi se okreće a mengi ni traga..kako Ce ova agonija zavrsit…..

Joj Reni, žao mi je šta se tako patiš na suncu, to nije humano 😡
    Ako ne dobiješ za par dana, hoćeš ići na pregled vidjeti o čemu se radi?
    Janaovaj forum je pravo okriće pozitive i podrške, i meni osobno je lakše prebroditi neke stvari uz vas cure 🥰

A ne znam sto cu,nadam se ako nista drugo da cu dobit,planirala sam svakako ako ne bude T iza ove menge kod privatnika na pregled.

jel planiras radit opet test? nadajmo se da je kasnije ovulacija bila.

A sta znam,nisam pametna..a napravit cu,znam ja sebe,bar jos jedan dva,,eto sutra je treci dan kasnjenja,mozda ako bude negativan prihvatim da je to to..

KK_29.03
    03. Srpanj 2019. 21:14

Cure može li pomoć mala... 
    Dali se trebam brinuti, danas mi je 12 dc, a od 7 dc sve do danas me u jajnicima kao da štipa nešto, i imam nenormalno iscjetka kao da ovuliram. Ponislila san da je možda iznimno uranila ovulacija, ali nebi ti sve skupa trajalo ovoliko dana... 
    Sad se već bojim da nije nešto ozbiljnije

03. Srpanj 2019. 23:01

Reni

Rita88

Reni

Nova19

Reni

Evo mene pod suncobranom na poslu 🙈 naduta do zuba,zeludac mi se okreće a mengi ni traga..kako Ce ova agonija zavrsit…..

Janaovaj forum je pravo okriće pozitive i podrške, i meni osobno je lakše prebroditi neke stvari uz vas cure 🥰

A ne znam sto cu,nadam se ako nista drugo da cu dobit,planirala sam svakako ako ne bude T iza ove menge kod privatnika na pregled.

A sta znam,nisam pametna..a napravit cu,znam ja sebe,bar jos jedan dva,,eto sutra je treci dan kasnjenja,mozda ako bude negativan prihvatim da je to to..

Ma luda si! Koji test imas? Bar 5 dana kasnjenjea i onda placi,, sad jos bitka nije izgubljena. Teoretski si mogla imati kasniju implantaciju pa hcg nije jos vidljiv preko urina, nema odustajanja!!
    Cure, kako kuzite da li imate ovulacijsku sluz ili su to ostaci ejakulata? Jucer smo muzek i ja hopsali,sad navecer nakon 24h primjetila sam tu sluz,a mozda je i sperma. Inace po kalendaru je dan ovulacije

Reni
    03. Srpanj 2019. 23:31

malina08

Reni

Rita88

Reni

Nova19

Reni

Ma luda si! Koji test imas? Bar 5 dana kasnjenjea i onda placi,, sad jos bitka nije izgubljena. Teoretski si mogla imati kasniju implantaciju pa hcg nije jos vidljiv preko urina, nema odustajanja!!
    Cure, kako kuzite da li imate ovulacijsku sluz ili su to ostaci ejakulata? Jucer smo muzek i ja hopsali,sad navecer nakon 24h primjetila sam tu sluz,a mozda je i sperma. Inace po kalendaru je dan ovulacije

mene ti to buni,jednom sam postavila pitanje ali nitko nije nis odg,valjda neugodno pitanje 😂😂😂ja recimo ovulacijsku bol uvijek osjecam,otprilike u vrijeme kad bi trebala biti,ali neznam tocan dan jer ne pratim po trakicama,i mi ti sve te dane pokrivamo,ili svako drugi,i isto me buni jel to O sluz ili sperma..a ono pocnemo s hopsanjem cim kao zagazim u plodne dane,i onda poslje odnosa sutradan pocne nesto sluzavit,pa kontam to je to,onda opet nisam sigurna,nekad se bas rasteze ko bjelanjak a nekad samo balavo bude 🙈 ja sam ti po tom pitanju smotana 😂

Reni
    03. Srpanj 2019. 23:32

A nemam sad nikakav test,ono jucer sam radila duchesse iz Millera od 13 kn,evo meni aplikacija pokazuje 1 dan kasnjenja danas,ja kontala 2,ona mi racuna ciklus 33 dana po najdužem,a ja racunala 32 dana pa sam kao dan ispred..ma zbunjoza,uglavnom kasni eto dan dva,tri,kad vec ni sama neznam precizno. Mislila sam opet taj jeftini kupit,ma Neda mi se trosit pare na skuplje,ima tjedan dana sam kupila clearblue skuplji od 64 kn,kao moze do 5 dana ranije,i ono nista..a zaistinu,ja kad sam bila trudna prvi put prosle godine (spontani) tek treci dan kasnjenja,a 36 dan ciklusa prvi test bio blaago pozitivan,nakon dva dana jaca crta..ne mogu se sjetiti svih simptoma jer sam nakon spontanog sve to zeljela zaboraviti,ali znam da su me samo sise lagano bolile pred ocekivanu M,stomak bockao kao u ovulaciji,kad sam u 7 tjednu dobila jake bas menstrualne grceve to je trajalo par dana i taman osmi tjedan i ja iskrvarim..sad ja nemam nikakvih simptoma osim malo bockanja u trbuhu,bas najsličnije onoj O boli,ali sise nista,samo su mi otprilike u plodnim danima i malo poslje bile napuhane i tvrđe ali nisu bolile ,sad su normalne. Danas sam bila napuhnuta,trbuh,do veceras normalna,ispuhala,i bila mi muka,pripisujem suncu jer radim pod njim majku mu. Nisam pametna kazem,ne zelim letjeti a nekako lakse kad se bar malo nadam.. eto raspisala sam se,nadam se da Ce ti nesto biti i od koristi.

Rita88
    03. Srpanj 2019. 23:35

ni ja to ne mogu raspoznat Malena, isto mi je bilo drugi dan navecer i mislim si jel je ili nije, ne mozes  znat 🤷‍♀️ mislim nadajmo se da ima na forumu netko tko moze to znat, meni ti je dosta tokom ovulacije onak vodenkast iscjedak nije ono tipicno školski da se rasteze nego bas vodeno bude par dana i onda stane.

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    03. Srpanj 2019. 23:37

BaeBee85

Hello!! Nova sam! Naravno da sqm tu kao i vi zbog bebolinića, koji nažalost nekako ne želi doći :( Ok, istina, dramila sam neki dan kad sam shvatila da je već 6 mjeseci prošlo, a ništa se ne događa. Pokušavali smo ovako, onako, tu i tamo i svašta i ništa - i ništa! Trenutno čekam, još 4 dana do M i nemam nikakve simptome osim možda upale mjehura (ventilator, klima), napuhane cMice (kao PMS) umor (vrućina), promuklost (jedem toliko rajčice zadnjih dana da bi i konj dobio želučanu kiselinu na najjače), pospanost i depra (to mi je i inače normalno stanje haha), nooo imam pitanje, možda i nekoliko i ako nije/su za ovu temu, molim Vas usmjerite me na pravi put :) Što se tiče progesterona, vidjela sam da pišete ako postoji spotting prije M to bi mogao biti znak manjka progesterona, ja ga imam skoro svaki ciklus, dan, dva cak i ponekad i 3 prije M. Imam i još neke simptome što se tice manjka tog hormona, ali ne čini mi se da je to neki drastičan manjak, ipak, mooožda je to uzrok, pa da li postoji neka hrana kojom se potakne proizvodnja progesterona, vidjela sam negdje da pišu toliko raznolike te hrane iz razloga dodatnog unosa pojedinih vitamina, a ja pijem prenatal vec mjesecima u kojima ima i vise nego dovoljno sveg tog. Tako da, možda koja od vas curka zna nešto o tome?! Još da dodam da sam jedna od sretnica koja je operirala endometriozu, ali i bez antibaby tableta se zasad nije vratila, te preboljela HPV nekoliko skupina opasnih za rak grlića maternice, DA, nema više virusa, potvrđeno! :) ali to nije sve, ako odmah nazovete dobit ćete i iscjedak iz bradavica (ciste epitelne stanice-radila pretrage) još iz djetinjstva bez da vas je itko ikad slao na mjerenje prolaktina.. Eto! Woo-hoo! Mislim da ću se i ja malo družiti s vama, jer ste stvarno čista pozitiva!

hej dobro dosla 😊 drzimo fige da ugledas plusic za koji dan, vrijeme je za nekakve pluseve nista nema vec duze vrijeme. Dobro si ti ovo sve izgurala sto si navela u postu al bitno da nema odustajanja i da je pozitiva tu 😊

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    03. Srpanj 2019. 23:39

Reni

Rita88

Reni

Nova19

Reni

ma bit ce pozitivan mora bit, ajde nabaci test ovih dana 💪

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.