E i meni je ovo dobitni ciklus. Ja sam tako odlučila. Tako Ce i da bude. 🙈🙈🙈🙈🙈😂😂
Minicooper pa tako kako koji dan u pocetku vise. Kad sam shvatila da ako jedem 5-6 puta male porcije, vec mi je bilo lakse. Al najgore mi je ako se ne naspavam, a imam tokom dana puno obaveza e onda mi bude bas onako koma lose od mucnina, do nesvjestice, tresem se, srce mi pocne lupat... A bas imam problema sa spavanjem cesto se ponoci budim piskit pa ne mogu zaspat.
Drage trudilice, jutros sam očitala dvije jasne crtice na testu! Svima vam želim da uskoro ugledate plusiće ili dvostruke crtice!!! 😘😘😘
E i meni je ovo dobitni ciklus. Ja sam tako odlučila. Tako Ce i da bude. 🙈🙈🙈🙈🙈😂😂
Dogovoreno Reni😊😊. Kad piskis plusić?
Grizli, meni se samo određena hrana gadila, mogla sam jest nego san bas intenzivno sjecala mirise i to mi je smetalo. I imala san osjecaj gorenja u zelucu. Jedanput povratila cijelu trudnocu i to je to.
Aurora..ja sam sve pocela spremati tamo negdje od 34.og tjedna iako je vec sve bilo kupljeno oko 30og tjedna. Zadnju robicu dan neki dan oprala.. Mislim da nema smisla 2 mjeseca prije to prat i da stoji... Muz mi je puno pomogao sto se tice svega, cak je i robicu opeglao jer je meni to bilo tesko zbog trbuha🤭krevetac ce on sastaviti kad odem rodit i to je to. Torba je spremna u autu pa kad bude budr 🤗🙏
Mini, znaci ti si spremna🙂. Iskreno, i ja cu se puno osloniti na dragog jer sam sva neka kljakava, jako brzo se umorim i zadnjih par dana me leđe zabole jako brzo od stajanja. S tim da me i mm stedi puno pa sam se mozda ulijenila i izgubila kondiciju. Mi jos kupujemo stvarcice, imamo svega par stvari kupljeno i kolica. Krevetac cemo ovih dana rijesiti pa u 7. mjesecu kreciti i namjestiti krevetac a dragi ce posteljinu staviti prije nego dođemo kuci. Valjda me zato i frka hvata jer bih ja sad vec sve voljela imati spremno, ne volim nista u zadnji tren. A robicu sam mislila isto u 7.mjesecu pa stavit u vrece za vakumiranje da ceka, a onda neka mm slozi isto u ormaric dok smo u bolnici. Znam da spamamo ovu temu, curke oprostite, ali htjela sam te pitati jesi li kupovala poseban deterđent za bebe i jesi li koristila omeksivac….to mi je onako sad neki veliki upitnik iznad glave sto je najbolje i najpametnije.
Uzela san violeta tekuci za bebe... Mislim da je najbitnije da se robica ispegla ii dodatno dezifincira
Sortiraj odgovore
Najstariji