Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    15. Lipanj 2019. 19:16

Je, Floradix ima i c vit u sastavu. Treba on da bi se zeljezo apsorbiralo. 
    Ajme Mini ti sitno brojis. 💪🏼 Covjece kako vrijeme leti to je nevjerojatno... kako izdrzavas vrucine?
    Eh Mika lako vama s klimama. Ja sam valjda jedina koja na moru koja nema klime po cijeloj kuci. 😂😂 
    Bas tako Anna, nikad ne znas... 😉🤞🏼

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

MiniCooper26
    15. Lipanj 2019. 19:16

Ana Donna

Ajme Minicooper, jos malo 😍😍😍 jel dečko? Zaboravila sam…tebi ce porod isto bit na firulama?
    Sretno draga 😘

Je je na firulama 🤗 od 37.od tjedna san i bolnici na pregledima.. Jooj koja razlkka od osobne doktorice, tocno vidis da si im samo broj i da ih nije previse briga. Je je decko je 🙏👶❤️🤗 kako ti izdrzavas vrucine.. Joooj da mi se bacit u more... Imala san neku upalicu pa me strah da opet ne pokupim nesto

MiniCooper26
    15. Lipanj 2019. 19:20

Raštika

Ajme Mini ti sitno brojis. 💪🏼 Covjece kako vrijeme leti to je nevjerojatno… kako izdrzavas vrucine?
    Eh Mika lako vama s klimama. Ja sam valjda jedina koja na moru koja nema klime po cijeloj kuci. 😂😂
    Bas tako Anna, nikad ne znas… 😉🤞🏼

Leti leti vrime bas... Iako ovo sad prid kraj cini mi se da najsporije prolazi.. U cetvratk na pregledu zatvorena.. Nista se jos ne događa.. Ne znam ako se sjecate malac je bio na zadak da bi na pregledu u 35.tjednu  rekla doktorica da se okrenuo 🙏🤗❤️ a vrucine pod ventilatorom ni na nemam klimu 😜 izlazim ranije ujutro ili navecer... Ostatk dana u zamracenom dnevnom boravku 😂

Reni
    15. Lipanj 2019. 19:29

Raštika

Ajme Mini ti sitno brojis. 💪🏼 Covjece kako vrijeme leti to je nevjerojatno… kako izdrzavas vrucine?
    Bas tako Anna, nikad ne znas… 😉🤞🏼

Nisi jedina,imamo mi klimu u kuci ali tropsku 😂😂😂

Ana Donna
    15. Lipanj 2019. 19:35

MiniCooper26

Ana Donna

Ajme Minicooper, jos malo 😍😍😍 jel dečko? Zaboravila sam…tebi ce porod isto bit na firulama?
    Sretno draga 😘

Je je na firulama 🤗 od 37.od tjedna san i bolnici na pregledima.. Jooj koja razlkka od osobne doktorice, tocno vidis da si im samo broj i da ih nije previse briga. Je je decko je 🙏👶❤️🤗 kako ti izdrzavas vrucine.. Joooj da mi se bacit u more… Imala san neku upalicu pa me strah da opet ne pokupim nesto

Aurora, baš čitam na pakiranju, taj sirup već ima viz c u sebi ....
    Minicooper, za sada se kupam svaki dan, ujutro obavezno, a ako imam snage odem oko 18 h opet....u utorak idem na pregled, pa cu vidit sa dr.šta on kaze za kupanje, jel cu jos moc...ali to mi najviše paše, zbog ledja i oticanja nogu...
    To za firule, nemoj se zamarat, ima dobrog osoblja a i svakakvih, a bome ima svakakvih pacijenata...bitno je da muž ili netko ide sa tobom na porod...

MiniCooper26
    15. Lipanj 2019. 19:41

Ana Donna

MiniCooper26

Ana Donna

Sretno draga 😘

Je je na firulama 🤗 od 37.od tjedna san i bolnici na pregledima.. Jooj koja razlkka od osobne doktorice, tocno vidis da si im samo broj i da ih nije previse briga. Je je decko je 🙏👶❤️🤗 kako ti izdrzavas vrucine.. Joooj da mi se bacit u more… Imala san neku upalicu pa me strah da opet ne pokupim nesto

Aurora, baš čitam na pakiranju, taj sirup već ima viz c u sebi ….
    Minicooper, za sada se kupam svaki dan, ujutro obavezno, a ako imam snage odem oko 18 h opet….u utorak idem na pregled, pa cu vidit sa dr.šta on kaze za kupanje, jel cu jos moc…ali to mi najviše paše, zbog ledja i oticanja nogu…
    To za firule, nemoj se zamarat, ima dobrog osoblja a i svakakvih, a bome ima svakakvih pacijenata…bitno je da muž ili netko ide sa tobom na porod…

Ide ide.. Cim smo saznali da se beban okrenuo uplatili smo odma prisustvo na porodu 😜jer je doktorica govorila da sumlja da ce se okrenuti kad  ipak je 🙏🤗 muz je sa mnom od prvog pregleda jer je on tako zelio a i ja jer sam otpocetka u panici i isprepadana oce bit sve ok.. Stvarno mi ke velika podrska a nadam se da ce tako bit i na porodu 🙏🤗  a ti se lipo kupaj ako mozes i uzivaj 😘

Raštika
    15. Lipanj 2019. 20:43

Cure, odmah mi je svjezije cim cujem da nas ima jos antiklimaša. 😂😂 
    Mika, ovo nam je dobitni ciklus. Nema iduceg, zaboravi na to. 😉
    Drz’se Mini, strah je uvijek prisutan al bit ce sve dobro. 💪🏼

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

MiniCooper26
    15. Lipanj 2019. 20:50

Raštika

Drz’se Mini, strah je uvijek prisutan al bit ce sve dobro. 💪🏼

😘😘😘😘😘😘

Mika111
    15. Lipanj 2019. 21:15

Raštika

Raštika dogovoreno, za 14 dana obje piškimo plusić, znas kako se kaže, tko izda p i z d a😂😂😂😂😂
    Mini sretno, cekamo lijepe vijesti. 

Grizli
    15. Lipanj 2019. 23:38

Ana Donna je je bio je i sve je super. Malo imam povisen secer od terapije koju moram piti do kraja 12tt pa se sad borim sa prehranom, al sve super kod nas. Kako si ti?
    Minicooper sretno i da bude lijepo iskustvo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.