Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    17. Lipanj 2019. 06:24

TiNa to je to! Ovaj mjesec je taj mjesec!! Držim placeve da se ulovi , ugnijezdi i da se plusic pokaže za 2 tjedna!! 🤞🏻 
    Hvala vama cure, sa vama je i meni nekako lakše podnijeti čekanje na bebicu 🥰😘

Aria12
    17. Lipanj 2019. 06:47

Lalla, hvala na odgovoru :) 
    Još uvijek čekam, jučer navečer je bilo nekih svjetlo rozi tockica. Kad bi mogla raditi test? 

Lalla
    17. Lipanj 2019. 08:24

Aria, najbolje je raditi tek kad ti kasni ako mozes izdrzati.
    Tina, ovulacija ti dodje tek 12-36 sati nakon prve pozitivne trakice. Svugdje pise ili 12-24 ili 24-36 sati. I takodjer pise da kad vise nije pozitivna, znaci da je ovulacija vec prosla. 

TiNa
    17. Lipanj 2019. 08:30

Nova19

TiNa to je to! Ovaj mjesec je taj mjesec!! Držim placeve da se ulovi , ugnijezdi i da se plusic pokaže za 2 tjedna!! 🤞🏻
    Hvala vama cure, sa vama je i meni nekako lakše podnijeti čekanje na bebicu 🥰😘

Nadam se da bude, rijeci neka ti se pozlate.... Uvijek smo to kad trebas 🤗🤗😘

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    17. Lipanj 2019. 08:32

Lalla

Tina, ovulacija ti dodje tek 12-36 sati nakon prve pozitivne trakice. Svugdje pise ili 12-24 ili 24-36 sati. I takodjer pise da kad vise nije pozitivna, znaci da je ovulacija vec prosla.

Hvala Lalla, znaci ulovila sam a sad slijedi ovulacija. 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Raštika
    17. Lipanj 2019. 09:07

E to je to Tina, znak za akciju! Sretno! 🤞🏼😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Aria12
    17. Lipanj 2019. 09:57

Lalla

Ma izludit ću od čekanja :D
    Al mislim da ni ovaj mj nista jer imam bolove točno ko da ću svaki čas dobiti 

Nova19
    17. Lipanj 2019. 10:20

Ja sam danas baš loše, plačem stalno i baš sam nezadovoljna... možda nemam previše pravo glasa jer imam već jednu curicu, ali tako silno želim tu bebicu koja je već trebala biti a nije da me ulovi da vrištim... teško mi je danas misliti da će biti i da moram biti strpljiva jer mi se stalno ponavlja u glavi “možda i ne bude, možda su to bile tvoje šanse koje su prošle i to je to”...
    Sorry cure na ovoj depri, i tako je tu bilo i bit će puno plusića da vjerujem da nisam “zalutala” na ovom forumu a da i ja ne ugledam svoj pravi plus...
    Samim time da ste tu sve sa istim ciljem mi daje nadu ❤️

• anamor
    17. Lipanj 2019. 10:26

Nisi jedina....ima nas jos..dobro ja ne plačem..ali nadam se svakom ciklusu..velika je zelja...Bit ce...Sretno ti..

TinT
    17. Lipanj 2019. 10:54

Nova19

Ja sam danas baš loše, plačem stalno i baš sam nezadovoljna… možda nemam previše pravo glasa jer imam već jednu curicu, ali tako silno želim tu bebicu koja je već trebala biti a nije da me ulovi da vrištim… teško mi je danas misliti da će biti i da moram biti strpljiva jer mi se stalno ponavlja u glavi “možda i ne bude, možda su to bile tvoje šanse koje su prošle i to je to”…
    Sorry cure na ovoj depri, i tako je tu bilo i bit će puno plusića da vjerujem da nisam “zalutala” na ovom forumu a da i ja ne ugledam svoj pravi plus…
    Samim time da ste tu sve sa istim ciljem mi daje nadu ❤️

Nova19 - nemoj biti tužna, sve se dešava sa razlogom u životu, i sve dolazi u pravo vrijeme. Znam da je teško ali nemoj gubiti vjeru, samo hrabro naprijed 
    Ja iza 12h idem po rezultate bete jer mi kasni već 8 dan danas... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.