Super sofi, nek sve bude skolski! 🤞🏼❤️❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Mangomum ne razumijem se to,
samo znam da je meni trakica pokazala dvije crtice 2 dana prije M i bilo mi je dovoljno. 😀 nisam poslije provjeravala samo se narucila kasnije za pregled.
Cekalice kako ste? Kako se osjecate? Meni 21.dc i osluskivam tijelo,nebi li sta sapnulo 😁
Mangomum, meni je tako sada nedavno bilo.
Ali vjerujem da će tebi biti dobar ishod, čestitke 🎉🎉🎉
Mangomum, meni je tako sada nedavno bilo.
Ali vjerujem da će tebi biti dobar ishod, čestitke 🎉🎉🎉
Nova koliko si ti trudna? Jesi bila na prvome pregledu?
Meni je bilo prije 3 godine i nevezano za to trudnoća mi je stalno bila - 2 tjedna.
url=https://lilypie.com]
Grizli, hvala. Počela sam piti jučer.
Lalla, hvala na podršci.
Još uvijek nema mojih simptoma PMS-a, nijednog. Sinoć su me ledje počela boljeti, ali nekako čudno. Donji dio dužinom kičme i samo na lijevoj strani. Iskreno, strah me poprilično, ako je trudnoća u pitanju jer trebam čekati još 20 dana do nalaza. Sačekaću do 31.05. s testom
Mngomum CESTITAM!! Kako je to lijepo vidjeti 🥰🥰
Ja sam bila napokon na pregledu, krvarim vec 10 dana, ali pocelo se smanjivati, gin. Je uvjerena da je nesto hormonski jer je po njoj sve cisto ili se dogodila oplodnja ali maternica nije bila dovoljno zadebljana. Vidi vec folikul na desnom jajniku ali me narucila u uto ponovno na UZV da odredi ovulaciju i da vidi zadebljanje. A ako ne uspije onda idem na ove sve pretrage na slici, sada se molim da uspije ovaj mjesec, u suprotnom sam nagrabusila
Mngomum CESTITAM!! Kako je to lijepo vidjeti 🥰🥰
Ja sam bila napokon na pregledu, krvarim vec 10 dana, ali pocelo se smanjivati, gin. Je uvjerena da je nesto hormonski jer je po njoj sve cisto ili se dogodila oplodnja ali maternica nije bila dovoljno zadebljana. Vidi vec folikul na desnom jajniku ali me narucila u uto ponovno na UZV da odredi ovulaciju i da vidi zadebljanje. A ako ne uspije onda idem na ove sve pretrage na slici, sada se molim da uspije ovaj mjesec, u suprotnom sam nagrabusila
🙏🙏
TinT nadam se da ces uspjet ovaj mjesec :) zapamtila sam te jer sam bila uvjerena kako obje imamo plus :) ja sam danas kupila lh trakice pa se nadam prvo da cemo uloviti plus na toj trakici a onda i na onoj drugoj :)
Sortiraj odgovore
Najstariji