Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    24. Svibanj 2019. 19:49

Tina logicno da ti ne da tablete ako imas previse kila jer mogu stetno dijelovat na tboje zdravlje. Morala bis onda mozda potraziti nekoga da ti pomogne napraviti plan prehrane i vjezbe, jer nije samo stvar jesti zdravo. I pitanje je dal ono sto mi smatramo zdravim je za nase tijelo zaidta zdravo. Uz to mozes ti i potpuno izbaciti svu hranu al bez ciljanih vjezbi tesko ces do rezultata. Nemoj se ljutit i krivo shvatiti, al isla sam racunat tvoj IBM i on je preko 32 sta upucuje na ozbiljnu pretilost ne blagu iako mozda ti ne izgl3das toliko punasna al indeks tjelesne mase je relevantan podatak, jos kazes da si i 5kg vec skinula. Tvoj rizik od secerne bolesti, povisenog tlaka i kardiovaskularnih bolesti je jako velik zato ti i ne zeli dati duphaston ili bilo koji slicni progesteron jer on moze samo potaknut te bolesti i izazvat kolas tijela. Bolje se pozabavi time kako da sto vise kila skines da mozes zdrava uci u trudnocu jer ne treba ti u trudnoci stres i hrpa lijekova da bi ostala ziva. 

• Mangomum
    24. Svibanj 2019. 19:49

Grizli

Mala mu nažalost dodju i losi dani. Proci ce i to, zasjat će ti sreca vjeruj mi. Treba samo strpljenja i ppzitive, ispusi se, izbaci to iz sebe i doci ce sreca vidit ces. Nemoj mislit da druge cure nemaju takve dane.
    Mangomum pa meni se cini to super beta za tako rano. Al ti si i test imala jako rano pozotivan pa je i to logicno. Sretno! Kad ces na prvi predgled?
    Tina jesi ti na kraju kontrolirala te hormone svoje. 16 dana kašnjenja test bi vec trebao pokazat nesto da je trundoca u pitanju osima ako nemas cikluse neregulirana pa nemozes ni znat kad je ovulacija bila.

Za pregled mislim da cu za 6 dana cist da mi vidi jeli plod na svome mistu jer mi je jos rano da se ista drugo i vidi

Raštika
    24. Svibanj 2019. 22:10

Tina, kazes da si smrsavila pet kila u mjesec dana jel tako?
    Mozda ti i od toga kasni menga? Zdravo je kao mrsaviti 1,5 kg mjesecno. Ako grijesim nek me netko ispravi.  Sok za tijelo... ne znam. 
    Setaj ako mozes, svaki dan. Otopit ces se vjeruj mi. 😉 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Lanateodor20
    24. Svibanj 2019. 22:21

Ženice. Ja i muž smo radili na bebici, vec imamo jednog od 2 godine, e sad. M zadnja mi je bila 24.4,3 dana mi je do menstruacije, odnose smo imali 4. I 5. I jos dva puta nisam zabilježila, u mediju vremenu sam bila kod ginekologa cca 8 dana pred me s. Nadjena mi je cista na lijevom jajnik i neka u upalica, ali rekla je da trenutno nema naznake trudnoce.Dal je moguće da ona ne moze ni vidjeti trenutno ili? 

Angie1205
    25. Svibanj 2019. 09:26

Hej curke, samo provjera...Grizli jesam dobro zapamtila, danas vadis betu?? 😉

Grizli
    25. Svibanj 2019. 10:14

Angie no no... U srijedu! 😀 I danas shvatila da ce me broj 5 i dalje pratiti. Vadim betu tovno na 5+5! 😊
    Lana gin nazalost ne moze vidit trudnocu prije 5tt, jedino po cemu može posumnjat je pojava ciste zutog tijela na jajniku koja je pristutna i dan prije menge, te veca zadebljalost endometrija. Nazalost 8 dana prije M gin to nista nije mogla vidit jer u tom periodu je eventualno dolazilo tek do implantacije. Ove neke naznake moze vidit tek u vrijeme ocekivane M. 

• anamor
    25. Svibanj 2019. 10:49

tinika

Cure samo se opustite i sve ce doci.
    Ja sam zatrudnjela uz duphastone, pila sam ih 2 ciklusa i evo 🤩🤩🤩

Prvenstveno cestitke...daj mi molim te reci koje dane ciklusa i koliko dnevno si pila duphastone..sretno ti i svim novim trudnicama...

• nemasekirancije
    25. Svibanj 2019. 13:54

Cure beta je 83,4! Prije 40h je bila 25,5 :)! Kaze doktorica...odmaraj i vidimo se na uzv!

miniii20
    25. Svibanj 2019. 13:55

Cure čestitam svima na plusicima 👏🏻😘 zanima me
    Sto znače kada te malo boli tokom plodnih dana odnosno dan dva prije ovulacije, pročitala sam negdi da to znaci da će se jajna stanica raspršiti jer kao nije došlo do oplodnje. 

Grizli
    25. Svibanj 2019. 14:17

Minii to su ti ovulacijski bolovi, znaci da folikul u koje je js raste i ceka da pukne i da js se oslobodi i bude spremna za oplodnju. Sretno u plodnim danima. I ne brini normalno je osjetiti ovulacijske bolove. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.