Jutro zene 🙋🏽
Moje Đurđe jos nema... mozda je zapela u Omisu. 🤷🏼♂️😂😂😂
Bila sam u pravu, decko nije ni vidio zadnje dvije poruke. A i bolje nekako. 😉 E sad... nisam pametna sta mi je napraviti uopce ako ne dodje jos dok sam na poslu. Da kupim test? Da cekam do ponedjeljka ako uopce ne dodje? Imate li kakav pametan savjet?
Druga faza ciklusa mora biti 14 dana jel tako? Ili ona moze varirati? Jer meni je danas 27 dc, sutra je kalendarski za dobit ju ali... ovulacijske bolove sam imala 12 dc. Jucer bi bilo 14.dan nakon o. Nije mi problem pricekati, nekako sam i postavljena da ce doci, nije mi tolika greda al kopka me sto me trbuh uopce ne boli. Bolio me jedan dan ovaj tjedan prije nekih 4, mooozda 5 dana i to je bilo to. Bilo bi bas lijepo da upali vise al vec sam naviknuta da ce menga doci pa si sve nekako mislim: ma ne moze se to tebi dogoditi. Znam znam, negativno razmisljanje al sta cu. 🤷🏼♂️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Cestitke na plusevima, a cekalicama drzim fige! Preporuka za folnu; Folat (matafolin) od Solgara, 111kn u ljekarni.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
*metafolin, a evo i zasto, objasnjenje na linku: https://www.mojaljekarna.hr/vitamin-b/9988-solgar-folat-400mcg-tablete.html
Ps: ja vas pratim i citam na par tema, al ne komentiram previse jer sam trenutno i sama u fazi cekanja. Danas 26dc (m treba doc/ne doc pon, uto).. Radila dva testa ful rano bzvz iz znatizelje, na 23 i 24dc sto bi otprilike bilo 8 i 9dpo, naravno ispali negativni.. ALI, sacuvala ja testove i isla jucer navecer jos skicnuti prije nego ih bacim i na ovom drugom se ipak vidi linija.. e sad naravno, to moze biti i lazno pozitivno jer se nebi trebalo ni gledati poslje 5 minuta. No sad me opet vuce da testiram sutra mozda al mislim si ovaj put bi se moglo nesto se i vidjeti jer nije tako rano.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jutro zene 😇
Popiskila sam test i nistaa, danas 4. dan kasnjenja. 🤔 Sad vec ni sama ne znam sta da mislim
Raštika ja bi cekala da prvo zakasni ja sam radila test nakon 5 dana kasnjenja, al sam citala da mozes da radis i na.dan ocekivane M i da bi trebao pokazati kako stoje stvari, sretnoo i drzim.ti fige da nam.se pridruzis a i ja sam isto bila sigurna da nisam trudna msm imala sam.neku nadu u podsvjesti al.nisam.dala da me ona prevlada
Daca96 eh joj osjecas li neke naznake nadolazece M, ako ne ovaj sljedeci mj je tvoj 🙏
Ako cete naručivati aktivni folat preporucam vam iHerb, narudžba do 20E nema carinu, a puno je jeftinije, ja narucim od 800mcg 100 tableta za nekih 110-120kn, nisam sada dugo narucivala pa ne znam tocno.....od 400mcg mislim da su oko 8kn 100 tableta
Raštika mozda bi ti ipak mogla piskiti jedan testic danas, ovi bolovi prije 5 dana mi mirisu na implantaciju
Omerta, najbolje ponovi test😊😊
Daca zao mi je zbog minusa
Omerta mislim da tako.rano testiranje i nema neke fajde samo ti moze dati lazno.negativan test,a koliko ti je sad dana do M ? I sretno da ugledas +
Ma kupit cu ga danas sve i da ne popisam nece propast. 😉
Od 7 ujutro do sad isla sam valjda pet puta piskit al stisne me bas da ne mos trpit i nije po malo piskaranje nego bas mlaz. Sorkač na opisu. 😉 Ali za to postoje dva realna razloga:
1. Zivci
2. Pokisla sam jucer malko na bajsu
Evo me jutros kisem i smrcam. Nista strasno ali dovoljno da me nervira. 😂😂😂😂
A kupit cu ga danas poslije posla pa nek bude sta bude. Samo mi decka nekako bilo zao kad sam mu vidjela lice kad je izgovorio jutros: mozda si trudna. Bogec moj mali... 😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Raštika drzim fige da i ti nastavis niz plusića.
Ja nekako uvijek mislim da je muskarcima lako i da je njima svejedno kad cemo i hocemo li dobiti bebu, a onda me ovaj moj svako malo podsjeti da mu je stalo jednako kao i meni samo on to ne pokazuje stalno, sad po novom stalno govori kad mi dobijemo dijete, ne ako, nego KAD, a ja onda postanem još tuznija jer ne znam hoce li se to stvarno dogoditi
Sortiraj odgovore
Najstariji