Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Svibanj 2019. 00:30

Mallla, tu smo si negdje :D
    Ja u rujnu 2018 skoro 90kg na 175 cm, sad san dosla na 76 :) jos da mi je tih 6kg bilo bi super, ali stalno brljavim s prehranom.. evo vec treci dan mazem po palacinkama 😁 nemrem se natjerat vjezbat. Kontam da cu ispovracat 5kg u prvim mjesecima trudnoce 💕😁

Omerta
    22. Svibanj 2019. 00:35

Bebalove

Ja se borim sa kilazom,44 kg imam,a visoka 1,60

Nisam provjeravala stitnu mozda bi i trebala,mada ova mrsavost je i genetski ali bas bi voljela barem do 55 dogurati.

I kod mene identicna situacija.. 45kg na 162cm i tako vec godinama, nikako dogurati do 50. Da mi je bar ostalo od prve trudnoce nesto, ali ne, sve se istopilo brzinom munje. Jedino sam u srednjoj (prije 15ak godina) imala neko vrijeme 48kg.

Stitnu sam provjeravala, iako ne detaljno.. tsh je bio ok. Tako da i kod mene ocito genetski.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Grizli
    22. Svibanj 2019. 06:07

Bebalove ti bi stitnu trebala svakako provjeriti. 

Lalla
    22. Svibanj 2019. 07:56

Meni su jos od prve trudnoce ostale kile. Bilo je gore-dole par kila od poroda. No ova zadnja neuspjesna trudnoca je isto ostavila traga. Zadna 3 tjedna pazim i uspjela sam skinutu 3-4 kg, pomogla je i zelucana viroza. Bas osjecam manji pritisak kad odjenem traperice. No imam jos 5-6 kg za skinuti do predtrudnicke. Moja mama je super skinula sa Kolindinom dijetom  I ja sam razmisljala kad sam nju vidjela, no onda sam odlucila nastaviti po svom jer mi bas dobro ide za sad.

Raštika
    22. Svibanj 2019. 08:45

Ja se i ne znam drukcije nego sa 55 kila. To vucem najveci period svog zivota a visine sam 173 cm. Najvise bi mi se popela na 57,58 kg jeeeeedva. A kad sam upisala faks a to je bilo 2004. sam otisla kod strica u svicarsku na nekih skoro mjesec dana i od njihovih pekarskih proizvoda sam dobila 62 kh. To je najvise kila sto ja znam da sam imala. 😂😂😂  i evo unazad dva, tri tjedna mene hlace pocele stiskat, neke ne mogu zakopcat vise i stanem na vagu prije tri dana kad ono 61,6 kg 🤘🏻🤘🏻
    Al vidis bebalove moguce da je jod zasluzan kad si i ti od ampula uspjela se zdebljat. Meni folna ni opcenito vitamini b skupine nisu pomogli a oni otvaraju apetit a pijem ih cijeli zivot pa nista...🤷🏼‍♂️ Ja sam ti uzela kelp kapsule proizvodjac je Kal, 105 kn sam platila u jednom od ovih zdravih ducana. Dobijes 250 tableta, pije se jedna dnevno tako da je to super kolicina za te pare i pise da jedna tableta ima 225 mcg joda a to je cak 150% dnevne doze. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    22. Svibanj 2019. 08:49
    Imam knjigu nova vitaminska biblija od erl mindela... knjiga je kupljena u mostaru pa je na ekavici ali nema to veze 😉 pa evo sta on kaze za poboljsanje plodnosti
    Imam knjigu nova vitaminska biblija od erl mindela... knjiga je kupljena u mostaru pa je na ekavici ali nema to veze 😉 pa evo sta on kaze za poboljsanje plodnosti

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Mika111
    22. Svibanj 2019. 10:07

Vidim da ste se raspisale o kilogramima.....ja vec 15-ak godina imam između 58 i 62kg sto je na mojih 175cm skroz pristojno, prosle godine sam poslije prvog spontanog smršavila oko 5kg i sad sam na 60kg i nikako ne ide preko......vecina ljudi tvrdi da sam baš mršava i misle da ništa ne jedem, a ja stvarno nekad pojedem kao da nema sutra😂😂😂😂😂😂
    Povremeno znam reci da imam gliste i zato imam dobru liniju😂😂😂😂😂😂😂, onda svi zašute😜

Nova19
    22. Svibanj 2019. 10:26

Raštika, super ti je ta knjiga 👌🏼 Nadam se da će pomoći svim nama ☺️ Ja se probam stvarno sto vise zdravo hraniti i unašati vitamine pa valjda će i to uroditi plodom...
    Šta se tiče kila ja se borim isto sa 6kg viška (61 na 165cm) nakon prvog djeteta sam se vratila super ali nakon spontanih sam počela vući te kile i nikako dole 😣 ali mislim uskoro malo upregnuti pa više vježbati...
    Ja sada pratim O i nadam se da će mi doći ovaj mjesec... bar samo za moju psihu 🙄😁🤗

Hope89
    22. Svibanj 2019. 11:32

Samo da vas pozdravim sviju.  Ja za par dana trebam raditi nalaze za trombofiliju pa onda čekatu još 15 dana na rezultate.
    Sa mnom se nešto čudno dešava. Znam da je mala vjerovatnoća za trudnoćom jer nismo imali odnose oko O već 4 dana prije. Mm nije htio dok ne dobijem nalaze, ali ja sam sva neka... 6 dana nakon o sam osjetila jako probadanje u donjem dijelu stomaka i konstantno imam bolove-grčeve kao da ću dobiti svaki čas, što inače nije slučaj. Znam da sam dobila kada vidim na vešu.  Taj "bol" mi se malo spušta na prepone, ništa strašno ali dovoljno da osjetim.Grudi ispuhane totalno, a inače bole i narastu  7-10 dana prije m. Trebala bih dobiti oko 26.-28.05. Danas mi je 24 dan ciklusa i 8 dana nakon O. Jutros blaga vrtoglavica koja je trajala kratko. I da, od ovulacije mi ne prestaje iscjedak koji varira izmedju bijelog i prozirnog, ovo mi se inače ne dešava. Nekad mi se zna dan-dva prije m pojaviti gusti bijeli iscjedak i to je to.
    Znam da je mala vjerovatnoća, ali znate onaj dio koji se nada pa eto, da podijelim s vama 

Nova19
    22. Svibanj 2019. 11:50

Hope, nadam se da je ipak trudnoca u pitanju 👏🏼👏🏼👏🏼 Vrlo moguće da je došlo do oplodnje ako ste imali odnos 4 dana prije O... hoćeš piškiti test za koji dan? Svakako javljaj 🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.