Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miniii20
    01. Lipanj 2019. 21:14

Evo još me i kuma zeza trudna si sigurno, jer sam joj rekla da me boli tako nekad i još kad je vidila koliko sam puta isla u wc... kaže tako je i meni bilo... Nadam se još par dana pa u provjeru 

coco
    01. Lipanj 2019. 21:20

Kod mene isto lagani bolovi 5 dpo
    miniii20 kada radis testic? Svi simptomi zvuce dosta obecavajuce, drzim fige da ugledas plusic 

miniii20
    01. Lipanj 2019. 21:28

A neznam kada bi radila test možda petak s obzirom da je očekivana po aplikaciji u nedjelju. 2 dana prije mislim da je to Okej a test onaj najjeftiniji iz mullera jer mogu cijelu placu potrošiti na one iz ljekarne 

Nova19
    01. Lipanj 2019. 21:32

miniii20

Nova19 kada se testiramo? Na isti dan da bude još plusica u isto vrijeme.
    Mene desni malo probada samo se nadam da je ono sto mislim i želim 🤞🏻 Iscjedak mi je bijeli ali kao vodenast ništa specijalno bez mirisa je. Kako je u tebe NOVA

Mene uglavnom probada lijevi jajnik, često moram piškiti i ne znam... imam neki čudan osjećaj da bi moglo biti nešto ali ne želim si umisliti pa se opet razočarati... mislim da ćeš ti piškiti test prije mene, i ako imam već jedan u pripremi... ali ako Bog da i pozitivan ti bude, šta ti od srca želim, mislim da neću dugo izdržati nakon tebe 😄 Vidjet ćemo uskoro 🤞🏻💪🏼🤗

Daca96
    01. Lipanj 2019. 21:59

Omerta

Daca96

Oo, da se i ja ubacim. Temp.mi sada 37 🤔

I kod mene 37.1, neki bolovi u tijelu (tako mi je vec bilo prosle godine prije pozitivnog testa..)

K tome jos i dole se nes poremetilo, pecka.. radila briseve prije dva tjedna, uredni, tako da nis ne kuzim od ceg sad to. Hormoni??

Tako je i meni nesto sve cudno, malo zigne vamo malo tamo, vec me izluduje haha
    I uvijek mislim sad cu dobiti, kad ono nista. I to evo traje i trajee. 😁

Lavica27
    01. Lipanj 2019. 22:07

Meni je s prvom bio pozitivan test 4 dana prije očekivane. Beta je bila 23.7 😍 U drugoj na dan očekivane M (jer smo se namucili s prvom i onda smo odlučili kad je navršila 1,5god krenut na drugo pa kad se uhvati računajući bar 6mj kad ono od prve) i sad prvi test 3 dana prije ocekivane. Obzirom na te sve tvoje simptome ja bi radila i 3 dana prije :D

miniii20
    01. Lipanj 2019. 22:11

Ma cure moje ja se nešto i veselim tom testu to mi je malo čudno neznam sto da kažem dalje E i da sise me ne bole 🤔

lorija
    01. Lipanj 2019. 23:02

Ooo puno potencijalnih trudnica 👍 ajmo cure nastavite ujutro niz od jucer 😁
    Gdje su mi trudnice pocetnice,ima li kod vas nesanice? 😲

Grizli
    01. Lipanj 2019. 23:58

Ujutro zelim vidjet najmanje 5 plusica! 😉🍀🤞🤞 Sretno pisanje curke! 

Raštika
    02. Lipanj 2019. 06:42

Jutro 🙋🏽
    Kod mene opet ista situacija s testom... isto kao i jucer. Pazila sam kako i koliko ga uranjam i opet nista...: 🤷🏼‍♂️🤦🏻‍♀️ Nis mi vise nije jasno. Otici cu poslije do dm-a u uzet onaj first sign i popisat ga danas pa nek vise pokaze nesto ili jednu ili dvije crtice da budem na cisto. 😉🤞🏼

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.