Bok cure! Da se ja malo javim.
Cestitke na bebicama! 😊
Imam jedno pitanje. .. Koliko vec pokusavate zatrudnit?
Ja i zarucnik od 1. Mjeseca
Pozdrav Petra,mi ti pokusavamo od prosle godine od 4 mjeseca, ostala trudna krajem 7 mj i pocetkom 8 mj imala spontani, nakon toga sam pauzirala 4 mjeseca, zatim sam ostala trudna u 1 mjesecu i to je nazalost bio spontani, pauzirala sam jedan ciklus i u 3 mjesecu isli dalje, evo sad je peti ciklus od tad,nadam se da ce nam ovo ljeto bit uspješno 😊 jel ciljate plodne dane bas od 1 mjeseca ili? jesu ti ciklusi ok?
Hej, hvala na odg😉
Nismo uopce ciljali, isli smo onom 'necemo planirat samo ce se desit' i jos nije uspjelo. Ja sam imala bas katastrofa cikluse, pa mi su mi propisane kontracepcijske Lindynette to sam pila 5 i pol god i tad je sve bilo uredno. Od kad sam prestala njih uzimat, jedan ciklus dode za 30 dana, drugi za 45 i tako, pa mi je tesko i mjeriti. Ako ista znaci, zarucnik i ja cesto imamo odnose, pa sam se nadala da ce prije😊
probaj si uzet lh trakice, mozda ti pomognu u odredjivanju ovulacije, ja ih koristim, brzo se ufuras u to 😬 jel osjetis ovulaciju? ja je bome osjetim..
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Rita, kad ste u akciji? Ja sam si zamislila subotu i utorak jer je O u srijedu, dobar je razmak da se spermici oporave :D
Sad cu nesto napisati, nemojte se smijati… pitala ja muza prosli mjesec da li masturbira, i kaze on da da. I ja njemu zabranila da to radi kad su plodni dani :D on mozda ispuca sve plivace i mos se fuckat i tempirat onda odnose kad nema materijala :D. A oni muski pa ne kuze,jel..
hahaha mene si bome nasmijala, mislis si nemoj bacat bezveze 😂 uglavnom, ja sam isto planirala sa subote na nedjelju, taman idemo na neku festu pa cemo se malo opustit,e sad nakon toga ponedjeljak ili utorak, ne znam ni sama, srijeda mi je 16 dc i tad mi je navodno ovulacija, mislila sam mozda ponedjeljak pa onda srijeda, vidjet cu još, a i vidjet cu po lh trakicama. Spontana sam za poludit 😂
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Malina sad sam skuzila da nam je isti dan ovulacija 😂 mozda bi utorak stvarno bila bolja opcija, kao dan prije su najbolje sanse a opet meni varira ovulacija od 14-16dc, još cu ja za svaki slucaj i trakice iskoristit, da me podsjeti. Jel ih i ti koristis ne sjecam se vise..
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ma no sikiriki, meni moj slova jede. Od milja ga zovem Slovojed 😂😂😂😂
Evo dosla sam kuci i stavila sam popodne obicni ulozak za ne daj boze a nisam imala dnevni i vidim na njemu sad obilni mlijecni iscjedak bez mirisa i mrvica. Svjezi iscjedak… a onaj malo stariji je kao lagano zuckast…. ne vjerujem da je nagovjestaj menge jer mi je takva boja bila i jucer… nadam se samo da nije neka upala ili bestija neka🙈🤞🏼🤞🏼
Ajme i ja imam opet taj zuckasti,evo od jutros ga primjetila..a sicas se prosli Misec kad sam pisala isto da imam zuti iscjedak pa smo naglabali mogla bi biti trudna,i ono nista ..tako da sam neeeeznam sta da mislim..ma necu mislit nista,sta god bude..
Joooj da, sjecam se naravno! 🙈😉 eto... ne znam sta bi ti rekla. 😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Prosl mj mi je temp stvarno skocila na 17.dan a mengu po novom dobivam na 30.dan tako da je O fakat bila 16.dan. Sad skacemo 12. i 15.dan pa cemo vidjeti sto bude za 3 tjedna xD
Imam trakice al nikako da pik ulovim, ja ih piskila do 14.dana svaki put i odustala. Probat cu sad piskit do 16.dana :D
Rastika, Reni, Miki sretno cure!!
Hvala ti! I tebi. 😉❤️ Ima li nam Pine?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
ja cu od subote pocet s trakicama, u 11 ujutro pa cemo vidjet. Mislim da ne mozemo fulat ako bude hopsanja subota i utorak, ma mora nam upalit, zelim otic na godisnji trudna 😃 kad sam drugi put ostala trudna hopsali smo 12 i 16 dc, sad ce nam se posrecit s 12 i 15 dc 😬
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Moraju se spermici obnoviti,mislim da je to taman razmak!:) mi do sad hopsali 11. i 13.dan i nista,ocito losa kombo :D meni se sogi zeni u sub, nadam se da cemo naci vremena prije strke i frizure, haha :D
E tak si i ja kontam za GO, idem od 2.8.,bilo bi lijepo uzivat u plusicu tad......
Mene zica u donjem dijelu stomaka,nisu PMS bolovi,ni slicno,samo bockanje ko iglicama. 🤔🤔🙄🙈
Bok cure! Da se ja malo javim.
Cestitke na bebicama! 😊
Imam jedno pitanje. .. Koliko vec pokusavate zatrudnit?
Ja i zarucnik od 1. Mjeseca
Pozdrav Petra,mi ti pokusavamo od prosle godine od 4 mjeseca, ostala trudna krajem 7 mj i pocetkom 8 mj imala spontani, nakon toga sam pauzirala 4 mjeseca, zatim sam ostala trudna u 1 mjesecu i to je nazalost bio spontani, pauzirala sam jedan ciklus i u 3 mjesecu isli dalje, evo sad je peti ciklus od tad,nadam se da ce nam ovo ljeto bit uspješno 😊 jel ciljate plodne dane bas od 1 mjeseca ili? jesu ti ciklusi ok?
Hej, hvala na odg😉
Nismo uopce ciljali, isli smo onom 'necemo planirat samo ce se desit' i jos nije uspjelo. Ja sam imala bas katastrofa cikluse, pa mi su mi propisane kontracepcijske Lindynette to sam pila 5 i pol god i tad je sve bilo uredno. Od kad sam prestala njih uzimat, jedan ciklus dode za 30 dana, drugi za 45 i tako, pa mi je tesko i mjeriti. Ako ista znaci, zarucnik i ja cesto imamo odnose, pa sam se nadala da ce prije😊
probaj si uzet lh trakice, mozda ti pomognu u odredjivanju ovulacije, ja ih koristim, brzo se ufuras u to 😬 jel osjetis ovulaciju? ja je bome osjetim..
Hvala na savjetu!
Osjetim samo da sam napuhnuta i bolni jajnici, zapravo slicno ko i pred mengu.
Sortiraj odgovore
Najstariji