Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    01. Lipanj 2019. 09:07

Rastika kupi ti njega i pisni ujutro! 

Raštika
    01. Lipanj 2019. 09:25

E bas to Mika... ja znam reci ako pa me on zna oprati da ne govorim tako, bit ce, mora... Al budimo realni ne mozes stalno ni bit pozitivan. 😉
    Grizli, tako ce i bit. Kupujem danas al ne dodje piskim ujutro i to je to. Drz’te mi fige. Pogotovo ti Grizli, ti sad imas duplu moc. 😉😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Grizli
    01. Lipanj 2019. 09:27

🍀🍀🍀🙌🙌🙌🙌 To bacam trudnicku prasinu na tebe Rastika! 🤞

Omerta
    01. Lipanj 2019. 09:40

samojed

Omertamislim da tako.rano testiranje i nema neke fajde samo ti moze dati lazno.negativan test,a koliko ti je sad dana do M ? I sretno da ugledas +

U utorak bi trebala (ne)dobiti. Hvala! 😊 Nadamo se seki ili braci vec neko vrijeme. Imamo curicu od 4 i pol godine. Prosle godine nazalosr dva spontana.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Mari1313
    01. Lipanj 2019. 10:07

Rastika sve fige ove grupice su uz tebe  Naravno i uz sve druge cure da se sve zajedno veselimo i skupa prebacimo na drugu grupu.
    Omerta, znam da je tesko biti strpljiv, ali mozda ti je bolje jos malo pricekati

samojed
    01. Lipanj 2019. 10:15

Omerta ja bih na tvom mjestu cekala bar dan kad trebam dobit 

vuky
    01. Lipanj 2019. 11:52

Raštika kupi test pa si na miru. Meni počeli simptomi PMS-a, bolne cice već 3 dana, sinoć ful i povremeno bol u trbuhu, Tak da mislim da će doći u pon... ako slučajno bude kasnila ću test, prije neću da se ne razocavaram 2x ....

lorija
    01. Lipanj 2019. 12:06

Daca26 zao mi je zbog negativnog testa ali bit ce sljedeci mjesec 💪 al do tada trebas i dobiti zar ne 😊
    Rastika vidim pritisak je na tebi,piski vise kad nema vec Djurdje 😁 i ja sam piskila 27dc
    Omerta cekamo sljedeci tjedan onda 🍀

lorija
    01. Lipanj 2019. 12:09

vuky

Raštika kupi test pa si na miru. Meni počeli simptomi PMS-a, bolne cice već 3 dana, sinoć ful i povremeno bol u trbuhu, Tak da mislim da će doći u pon… ako slučajno bude kasnila ću test, prije neću da se ne razocavaram 2x ….

Vuky ja sam dan poslije ocekivane radila test. Inace ciklus urani pa nisam dugo cekala.
    Evo i tebi 🍀 za sljedeci tjedan

Daca96
    01. Lipanj 2019. 12:45

Lorija trebala bi da haha ali nista jos od m, zato mi i je cudno 🤔 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.