Rastika,ja kupim uvijek tri od tri različita proizvodjaca pa da me zajeb...😂
Rastika,ja kupim uvijek tri od tri različita proizvodjaca pa da me zajeb…😂
E to ti je pametno... iskreno nisam bila uopce spremna na ovu peripetiju s testovima pa nisam razmisljala unaprijed. 😂😂😂😂
Mislim da danas mogu pišnut i tokom dana jer sad vec po aplikaciju bi mi danas trebao biti prvi dan menge. Ak racunam po ovulaciji onda mi kasni vec dva dana... 🤷🏼♂️ Trbuh me i dalje ne boli al me ledja rasturaju od one glupe kutije na poslu. Ko me natjera dizat ju?!? 🤨 i cice su mi drukcije cijeli vrijeme, nisu napuhane i tvrde neg onak’ samo malo vece i teske i bole naravno... nadam se da danas rjesavam misteriju vise. 🤞🏼😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Raštika??? Pa oba dva.... Mislim da to čak možeš prijaviti proizvođaču. A navijam da neki drugi pokaže debeli plus
url=https://lilypie.com]
Lorija ja sam sinoc se prob oko 3 pokusavala sam zaspat sve do 5 prevrtala se okreni se tamo vamo nista ne pomaze jedva sam zaspala i evo opet sam se prob prije vremena trebam tek u 8 za posla da se budim al evo prije alarma sam se prob haha kako je s tobom ?
Raštika pa zar je moguce da su ti svi testovi lpse 😕 nista trkni do dm-a i pisni jedva cekamo da cujemo pozutuvan rez i od tebe drzim fige
dobro jutro zenice! Rastika a ne mozes vjerovat da je i drugi takav. Trk po novi test i pocni pozitivan niz jutros!
lorija nemam trenutno problema sa nesanicom. jedino sto sam pocela bas dosta cesce pisat. i primjetila sam odbojnost prema nekoj hrani.
Samojed a kasno zaspala,kao da sam partijala sinoc.
Ajmoo cure danas nas iznenadite i ja sam dosla da vidim ima li testica 🍀
Lorija, Marii1313 jesu li i vama ovo prve bebe il.vec imate iskustvo, izvinite ako ste vec pisale o tome
Rastika pa kako??? Kazem ja muzu sto ti se dogodilo, a on meni pa dal umace pravu stranu u urin i pravi papiric. Kazem ja njemu pa valjda umace sta ja znam. Tako da kod nas je Radtika moja jutros napeto u iscekivanju tvoje situacije.
Ostale curke koje pike testove gdje ste?
😂😂😂😂😂😂 svidja mi se kako muz razmislja. 😉😂😂 Ma joj, sve sam kako treba i stranu i drzala umoceno. Vrag ce ga znati sta se dogadja.
Vidit cu sta ce biti sa first sign testovima. Ne pustajte fige jos!
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji