Grizliii, čestitke
Ja sam jutros pišnula testić ali je negativan. Danas mi je 16-i dan nakon O, tako da mislim da je to to. Bićr da je ovo anovulatorni ciklus.
Šta vi mislite?
mi imamo manji Muller (u manjem gradu zivim) i nisam nikada vidjela testove da prodaju.
Hope, kako ti i ime govori, nada je tu dok god M ne dodje. Koliko ti kasni vec?
Hvala cure na podršci… ponoviti ću Bhcg u ponedjeljak, pa ću vidjeti kaj bude… Uglavnom, barem mogu sa sigurnošću reći da su testovi iz Müllera super osjetljivi… pokazuju pozitivan rezultat i sa ovako niskim vrijednostima…
Jesu to oni obicni od 13 kn?
koje testove ima Muller?
I mene zanima,kojih ima tamo jer planiram sutra ga uzeti u Mullera.
Hope89 mislim da je to to nazalost. Test ne laze,po mojoj nekoj logici. No stres,idemo dalje 💪
Marija1313, tek 2 dana, ali nema mojih PMS-simptoma koji su uvijek isti, izrazito bolne grudi, strašan apetit, nervoza, pa sam zbog toga pomislila da je možda trudnoća, ali ono moje unutrašnje kaže da nije.
Jučer sam radila onaj za 13kn iz müllera i tamo se već nazirala druga linija, a danas onaj za 23 kn i već se solidno vidi, a danas mi bhcg 30... Znači da su stvarno visokoosjetljivi testovi.
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Hope89 a kako znas da ti.je tad bila O pratis trakicama il aplikacija ?
I ja sam ga jutros popisala,negativan..jos smedarim,nije procurilo ono pravo..ajde vise da sto prije ode.
Samojed, kao i kod tebe, nekad oko 14.05. Nisam pratila trakicama, vidjela sam po iscjetku a i osjetila sam one ovulacijske bolove. Ne nadam se ja da je trudnoća, tako osjećam, amo mi je čudan izostanak PMS-a. Kakvo je stanje kod tebe?
Sortiraj odgovore
Najstariji