Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    22. Svibanj 2019. 21:35

Super sofi, nek sve bude skolski! 🤞🏼❤️❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Lalla
    23. Svibanj 2019. 07:42

Cestitan Sofi! Hope, nadamo se s tobom! 

• Mangomum
    23. Svibanj 2019. 09:14
    Evo mene opet. Tri dana do ocekivane tj neocekivane M. Jel nekome ovako ranije prije izostanka bilo 2-3
    Evo mene opet. Tri dana do ocekivane tj neocekivane M. Jel nekome ovako ranije prije izostanka bilo 2-3
    lorija
    23. Svibanj 2019. 09:19

Mangomum ne razumijem se to,
    samo znam da je meni trakica pokazala dvije crtice 2 dana prije M i bilo mi je dovoljno. 😀 nisam poslije provjeravala samo se narucila kasnije za pregled. 

Cekalice kako ste? Kako se osjecate? Meni 21.dc i osluskivam tijelo,nebi li sta sapnulo 😁

Nova19
    23. Svibanj 2019. 09:25

Mangomum, meni je tako sada nedavno bilo.
    Ali vjerujem da će tebi biti dobar ishod, čestitke 🎉🎉🎉

• Mangomum
    23. Svibanj 2019. 09:38

Nova19

Mangomum, meni je tako sada nedavno bilo.
    Ali vjerujem da će tebi biti dobar ishod, čestitke 🎉🎉🎉

Nova koliko si ti trudna? Jesi bila na prvome pregledu?

Mallla
    23. Svibanj 2019. 09:44

Meni je bilo prije 3 godine i nevezano za to trudnoća mi je stalno bila - 2 tjedna. 

url=https://lilypie.com]

Hope89
    23. Svibanj 2019. 09:44

Grizli, hvala. Počela sam piti jučer.
    Lalla, hvala na podršci.
    Još uvijek nema mojih simptoma PMS-a, nijednog. Sinoć su me ledje počela boljeti, ali nekako čudno. Donji dio dužinom kičme i samo na lijevoj strani. Iskreno, strah me poprilično, ako je trudnoća u pitanju jer trebam čekati još 20 dana do nalaza. Sačekaću do 31.05. s testom 

TinT
    23. Svibanj 2019. 10:39

Mngomum CESTITAM!! Kako je to lijepo vidjeti 🥰🥰
    Ja sam bila napokon na pregledu, krvarim vec 10 dana, ali pocelo se smanjivati, gin. Je uvjerena da je nesto hormonski jer je po njoj sve cisto ili se dogodila oplodnja ali maternica nije bila dovoljno zadebljana. Vidi vec folikul na desnom jajniku ali me narucila u uto ponovno na UZV da odredi ovulaciju i da vidi zadebljanje. A ako ne uspije onda idem na ove sve pretrage na slici, sada se molim da uspije ovaj mjesec, u suprotnom sam nagrabusila

• atica
    23. Svibanj 2019. 11:32

TinT

Mngomum CESTITAM!! Kako je to lijepo vidjeti 🥰🥰
    Ja sam bila napokon na pregledu, krvarim vec 10 dana, ali pocelo se smanjivati, gin. Je uvjerena da je nesto hormonski jer je po njoj sve cisto ili se dogodila oplodnja ali maternica nije bila dovoljno zadebljana. Vidi vec folikul na desnom jajniku ali me narucila u uto ponovno na UZV da odredi ovulaciju i da vidi zadebljanje. A ako ne uspije onda idem na ove sve pretrage na slici, sada se molim da uspije ovaj mjesec, u suprotnom sam nagrabusila
    🙏🙏

TinT nadam se da ces uspjet ovaj mjesec :) zapamtila sam te jer sam bila uvjerena kako obje imamo plus :) ja sam danas kupila lh trakice pa se nadam prvo da cemo uloviti plus na toj trakici a onda i na onoj drugoj :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.