Kakav vi test za trudnocu uzimate? Ja sam u dm.u kupila najjeftiniji test one trakice First Sing na njima pise Hcg strip 3,5mm i pise na dan ocekivane mens.uraditi.Jutros sam uradila sa prvim urinom i naravno negativan.2 dana mi je do m.Mada mi setaju ciklusi.Bili su mi na 36-38dc a sada zadnji ciklus je na 29dc i to sa macom regulirala.Da li je prerano zbog osjetljivosti testa da ocita npr trudnocu ako se desila?
Slabije sada skroz imam bijeli pjenusavi iscjedak.Juce sam 2 solje caja brusnice pila i dosta vode.Cak i mokraca slabijeg intenziteta mirisa ima.
Simptoma nemam nikakvih.Grudi jedino napuhane na dodir blago bole.Neku noc me jedino jaka i ostra bol probudila u donjem dijelu stomaka ka lijevom jajniku.
Juce se nekako i apetit otvorio a ovih dana nisam mogla zalogaja uzeti.Imala sam osjecaj napuhnutnosti.A trema me dosta drmaa,em ove vrucine em sam nestrpljiva da ugledam plusic. 😦
Bebalove
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
TiNa definitivno za akciju!! Mislim da će sutra biti O po ovome, lh ti je povišen to je sigurno 💪🏼💪🏼
Reni, ovo je dobitni ciklus. Nema zajebavanja. Mislkm da bi mi ko ‘stara ekipa’ trebale sve skupa s Grizli na zimske bebe. Bio bi red... jel. 😂😂😂
Tina, tamni crtica. I ja mislim da bi ti pik trebao biti sutra. Pisnu ga obavezno sutra opet u isto vrijeme. Sretno! 🤞🏼
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Drage cure, čitam vas već 2 mjeseca i nadam se da ću uloviti neki od simptoma al ništa. Znam da je 2 mjeseca malo al pratim O sa lh trakicama i odma se mm i ja bacimo na posao.Moja priča je ovakva, radim jako stresan posao pa mislim da je i cijela ova situacija zbog posla, zadnja M mi je trajala 2 dana sa smedim iscjedkom 2 dana prije i 2 dana poslije M. Malo me to brinulo ali sam i dalje lovila O sa lh trakicama i ulovila je ali 2 dana za redom je test pokazao pozitivno, pa me zanima dal je to u redu?
E sad bi po mojoj aplikaciji vjestica trebala doći za 2 dana ali meni se danas pojavile opet smeđe tockice i lagano me probada. Inače imam školske cikluse od 27-28 dana.
Veselim se vašim plusicima i nadam se da ću uskoro ugledati i svoj 😘
Aria, ok je to. Neke zene imaju kratki lh skok, a neke dugi. Citala sam clanak o istrazivanju trajanja tog skoka i omjer je cc 55:45 u korist dugog.
Reni, ovo je dobitni ciklus. Nema zajebavanja. Mislkm da bi mi ko ‘stara ekipa’ trebale sve skupa s Grizli na zimske bebe. Bio bi red… jel. 😂😂😂
Tina, tamni crtica. I ja mislim da bi ti pik trebao biti sutra. Pisnu ga obavezno sutra opet u isto vrijeme. Sretno! 🤞🏼
Al zeno vruuuuuce je,sinoc nismo mogli odradit posa,preksinoc jesmo..trebalo bi i veceras. Boze pomozi 😂😂😂😂🙈
Reni, ovo je dobitni ciklus. Nema zajebavanja. Mislkm da bi mi ko ‘stara ekipa’ trebale sve skupa s Grizli na zimske bebe. Bio bi red… jel. 😂😂😂
Al zeno vruuuuuce je,sinoc nismo mogli odradit posa,preksinoc jesmo..trebalo bi i veceras. Boze pomozi 😂😂😂😂🙈
I ja kazem! 😂😂😂😂 ovaj moj se sav prepao od mog kukanja da nema sexa po ovim vrucinama da je izvukao iz garaze neki prastari ventilator koji se prestao proizvodit one godine kad sam se ja rodila. Sta cu sad, moram... nema mi druge. 🤦🏻♀️😂😂😂
Nastavim li ovako namontirat ce mi klimu. Vaginalna manipulacija. 🤪😂😂😂😂
Sretno, nemoj se otopit veceras. 🤞🏼😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Raštika piskila sam sada pogledaj
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
TiNa definitivno za akciju!! Mislim da će sutra biti O po ovome, lh ti je povišen to je sigurno 💪🏼💪🏼
Nova 19 mislim da je sad Al nisam sigurna, slika je tu negdje poslana. Hvala ti sto me podrzvas zajedno Raštikom i sto ste tu za mene 🤗🤗
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji