Hope slazemnse moguce da je i trudnoca u pitanju. Predlazek ti da dok ne dobije rezultate tromboflije preventivno pijes andol 100. Bolej puhat na hladno n3go se opec na mlako.
Nova 19,obećala sam sama sebi da test neću raditi prije nego što zakasni. Tamo nekad krajem mjeseca, ako ne dođe, onda ću. Javim se svakako, bez obzira šta bude
Grizli, svakako sam te htjela pitati, ako bude trudnoća u pitanju, šta da radim preventivno. Da počnem odmah ili sačekam da vidim hoću li dobiti ili ne?
Nova 19,obećala sam sama sebi da test neću raditi prije nego što zakasni. Tamo nekad krajem mjeseca, ako ne dođe, onda ću. Javim se svakako, bez obzira šta budeGrizli, svakako sam te htjela pitati, ako bude trudnoća u pitanju, šta da radim preventivno. Da počnem odmah ili sačekam da vidim hoću li dobiti ili ne?
Držim palčeve da ne ugledaš vješticu nego veliki plus ili debelu crticu 🥰
Hope drzim fige da je trudnoca:)
Ja sam bila na pregledu u 6tt sam, vidi se plod i cuje srceko❤ Ajme srece!! Cure saljem vam svima trudnickog praha i zelim da sto prije ugledate ➕
Sofi prekasna vijest znaci od tebe nam stize! Sretni i ugodnu trudnocu ti zelim.
Hope na tvom mjestu ne bi cekala odmah bi pila andole 100. Meni su uveli andol 100 kao terpaiju nakon transfera embrije dakle vec prije same implantacije. Vazno je za cirkulaciju posebno ako imas losu.
Nova, hvala 😊
Sofi, cestitam, bas mi je drgo zbog tebe. 😊
Grizli, hvala na savjetu, danas cu odmah kupiti
Sofi, divne vijesti! Neka bude školska! I slobodno Bacaj dalje malo tog tvog praha 😁🥰
Grizli, u ljekarni su mi rekli jedna tableta dnevno. Jel to ok? Imam 60 kg
Tako je Hope 1 na dan. Kad god u danu nije vazno kada pijes. I drzim fige da si trudna a da test na trombofiliju bude uredan pa da si mirna bar s time
Hope drzim fige da je trudnoca:)
Ja sam bila na pregledu u 6tt sam, vidi se plod i cuje srceko❤ Ajme srece!! Cure saljem vam svima trudnickog praha i zelim da sto prije ugledate ➕
Baš mi je drago da je sve u redu, čuvaj sebe i bebicu i neka samo nastavi lijepo rasti ❤❤❤❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji