Vecer. Uspanicarila sam se skroz. Jel koja od vas na samome pocetku trudnoce imala bol u stomaku kao da ce dobit M? Meni ima pola sata takav pritisak u stomaku ajme meni. PLIZ NEKO DA ODGOVORI
Cure samo se opustite i sve ce doci.
Ja sam zatrudnjela uz duphastone, pila sam ih 2 ciklusa i evo 🤩🤩🤩
Cestitam...🤗❤..sad si sigurno mirnija kad vidis slikicu
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Vecer. Uspanicarila sam se skroz. Jel koja od vas na samome pocetku trudnoce imala bol u stomaku kao da ce dobit M? Meni ima pola sata takav pritisak u stomaku ajme meni. PLIZ NEKO DA ODGOVORI
Moguce da je to normalno. Mene isto uhvate svako malo grcevi nekakvi. Dobro bi bilo da popijes magnezij da umiri maternicu, a ako ti se bolovi pojacavaju odi u trudnicku.
Pozdrav, ispricavam sto upadam kao padobranac. 😊 Bila sam u ovoj grupi prosle god. Tijekom trudnoce posjecivala sam forum samo da vidim je li Grizli napokon dobila ono sto i zasluzuje, sad nakon poroda bas i nisam stizala, no maloprije reko moram ici vidjeti ima li sto novo... i presretna sam da vidim da ima, Grizli cestitam ti od ❤, toliko mi je drago radi tebe, zelim ti urednu i skolsku trudnocu, vjerujem da ces biti izvrsna mama. Da je vise osoba kao ti, svijet bi bio ljepsi. Cestitam jos jednom i cuvaj se. 🤗
Jutro cure. Nisam neko vrijeme bila tu…mi smo u odmoru do 9 mj kada idemo ponovno na stimulirani…
Noooo, jucer mi je bio 13 ili 14 dpo, skocila mi bazalna, i odem ja popiskit test, kad ono slaba crtica i plus. Mozete misliti moje iznenadjenje, s nasom dijagnozom ravno cudu da je prirodno uspijelo lol. I odem ja odmah betu radit i beta je 25,55. Zvala sam dr odmah. Naravno da je vristala :)! Ali beta je realno manja, i u sub moram ju ponavljati. Bed je kaj sam ovu radila jucer predvecer, a u sub mi lab radi taj do 12. Tak da ce to zapravo proci dan i pola.
Ima tko kakva iskustva s nizom betom na taj dan? Jel se mogu icemu nadati?
Ooooo Tinika, sjetila sam te se danas. Mislila sam pitat di si, sta se dogadja. I evo te! ❤️🙋🏽 I mrva je tu. ❤️❤️ Uzivaj. 😉
Sto se vrkute tice, pila sam ju i ja valjda pol godine s pauzom nakon 3 mj j evo…nisam trudna. Bila mi je dobra za pms i to je to. 🤷🏼♂️ Nekome pomogne, a nekome ne. Valjda ovisi o tome sto nas uopce koci. 😉
Pina, bit ce nalazi dobri. 🤞🏼😚
A evo,prebacila se na forum trudnoce 😍😍😍
Zelim i tebi cim prije jednu takvu slikicu..😍😍
Grizli cestitam, i ostalima takoder.
Nisam u toku 😅
Lena hvala ti! I ja tebi cestitam na bebi! Zelim vam svu srecu. Hvala na lijepim rijecima. ❤️
Nemasekirancije odgovorila ti i na drugoj temi. Moze biti sve ok ako je kasna implantacija bila jer se radi o spontanoj trudnoci. Javi nalaz bete u subotu. Da se i to izracunat ako nije proslo bas tocno 48h. 😉 Sretno!
Lena hvala ti! I ja tebi cestitam na bebi! Zelim vam svu srecu. Hvala na lijepim rijecima. ❤️
Nemasekirancije odgovorila ti i na drugoj temi. Moze biti sve ok ako je kasna implantacija bila jer se radi o spontanoj trudnoci. Javi nalaz bete u subotu. Da se i to izracunat ako nije proslo bas tocno 48h. 😉 Sretno!
Svakako budrm sve javila, pa cemo se baciti u racunanje ;)
Tinika baš jako lijepa slikica ❤️ Nadam se da ćemo ti se uskoro pridružiti, znam da Grizli hoće sigurno a mi hopsamo polako 😁.
Ja za sada nemam ovulacije i bojim se da ne neće biti ovaj mjesec radi biokemijske, ali bit će druge 💪🏼☺️
Uživaj u svakom trenutku 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji