E bas to Mika... ja znam reci ako pa me on zna oprati da ne govorim tako, bit ce, mora... Al budimo realni ne mozes stalno ni bit pozitivan. 😉
Grizli, tako ce i bit. Kupujem danas al ne dodje piskim ujutro i to je to. Drz’te mi fige. Pogotovo ti Grizli, ti sad imas duplu moc. 😉😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Omertamislim da tako.rano testiranje i nema neke fajde samo ti moze dati lazno.negativan test,a koliko ti je sad dana do M ? I sretno da ugledas +
U utorak bi trebala (ne)dobiti. Hvala! 😊 Nadamo se seki ili braci vec neko vrijeme. Imamo curicu od 4 i pol godine. Prosle godine nazalosr dva spontana.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Rastika sve fige ove grupice su uz tebe Naravno i uz sve druge cure da se sve zajedno veselimo i skupa prebacimo na drugu grupu.
Omerta, znam da je tesko biti strpljiv, ali mozda ti je bolje jos malo pricekati
Raštika kupi test pa si na miru. Meni počeli simptomi PMS-a, bolne cice već 3 dana, sinoć ful i povremeno bol u trbuhu, Tak da mislim da će doći u pon... ako slučajno bude kasnila ću test, prije neću da se ne razocavaram 2x ....
Daca26 zao mi je zbog negativnog testa ali bit ce sljedeci mjesec 💪 al do tada trebas i dobiti zar ne 😊
Rastika vidim pritisak je na tebi,piski vise kad nema vec Djurdje 😁 i ja sam piskila 27dc
Omerta cekamo sljedeci tjedan onda 🍀
Raštika kupi test pa si na miru. Meni počeli simptomi PMS-a, bolne cice već 3 dana, sinoć ful i povremeno bol u trbuhu, Tak da mislim da će doći u pon… ako slučajno bude kasnila ću test, prije neću da se ne razocavaram 2x ….
Vuky ja sam dan poslije ocekivane radila test. Inace ciklus urani pa nisam dugo cekala.
Evo i tebi 🍀 za sljedeci tjedan
Sortiraj odgovore
Najstariji