Zenska nemam ti ja pojma,jer ja to nisam nikad dosada mjerila...moja prca trudnoca prije pet i pol godina je prosla bez racunanja plodnih neplodnih,a gle sada...ali ako ti kazes da je to super tepm onda ti vjerujem
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Cure drage, ja malo prije imala tupu bol u trbuhu, kao pred M pa moguće da i ja procurim... ali nema predaje! Još me peče u želucu nakon hrane 💪🏼😂 i onako će biti kako mora biti ali dalje pozitivno 💆🏼♀️Hahaha
TinT ja trebam do iti tek 15.06.a sve imam to kao i ti,kao da cu svaki cas procuriti i jos taj nedefinirani iscjedak…bas me zanima dali se moze snagom misli izazvati sve te fizicke manifestacije…zapravo vjerujem da moze jer ja upravo to radim,sada i zadnjih par mjeseci
Naravno da moze, dokazano je da postoje 'lazne trudnoce', i to ne samo kod ljudi. To sam si i ja radila prvih mjeseci, kad sam mislila da to tek sto zamislis vec si trudna 😂
Pa vrlo vjerojatno da se može umislit pa da i simptomi budu lažni. Joooj cure kako bi ja sad do nedjelje sve preskočila samo da mogu test Napravit
Bok cure, citam vas vec neko vrijeme pa da se malo i ukljucim. Decko i ja smo se odlucili na bebu i poceli raditi na tome. Meni su ciklusi malo promjenjivi - povremeno traju 34,35 dana, a povremeno 27. Narucila sam lh trakice da pratim ovulacije ali nisu jos dosle pa cu sljedeci ciklus poceti s tim.
Pa vrlo vjerojatno da se može umislit pa da i simptomi budu lažni. Joooj cure kako bi ja sad do nedjelje sve preskočila samo da mogu test Napravit
Vjerujem ti ali jos kratko i eto tebi plusica
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Bok cure, citam vas vec neko vrijeme pa da se malo i ukljucim. Decko i ja smo se odlucili na bebu i poceli raditi na tome. Meni su ciklusi malo promjenjivi - povremeno traju 34,35 dana, a povremeno 27. Narucila sam lh trakice da pratim ovulacije ali nisu jos dosle pa cu sljedeci ciklus poceti s tim.
Ja ti bas nemam iskustva sa tim trakicama jer meni je to sve isto novo,plodni dani,bazalna temp itd...ali evo sve vise ucim i ja kako vas citam...uglavnom sretno ti,drzim fige da uopce ne koristis te trakice nego da se dogodi plusic
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Ja ti bas nemam iskustva sa tim trakicama jer meni je to sve isto novo,plodni dani,bazalna temp itd…ali evo sve vise ucim i ja kako vas citam…uglavnom sretno ti,drzim fige da uopce ne koristis te trakice nego da se dogodi plusic
Ma nisam ni ja mislila ali kad su mi ciklusi tak malo bi - malo ne bi da barem imam neki uvid. Ali hvala ti i neka su nam plusici svima veliki ko kuce.
Bok curke!
Odlucila sam vam se i ja pridruzit :)
Pila sam Lindynette 5 i pol godina zbog neredovitih ciklusa i u 1. Mjesecu odlucila prestat jer se nadamo bebici. Ne brojim plodne dane jer ni nemogu, ciklusi na sve strane ali se ne stitimo i nadamo se da cemo tako uspjet.. Sto manje zivciranja, to nam je plan. Pozdrav!
Bok curke!
Odlucila sam vam se i ja pridruzit :)
Pila sam Lindynette 5 i pol godina zbog neredovitih ciklusa i u 1. Mjesecu odlucila prestat jer se nadamo bebici. Ne brojim plodne dane jer ni nemogu, ciklusi na sve strane ali se ne stitimo i nadamo se da cemo tako uspjet.. Sto manje zivciranja, to nam je plan. Pozdrav!
Onda lijepo opusteno i sretno...
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Sortiraj odgovore
Najstariji