Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniCooper26
    15. Lipanj 2019. 23:45

Hvala cure na lipim zeljama 🙏❤️🤗 
    Grizli ima li mucnina? 

Reni
    16. Lipanj 2019. 01:42

E i meni je ovo dobitni ciklus. Ja sam tako odlučila. Tako Ce i da bude. 🙈🙈🙈🙈🙈😂😂

Grizli
    16. Lipanj 2019. 07:18

Minicooper pa tako kako koji dan u pocetku vise. Kad sam shvatila da ako jedem 5-6 puta male porcije, vec mi je bilo lakse. Al najgore mi je ako se ne naspavam, a imam tokom dana puno obaveza e onda mi bude bas onako koma lose od mucnina, do nesvjestice, tresem se, srce mi pocne lupat... A bas imam problema sa spavanjem cesto se ponoci budim piskit pa ne mogu zaspat. 

• Mare4
    16. Lipanj 2019. 08:07

Drage trudilice, jutros sam očitala dvije jasne crtice na testu! Svima vam želim da uskoro ugledate plusiće ili dvostruke crtice!!! 😘😘😘

Nova19
    16. Lipanj 2019. 08:23

Mare čestitke i urednu i školsku trudnoću želim!!! 💕

• Mare4
    16. Lipanj 2019. 08:36

Nova, hvala ti od srca 😍

Mika111
    16. Lipanj 2019. 08:56

Reni

E i meni je ovo dobitni ciklus. Ja sam tako odlučila. Tako Ce i da bude. 🙈🙈🙈🙈🙈😂😂

Dogovoreno Reni😊😊. Kad piskis plusić?

Mika111
    16. Lipanj 2019. 08:56

Mare4 čestitam!

MiniCooper26
    16. Lipanj 2019. 12:45

Grizli, meni se samo  određena hrana gadila, mogla sam jest nego san bas intenzivno sjecala mirise i to mi je smetalo. I imala san osjecaj gorenja u zelucu. Jedanput povratila cijelu trudnocu i to je to. 
    Aurora..ja sam sve pocela spremati tamo negdje od 34.og tjedna iako je vec sve bilo kupljeno oko 30og tjedna. Zadnju robicu dan neki dan oprala.. Mislim da nema smisla 2 mjeseca prije to prat i da stoji... Muz mi je puno pomogao sto se tice svega, cak je i robicu opeglao jer je meni to bilo tesko zbog trbuha🤭krevetac ce on sastaviti kad odem rodit i to je to. Torba je spremna u autu pa kad bude budr 🤗🙏

MiniCooper26
    16. Lipanj 2019. 13:54

Aurora87

Mini, znaci ti si spremna🙂. Iskreno, i ja cu se puno osloniti na dragog jer sam sva neka kljakava, jako brzo se umorim i zadnjih par dana me leđe zabole jako brzo od stajanja. S tim da me i mm stedi puno pa sam se mozda ulijenila i izgubila kondiciju. Mi jos kupujemo stvarcice, imamo svega par stvari kupljeno i kolica. Krevetac cemo ovih dana rijesiti pa u 7. mjesecu kreciti i namjestiti krevetac a dragi ce posteljinu staviti prije nego dođemo kuci. Valjda me zato i frka hvata jer bih ja sad vec sve voljela imati spremno, ne volim nista u zadnji tren. A robicu sam mislila isto u 7.mjesecu pa stavit u vrece za vakumiranje da ceka, a onda neka mm slozi isto u ormaric dok smo u bolnici. Znam da spamamo ovu temu, curke oprostite, ali htjela sam te pitati jesi li kupovala poseban deterđent za bebe i jesi li koristila omeksivac….to mi je onako sad neki veliki upitnik iznad glave sto je najbolje i najpametnije.

Uzela san violeta tekuci za bebe... Mislim da je najbitnije da se robica ispegla ii dodatno dezifincira

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.