I ja vidim blijede crtice,taj test sam radila i ja jucer.
Pari mi se osjetljiv dosta. Koliko si ga sekundi drzala?
Drugi ujutro upotrijebi i ja vjerujem da ce ti lijepo pokazat dvije crtice u boji 😁
Raštika tebe svemir baš odlučio zafrkavat.. Ja bidim dvi sjene, inače sam znala koristit taj test i uvijek bi kontrolna bila ok. Obzirom da nema ni kontrolne onda je neispravan.... Ali šansa je velika da bude ujutro pozitivan jer 2 crte su za mene 2 crte pa i kad su takve šugave, 😂🙄navijam za tebe ❤️ nastavi niz, pa i omerta i ostale da upadnete još u zimske bebare
url=https://lilypie.com]
Pa bas me netko gore zeza. 🤔😂😂
Hvala žemske.. javljam ujutro kakav je rezultat. 🤞🏼😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Raštika slažem se sa curama, ako se pojavila druga crtica stvarno mislim da će to ujutro biti jasnije! Drži možda duže u mokraći... jedva čekam te čitati ujutro!!! Držim fige 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🥰🥰🥰🥰
Evo da se i ja oglasim, još Uvik osjećam one lagane bolove sad neznam jel to treba bit tako. Temperaturu nemogu niti izmjeriti jer mi je uvijek 35.5, 36 😂😂 ko gmaz.
Inače pijem puno kave znam ih po nekoliko u danu popit Al eto zadnja dva tri dana mi se nešto niti ne pije. Danas mi je 22dc od 29 koliko inače traje.
Raštika 🤞🏻
Miniiii20 i.ja.osjecam te bolove ztacnije.pritisak u donjem djelu i koje ziganje u jajnicima na par sekundi , asto.se tice temp.ja sam.svoju mjerila.dan.orije.poz testa i.bila.je 36.6 tako da po.mom.slucaju temp i ne mora biti povisena
Rastika jesi me namucila s tim testovima,de popisaj jedan kako treba da se vidi plus 🙈🙈🙈🙈❤️
Miniii i meni je danas 22dc, ja osjećam lijevi jajnik, svako malo me probada... to sam imala zadnji put kada mi je bio pozitivan test, a opet, sve je moguće... imala sam ja svaki mjesec neke nove simptome 🙄😁
Nadam se da ćemo zajedno piškiti plusiće 🤞🏻😉
Nova19 kada se testiramo? Na isti dan da bude još plusica u isto vrijeme.
Mene desni malo probada samo se nadam da je ono sto mislim i želim 🤞🏻 Iscjedak mi je bijeli ali kao vodenast ništa specijalno bez mirisa je. Kako je u tebe NOVA
Sortiraj odgovore
Najstariji