TiNa to je to! Ovaj mjesec je taj mjesec!! Držim placeve da se ulovi , ugnijezdi i da se plusic pokaže za 2 tjedna!! 🤞🏻
Hvala vama cure, sa vama je i meni nekako lakše podnijeti čekanje na bebicu 🥰😘
Lalla, hvala na odgovoru :)
Još uvijek čekam, jučer navečer je bilo nekih svjetlo rozi tockica. Kad bi mogla raditi test?
Aria, najbolje je raditi tek kad ti kasni ako mozes izdrzati.
Tina, ovulacija ti dodje tek 12-36 sati nakon prve pozitivne trakice. Svugdje pise ili 12-24 ili 24-36 sati. I takodjer pise da kad vise nije pozitivna, znaci da je ovulacija vec prosla.
TiNa to je to! Ovaj mjesec je taj mjesec!! Držim placeve da se ulovi , ugnijezdi i da se plusic pokaže za 2 tjedna!! 🤞🏻
Hvala vama cure, sa vama je i meni nekako lakše podnijeti čekanje na bebicu 🥰😘
Nadam se da bude, rijeci neka ti se pozlate.... Uvijek smo to kad trebas 🤗🤗😘
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Tina, ovulacija ti dodje tek 12-36 sati nakon prve pozitivne trakice. Svugdje pise ili 12-24 ili 24-36 sati. I takodjer pise da kad vise nije pozitivna, znaci da je ovulacija vec prosla.
Hvala Lalla, znaci ulovila sam a sad slijedi ovulacija.
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
E to je to Tina, znak za akciju! Sretno! 🤞🏼😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ma izludit ću od čekanja :D
Al mislim da ni ovaj mj nista jer imam bolove točno ko da ću svaki čas dobiti
Ja sam danas baš loše, plačem stalno i baš sam nezadovoljna... možda nemam previše pravo glasa jer imam već jednu curicu, ali tako silno želim tu bebicu koja je već trebala biti a nije da me ulovi da vrištim... teško mi je danas misliti da će biti i da moram biti strpljiva jer mi se stalno ponavlja u glavi “možda i ne bude, možda su to bile tvoje šanse koje su prošle i to je to”...
Sorry cure na ovoj depri, i tako je tu bilo i bit će puno plusića da vjerujem da nisam “zalutala” na ovom forumu a da i ja ne ugledam svoj pravi plus...
Samim time da ste tu sve sa istim ciljem mi daje nadu ❤️
Nisi jedina....ima nas jos..dobro ja ne plačem..ali nadam se svakom ciklusu..velika je zelja...Bit ce...Sretno ti..
Ja sam danas baš loše, plačem stalno i baš sam nezadovoljna… možda nemam previše pravo glasa jer imam već jednu curicu, ali tako silno želim tu bebicu koja je već trebala biti a nije da me ulovi da vrištim… teško mi je danas misliti da će biti i da moram biti strpljiva jer mi se stalno ponavlja u glavi “možda i ne bude, možda su to bile tvoje šanse koje su prošle i to je to”…
Sorry cure na ovoj depri, i tako je tu bilo i bit će puno plusića da vjerujem da nisam “zalutala” na ovom forumu a da i ja ne ugledam svoj pravi plus…
Samim time da ste tu sve sa istim ciljem mi daje nadu ❤️
Nova19 - nemoj biti tužna, sve se dešava sa razlogom u životu, i sve dolazi u pravo vrijeme. Znam da je teško ali nemoj gubiti vjeru, samo hrabro naprijed
Ja iza 12h idem po rezultate bete jer mi kasni već 8 dan danas...
Sortiraj odgovore
Najstariji