Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reni
    21. Svibanj 2019. 17:57

Ja sam tu otopinu pila dobru godinu dana,skupa sa suplementima,vala mi je bio skup sport to,pila sam i po 12 kapi 2 puta dnevno,ma nista ja nisam skuzila da mi je pridonijelo,imam i cistu i zacepljenje jajovoda,to sam otkrila nedavno,prestala sam je pit kad sam potrosila zadnju bocicu i nije mi se vise davalo novce. Sad cekam laparo da to rijesim kako treba.

Reni
    21. Svibanj 2019. 18:01

I da,imala sam i spontani prosle godine,a pila sam otopinu,samo smanjila na manje kapi kad sam otkrila da sam trudna..ne krivim ja otopinu za spontani ali ne smatram ni da mi je pridonijela trudnoci,ne zelim rec da nevalja jer eno vidim po fejsu svako malo "slava jodu,trudna sam" ,al eto valjda ne djeluje na svačiji organizam isto.

Reni
    21. Svibanj 2019. 18:03

I jos da se nadovezem 😂 sto rece Rastika ona Jadranka obavezno izbaciva iz grupe cim je nesto detaljnije pitas u vezi otopine,i ja sam davno dobila nogu iz grupe.

Raštika
    21. Svibanj 2019. 18:58

Pa to je tamo na fejsu ko sekta. Al garant zene uspijevaju zatrudnit od te stare, lugolove otopine. Ako je to uopce istina jer ta svjedocanstva vecinom se objave kao anonimno. Pa ti sad misli jel istina ili nije. Premutna je zena da bi joj vise ikad dala novce. Jos me njena adminica u grupi popljuvala, kao sta ja imam radit u grupi ako nemam pojma nista o jodu. Ono, oprosti sto pitam i sto sam ti dala 160 kn. Necu vise nikad. 😂😂😂😂

Hvala cure, nek nam je sretno!! 🤞🏼🤞🏼

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Grizli
    21. Svibanj 2019. 19:46

Ja sam prije nekih 2 godine uzimala tu otopinu na nagovor frendice. Uglavnom nakon 10-tak dana toliko mi se snizio tlak da mi je bilo uzasno lose i odmah sam to izbacila. Frendica se zaklinjala da je noj pomoglo al ona ima hashimoto tako da moguce da njoj je i pahalo. Cak me i u tu grupu na facu ibacila al sam sama iz nje izasla nakon 20 dana jer ne volim kad se osobe dizu u boznastva i nekakve pripravke u cudotvorne tekucine a o tome neka niti jendog znanstvenog istrazivanja. Dugo mi i trebalo da ih otkantam. 

Reni
    21. Svibanj 2019. 20:51

Ja sam koristila prvo staru otopinu,stari jod kako oni u grupi kazu,neki pola god,i onda presla na biljni jos pola god..a ne znam ni sama sta rec,mutna je zena..koristila sam sve suplemente,otopina 160 kn,selen sam placala po 120,kao onaj bolji,magnezij,c vitamin,sve po protokolu,onda je nedavno ispalo da ovaj magnezij nije dobar koji smo kupovali u dm-u,a prvo ga je hvalila,onda je napravila svoj..ma ko pazar je u nje,nema cega nema. Sve sam ja to batalila. A bas ima puno pozitivnih iskustava s trudnocom al sve anonimno sto kazes.

21. Svibanj 2019. 22:40

Ja sam ga uzela zbog detoxa ii migrena, fakat je bilo losih dana ali sve je izaslo iz mene. Danas ujutro sam popila 3 kapi i popodne vise nisam. Jebes jod. Iduci detox radim sa chlorellom :D ne vjerujem ni ja da su zene bas od joda zatrudnile! Ja sam pojacala vitamin C prirodnim putem, Mg iovak pijem i dobro... kak bude bit ce! 

• Bebalove
    21. Svibanj 2019. 23:03

Cure citam Vas u vezi te otopine.Bas sam si kontala uzeti da probam i to ali po Vasim iskustvima bolje onda da i ne uzimam.
    Rastika vidjoh tvoj post za kilazu i za kelp tablete,gdje se to ima uzeti.
    Ja se borim sa kilazom,44 kg imam,a visoka 1,60
    Pila sam prije par mjeseci jedne ampule za debljanje od strane ginekologa,u tim ampulama su se sastojale dvije tabletice jod i folna kiselina,dosta mi je pomoglo da sam se udebljala za mjesec 3kg.ali te ampule su kod nas u Bosni skupe oko 20e a dodje samo 7 ampula ,pa sam ih prestala piti i opet spala na svoju staru kilazu,a bas fino jedem.
    Nisam provjeravala stotinu mozda bi i trebala,mada ova mrsavost je i genetski ali bas bi voljela bare do 55 dogurati.

Bebalove

• Bebalove
    21. Svibanj 2019. 23:06

Bebalove

Cure citam Vas u vezi te otopine.Bas sam si kontala uzeti da probam i to ali po Vasim iskustvima bolje onda da i ne uzimam.
    Rastika vidjoh tvoj post za kilazu i za kelp tablete,gdje se to ima uzeti.
    Ja se borim sa kilazom,44 kg imam,a visoka 1,60
    Pila sam prije par mjeseci jedne ampule za debljanje od strane ginekologa,u tim ampulama su se sastojale dvije tabletice jod i folna kiselina,dosta mi je pomoglo da sam se udebljala za mjesec 3kg.ali te ampule su kod nas u Bosni skupe oko 20e a dodje samo 7 ampula ,pa sam ih prestala piti i opet spala na svoju staru kilazu,a bas fino jedem.
    Nisam provjeravala stotinu mozda bi i trebala,mada ova mrsavost je i genetski ali bas bi voljela bare do 55 dogurati.

160cm*
    Stitnu* 
    Oprostite ali preko mob pisem pa se sama riječ upise.Sve kontra 🙈🙉

Bebalove

Mallla
    21. Svibanj 2019. 23:20

Ajoj cure ja bih vam rado poslala svojih kg ima za sve. Ja nikako skinut. Do 16god sam bila mršavica i htjela nabaciti koje kilo a sad potpuno obrnuto. Idealno bi bilo da imam npr 72kg a ja okruglih 80 na 177cm. Ne čini se baš strašno ali bilo bi zdravije mrvu manje. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.