radili na bebici god dana, prije 3 mj se opasno uhvatila u kostac sa svime.
jednu ljepoticu dobili 2016, pomalo cak i ne planirano, nikad nikakvih problema, nakon trudnoce sve otislo u bananu.. 😂😂
stanje prije 3 mj 110kg visoka 168, poviseni trigliceridi, testasteron, glukoza na taste 6.0., ciklusi boze pomozi, po 2-3 mj, cisti nema, ogtt ok, ostalo vise manje ok, spermiogram takoder ok.
evo danas 95 kg, pijem duphaston za regulaciju ciklusa, od jucer metformin, mjesec dana pijem gynositol,a u 9 mj krecem s klomifenom nadam se da ce uroditi plodom.
ima li tko slicna ili bilo kakva iskustva s tim svim lijekovima? jesu li vam pomogli?
06.01.2016 ❤
10.06.2020 ❤
27.09.2021. II ---> 19.10. Čekamo pregled 😁
Ej Mika, nemoj mislit da te ložim al slušaj ovo... čitam ti ja redovno zimske bebe na poslu kad imam lufta, bolje nego da idem pušit cigare... i slušaj, kaže jedna vesela trudnica da je dobila gljivice i da one znaju bit simptom trudnoće. Pa eto... i ako su moje se pojavile u vrijeme kad baš i ne bi mogle biti simptom al dobro. Nadat ćemo se jer nam ništa drugo ne preostaje.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ej Mika, nemoj mislit da te ložim al slušaj ovo… čitam ti ja redovno zimske bebe na poslu kad imam lufta, bolje nego da idem pušit cigare… i slušaj, kaže jedna vesela trudnica da je dobila gljivice i da one znaju bit simptom trudnoće. Pa eto… i ako su moje se pojavile u vrijeme kad baš i ne bi mogle biti simptom al dobro. Nadat ćemo se jer nam ništa drugo ne preostaje.
Joooj Raštika moja, to sam i ja odmah jucer pomislila pogotovo sto sam zadnji puta candidu imala prije nekih 10 godina i stvarno joj nisam sklona, ali jutros me ponovno bolio trbuh kao pred m tako da ne vjerujem😌😌
Ali znas kako se kaze dok ne dode m ima nada....za obje😉😉
Jedino sam malo zbunjena jer kazu da tek dan ili dva temperatura nakon ovulacije raste. Ukljucit cu sva osjetila :D
ja sam mjerila prosli ciklus, al sam prosli ciklus mjenjala toplomjer pa to ni ne racunam, ovaj ciklus mi je sad temp negdje 36.3 sad cemo vidjet nakon ovulacije, znam samo da tri dana zaredom mora temp bit visoka i to znaci da je bila ovulacija ali ne znam jel odmah skoci dan nakon ovulacije ili dva-tri dana nakon ovulacije, isto me to buni.
Temp. skoči odmah dan nakon ovulacije..tri uzastopno povišene ti ju potvrđuju…to je 100%..
hvala 😊😊
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
anamor a dragi? Spermiogram uredan? Tvoji hormoni, endometrij?
Da, dragi je rekao da ce otici gdje god treba, a opet kazemo ajde jos ovaj ciklus pa cemo onda, stitnjača super, spolne nisam vadila, endo. na zadnjoj folikulometriji 13 DC kad je i bila ovulacija 9,4 mm, ciklusi 28-29 dana, skolski..hahah, jedino koliko pratim, nisam svaki mjesec na folikulometriji, folikuli max 17.8 mozda do 18mm.
Ako je prošlo godinu dana u pokušajima, napravite i spermiogram i ti hormone....
ovako ti se čini sve super, meni folikuli budu preveliki, a to ne valja kažu... tvoji mi se čine ok...
Ej Mika, nemoj mislit da te ložim al slušaj ovo… čitam ti ja redovno zimske bebe na poslu kad imam lufta, bolje nego da idem pušit cigare… i slušaj, kaže jedna vesela trudnica da je dobila gljivice i da one znaju bit simptom trudnoće. Pa eto… i ako su moje se pojavile u vrijeme kad baš i ne bi mogle biti simptom al dobro. Nadat ćemo se jer nam ništa drugo ne preostaje.
Joooj Raštika moja, to sam i ja odmah jucer pomislila pogotovo sto sam zadnji puta candidu imala prije nekih 10 godina i stvarno joj nisam sklona, ali jutros me ponovno bolio trbuh kao pred m tako da ne vjerujem😌😌
Ali znas kako se kaze dok ne dode m ima nada….za obje😉😉
Eto vidis. 😉 A tak i ja... nisam ih fakat imala sto godina ali tad kad sam imala su bile fakat ucestale. Za svaki klinac ja bi dobila gljivice. 🤷🏼♂️
Vidis da Grizli kaze da nije dobro da nam ne imunitet savrsen a ako smo ih pokupile znaci da nam nije na maksimumu. Jel dobro razmisljam? 😂😂
I meni kroz dan naleti osjecaj u trbuhu kao da cu dobit al prodje. Jutros me neka cura zamolila da joj nesto pomognem i ja joj pridjem a ona smrdi po teskom znoju. Ne pisem ovo da ju vrijedjam nego meni je doslo da povratim. Al bas bas sam bila na rubu. Inaceje moj nos intenzivniji na mirise ali me ne tjera nikad na bljuvanje... al realni dio mozga mi govori da sam nenaspavana zadnjih dana i tad mi fakat zna svasta potaknut tu zelju da se izbljujem. 😂😂😂😂
Ajde ajde, nije gotovo dok nije gotovo. Ja jos jedan dan mogu mastat da sam trudna a onda cemo vidit sta je maternica odlucila. 🤞🏼🤞🏼 Neka nam je sretno!
E da vas pitam nesto, jel gin moze vaginalnim ultrazvukom vidit folikul? Vidim da pisete kao da vam je bio prevelik... jel se to na taj nacin moze utvrdit ili?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Da, na uzv može vidjeti folikul... tako se prati O...
ja navijam da si trudna... radiš sutra test? Ili čekaš kašnjenje?
Nisam bila par dana na temi, i pohvatala sam Raštiku...jako mi je žao da je test pokazao tako.. drzi se draga, ti si jaka, i tvoja pozitiva te vodi, kojoj se uvijek divim ❤️
Ma uvijek na kraju bude dobro. Mora. 😉
Kako si ti Anna? Kako ide po ovim vrucinama?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Sortiraj odgovore
Najstariji