Evo i mene sa mojim sumnjama,ja kao sva u pozitivnim razmisljanjima ali odlutam malo zbog tog iscekivanja...19.05.zadnja menga,29.05.ginekoloski pregled zbog pape nalaza koji je ukazivao na neku upalu...buduci da moja doktorica zeli moju trudnocu valjda vise od mene odmah mi je napravila i uzv da vidi kada da se bacim na posao...dakle taj dan i sljedeca 2 dana smo morali imati odnose iako amo mi imali i prije i poslije...sad sto me muci je taj neki isjedak nedefinirane boje,bez mirisa i imam osjecaj kao da sam stalno vlazna a ovulacija odavno prosla i jake bolove u lumbalnom dijelu te pritisak u donjem trbuhu...a menga po proracunu treba doci tek za 10 dana...uf uf sorry na dugackom postu
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Cestitam na novim plusicima!!
Curke, koji ste ono rekle test da je dobar iz mullera,koji pokazuje i par dana prije?
Taman dan prije testa sam u svatovima pa da znam u kojem smjeru ce festa ici.. :D
Ja radim u mulleru vec gidinama,doduse sad sam u Svicarskoj i nemam pojma za te testove...pa evo i mene isto zanima
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Malina08 neka ti festa bude onda iz vise razloga
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Nova hvala na ohrabrenju. Mislim da ga neću Radit u petak nego u nedjelju jer s obzirom da sam nikakve volje samo ću se još vise nervirat a bolje sačekati tu famoznu nedjelju kada mi NE treba doc sljedeca M pa ćemo vidit i stvarno se nadam da neće doc
Ja sam radila prošli tjedan testove iz Müllera: ovaj je 2 ili 3 dana prije očekivane M
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Hip hopsice hvala puno, evo ima nade za mene još s obzirom da su ovdje jako jako slabe crtice a 2-3 dana prije sljedeće M
Cure čestitke na plusićima.... Vidim niz se nastavio.... Jurimo svi prema tome da i nas zahvati niz. Baš lijepo bit će baby boom. Da.da Hvala na lijepoj i ohrabrujućoj priči.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji