Evo da se i ja oglasim, još Uvik osjećam one lagane bolove sad neznam jel to treba bit tako. Temperaturu nemogu niti izmjeriti jer mi je uvijek 35.5, 36 😂😂 ko gmaz.
Inače pijem puno kave znam ih po nekoliko u danu popit Al eto zadnja dva tri dana mi se nešto niti ne pije. Danas mi je 22dc od 29 koliko inače traje.
Raštika 🤞🏻
Miniii20,ja sam ti 11dpo odnosno baš 22dc osjećala cijeli dan te nekakve bolove,kao predmenstrualne I premjestali su mi se malo lijevo malo desno. To mi je čudno bilo jer sam znala da imam 4 dana do M i da je puno prerano da ih osjećam (obično dan na koji trebam dobiti). I ispalo je da sam u pravu :) Slijedeći dan blago vidljiva crta na testu,za dva dana plus samo takav :) Sretno!
Mimiii 20 kada mi je bila ovulacija pa doslovno dan poslije ja sam tupu bol osjecala i miislila sam da je to ovulacijska bol al sad msm da i nije bila O. Bol😄 a sto se tice dr bolova nisam imala il ih se bar ne sjecam dva dana prije ocekivane M bolio me je stomak kao pred M cak sam lezala i ocekivala svake sekunde vec sam pisala plakala sam i mislila nema nista ni ovaj mj i ta bol bi me prastani nakon nekih par minuta do 10 najjdalje a jednu noc me je tako probola kao.igla u desnom jajniku to je bilo katastroficno, a danas nemam te bolove vec pritisak u donjem djelu i pokoje ziganje u jajnicima, ugl temp mi nije povisena ako te jos nesto zanima slobodno pitaj, drzim fige da ugledas plusic i ti 🙏🙏🙏
Daj Boze da bude tako kao sto mi sve govorite. Držite fige da bude plusic. Imam nekako osjećaj da bit to moglo bit to Al opet ne želim se puno nadat. Neznam kada bi radila test mislim da neću bas cekat prvi dan M mislim da ću lagano koji dan pocet svako jutro Radit test jer sam pre nestrpljiva.. Možda sam tako odlučila zbog tog mog osjećaja. Mislim da će to sve bit Okej. Optimizam na vrhuncu 🤞🏻😘
Ne znam ja sam radila 5 dana kasnjenja i mislim da se isplatilo.cekat jer sam vidjela basss debele crtice, al naravno mozes i prije al msm da prije ocekivane M stvarno.nemas potrebe bar cekaj dan ocekivane M pa uradi testic i sretno
Daj Boze da bude tako kao sto mi sve govorite. Držite fige da bude plusic. Imam nekako osjećaj da bit to moglo bit to Al opet ne želim se puno nadat. Neznam kada bi radila test mislim da neću bas cekat prvi dan M mislim da ću lagano koji dan pocet svako jutro Radit test jer sam pre nestrpljiva.. Možda sam tako odlučila zbog tog mog osjećaja. Mislim da će to sve bit Okej. Optimizam na vrhuncu 🤞🏻😘
Isto sam govorila kao i ti. Jer smo M i ja počeli nakon spontanog u siječnju raditi u travnju na bebi (prošla su mi 4 ciklusa,dosta su mi kratki). Već taj mjesec sam bila stooo posto sigurna da sam trudna,našla sam si 101 simptom (Sad niti jedan osim pospanostii i tih bolova nisam imala),napravila 3-4 testa,vadila betu... ćorak. I ovaj mj sam obećala da neću radit test dok mi ne kasni M. Moš mislit😂 Obzirom su mi ciklusi na 25/26 dana, napravila sam 23d.c. I vidjela (jedina) da je pozitivan. Jucer beta 740. Držim figeeeee🤞🤞🤞🤞
Hvala samojed.. eh da sinoć sam isla na wc svako malo, bio mi je pritisak Al nebi puno piii na wcu... danas je Okej sve normalni
Hvala i tebi lavice Ajde daj boze da bude sve Okej i tako kako bi valjda trebalo bit
Imam neki osjecaj da ces nam se pridruzit u zimskim bebama, plusic se nazire bar 99% 👣👣
Miniii,to jutro dan pred M kad sam išla piskiti na clear blue sam pomislila dok mi je srce u grlo došlo...Boze,znam da će bit kako je najbolje za mene al Ajd da bude pozitivno😂 Iako je bilp pred 5 dana svaki dan neka nova strepnja. Pa kolko ce bit beta,p taj j...ni smedji iscjedak pa druga beta, pa čekaj pregled... mislim da bi se vrijeme trudnoće trebalo računati u beneficirani radni staž,majke mi😤
Sortiraj odgovore
Najstariji