Ne znam vidi li se ista ali i decko vidi isto sto i ja... obje neke jadne crtice. Ali meni ovo sve smrdi na neispravan test. 🤷🏼♂️🤨
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Meni se isto cini da vidim dvije ali jako jako slabe crtice.....cudno da se i ova kontrolna tako slabo vidi, jedva se nazire, meni se na svim dosadasnjim testovima ta kontrolna bas jasno vidjela, ovo mi se nikada nije dogodilo. Koji je to test?
Meni se isto cini da vidim dvije ali jako jako slabe crtice…..cudno da se i ova kontrolna tako slabo vidi, jedva se nazire, meni se na svim dosadasnjim testovima ta kontrolna bas jasno vidjela, ovo mi se nikada nije dogodilo. Koji je to test?
E pa to je i meni cudno. Do sad bi uvijek ta kontrolna bila prisutna. A ovo su oni duchesse iz mullera. Ma najbolje da ga ja smatram neispravnim, da se ne zaletim, ne veselim pa cemo vidit ujutro. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Rastiko moja jel ovo moguce ovakav test neznam sto bi ti rekla, definitivno ujutro ponovi jer je ovo bas zbunjujuce.
Raštika dvije crtice se vide, jesu obje blijede al stvarno su blijede bas ponovi sutra sigurna sam da ce to bit pozitivan test,saljem ti trudnicke prasine 👣👣
Meni se isto cini da vidim dvije ali jako jako slabe crtice…..cudno da se i ova kontrolna tako slabo vidi, jedva se nazire, meni se na svim dosadasnjim testovima ta kontrolna bas jasno vidjela, ovo mi se nikada nije dogodilo. Koji je to test?
E pa to je i meni cudno. Do sad bi uvijek ta kontrolna bila prisutna. A ovo su oni duchesse iz mullera. Ma najbolje da ga ja smatram neispravnim, da se ne zaletim, ne veselim pa cemo vidit ujutro. 😉
Ja mislim da je test ispravan samo ste ga drzali manje sekundi nego je potpisano i nije se dovoljno o namocio. Ti testovi su odlicni inace i ja sam 100% sigurna da ce bit potitivan jer i ja vidim dvi slabe crtice znaci ne jednu samo tako daaa sretno ujutro
Oo, da se i ja ubacim. Temp.mi sada 37 🤔
I kod mene 37.1, neki bolovi u tijelu (tako mi je vec bilo prosle godine prije pozitivnog testa..)
K tome jos i dole se nes poremetilo, pecka.. radila briseve prije dva tjedna, uredni, tako da nis ne kuzim od ceg sad to. Hormoni??
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji