Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Svibanj 2019. 14:08

Raštika

malina08

Raštika

malina08

Krenula sam sa jodom prije 2 mjeseca, sve faze detoxa sam prosla.. ali ibja sumnjam sad na jod jer ne znam sto bi drugo mogllo biti. Ah. A bas sam se veselila!

Koji jod pijes?

Jadrankinu otopinu

To sam i ja pila. Ali ovu otopinu sto ima kelp u sebi, navodno imaju dvije. 🤷🏼‍♂️ Ja sam dobila dok sam nju pila mengu tamnu ko noc. Pokvarila mi se otopina i stala sam ju pit, nakon tog mi menga dosla normalna. Presla sam na tablete kelpa jer sam nalazila i na netu podatak da otopina nema dovoljno joda. Kako ne znam nista o tome i ne da mi se iskreno proucavat batalila sam otopine i sad cemo vidit sa tabletama.

To s Jadrankom je neka siva zona :D ja sam sad, smanjila na 3 kapi, pa cemo vidjeti slj mjesec. Jako me razljutilo to sve skupa :D

Raštika
    21. Svibanj 2019. 14:17

malina08

Raštika

malina08

Raštika

malina08

Krenula sam sa jodom prije 2 mjeseca, sve faze detoxa sam prosla.. ali ibja sumnjam sad na jod jer ne znam sto bi drugo mogllo biti. Ah. A bas sam se veselila!

Koji jod pijes?

Jadrankinu otopinu

To sam i ja pila. Ali ovu otopinu sto ima kelp u sebi, navodno imaju dvije. 🤷🏼‍♂️ Ja sam dobila dok sam nju pila mengu tamnu ko noc. Pokvarila mi se otopina i stala sam ju pit, nakon tog mi menga dosla normalna. Presla sam na tablete kelpa jer sam nalazila i na netu podatak da otopina nema dovoljno joda. Kako ne znam nista o tome i ne da mi se iskreno proucavat batalila sam otopine i sad cemo vidit sa tabletama.

To s Jadrankom je neka siva zona :D ja sam sad, smanjila na 3 kapi, pa cemo vidjeti slj mjesec. Jako me razljutilo to sve skupa :D

Takvo je slicno i moje iskustvo s njom... s tim da sam joj ja u njenoj zatvorenoj grupi postavila par logicnih pitanja na koje ona nije znala odgovor. Vezano za otopinu jel. Pa me izbacila iz grupe. E onda sam si rekla e neš se vise petljat s tom otopinom. 😂😂😂 jer kad krenes kopat dublje ispada da su zene zatrudnjivale s njenom starom otopinom a to je ustvari bila prava lugolova otopina koju ne smije prodavat. Pa je izbacila ovu otopinu. Al ajd sad budi pametan oko svega toga. Ja sam radila pretrage stitne i dok sam bila na njenoj otopini tsh mi je bio 5,92.  Prestanem s njom i odem opet ono tsh 3. Evo stvarno ne znam sta da mislim... sad sam na kelp tabletama koje imaju bas dnevnu dozu joda u sebi i ja sam prvi put nakon sto godina dosla na vagi na 61,5 kg. Godinama se ja natezem da se udebljam do 60 kila bar. Sta je zasluzno za kile ne znam, jod, godine... vrag ce ga znati. Jedem puno kao i cijeli svoj zivot. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    21. Svibanj 2019. 14:18

S tim da sam jadrankinu otopinu pila vise od dva mjeseca. I u cijelom tom periodu su mi obje menge bile cudne. Dosle ranije i bile ful tamne

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

21. Svibanj 2019. 14:32

Jebem joj sve! Sve nade sam polozila u ovaj ciklus i malog Vodenjaka :) ne znam da li da ful maknem sad jod ili postepeno. Dode mi da prolijem, a mislim da i budem!

Raštika
    21. Svibanj 2019. 14:39

malina08

Jebem joj sve! Sve nade sam polozila u ovaj ciklus i malog Vodenjaka :) ne znam da li da ful maknem sad jod ili postepeno. Dode mi da prolijem, a mislim da i budem!

Ne znam stvarno sta da ti kazem. Koliko dugo ju pijes?
    A dosta njih kaze da im je dobro i od ove otopine. Ali ja si nesto mislim... ako ju pijes po protokolu, znaci to i vit c, selen, magnezij... mozda i vitamini sami imaju pozitivan ucinak? 
    Stvarno nisam pametna oko te otopine. Ja sam ju bila spremna proliti i mislim si ajde prolij pa nemoj dala si 160 kn, ma prolij ju... pa popijem pa si mislim ko zna sta pijes... i na kraju se srecom pokvarila. 😂😂😂 
    Da me netko pita bi li preporucila otopinu drugome... nemam pojma sto bi mu rekla. 🤦🏻‍♀️😂😂 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

21. Svibanj 2019. 15:14

Pa sad ju pijem vec 2 mj, s tim da mi je prosli mj menga kasnila a NIKAD ne kasni, a sad je uranila  a NIKAD ne urani :D faze detoksa sam prosla. Mislim da cu ju proliti, ostalo mi jos prst i pola. Ja sam ju zbog migrena pocela, vjerujem da mi je mozda bolje, al ovo da mi remeti tocne cikluse, nek se fucka...

Nova19
    21. Svibanj 2019. 15:43

Ja čekam ovulaciju ove dane... nadam se da mi biokemijska nije pošeremetila ciklus... provjeravam sa lh trakicama pa ćemo vidjeti... danas mi je 11dc a O mi je inače 13-14dc...
    Šta se tiče joda, ja sam ga pila (neki iz Bio&Bio) i prestala sam jer sam htjela unositi sto manje u sebe pa ostala na Elevit, macinu travu i med sa matičnom mliječi... ostala trudna ali eto, nije se održalo ovaj put, no vjerujem da uskoro bude, bar se nadam 💕

vuky
    21. Svibanj 2019. 15:43

Mi nismo pokrili O mislim, ali smo pokrili dane prije, pa ćemo vidjeti, ne nadam se puno bas... no sretno nam svima i sto vise plusica sada :)

vuky
    21. Svibanj 2019. 15:53

Raštika opet slično iščekujemo, sretno 

Lalla
    21. Svibanj 2019. 16:34

Raštika i Vuky, ja se isto nadam da nece doci 2.6. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.