Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Svibanj 2019. 12:14

Raštika

malina08

Krenula sam sa jodom prije 2 mjeseca, sve faze detoxa sam prosla.. ali ibja sumnjam sad na jod jer ne znam sto bi drugo mogllo biti. Ah. A bas sam se veselila!

Koji jod pijes?

Jadrankinu otopinu

Lalla
    21. Svibanj 2019. 12:21

Zvjezdice, zao mi je  radila si test poslije? Da nije bila lazna m?

zvjezdica37
    21. Svibanj 2019. 12:25

Lalla

Zvjezdice, zao mi jeradila si test poslije? Da nije bila lazna m?

Pozz,Imam pitanje vezano za ovaj test koji je radjen proslog mjeseca,za vrijeme menstruacije.Dali je ovo bilo pozitivno ?ocitano je u 10min.
    Prije toga sam imala kao pms medjutim i nesvjesticu sa mucninom te bolove.Usljedila M i ja sam ipak testirala .kineski je u pitanju.
    Sada ocekujem M,ponavlja mi se epizoda nesvjestice i bolova kao prosli mjesec,temp.varira i sumljam da cu dobiti ali me strah i biokemijske.
    Kako god test cu napraviti ali me zanima sto je bilo sa ovim proslim po vasem misljenju

zvjezdica37
    21. Svibanj 2019. 12:27

zvjezdica37

Lalla

Zvjezdice, zao mi jeradila si test poslije? Da nije bila lazna m?

Pozz,Imam pitanje vezano za ovaj test koji je radjen proslog mjeseca,za vrijeme menstruacije.Dali je ovo bilo pozitivno ?ocitano je u 10min.
    Prije toga sam imala kao pms medjutim i nesvjesticu sa mucninom te bolove.Usljedila M i ja sam ipak testirala .kineski je u pitanju.
    Sada ocekujem M,ponavlja mi se epizoda nesvjestice i bolova kao prosli mjesec,temp.varira i sumljam da cu dobiti ali me strah i biokemijske.
    Kako god test cu napraviti ali me zanima sto je bilo sa ovim proslim po vasem misljenju

Kopirala sam pitanje da ne ponavljam sve.M je bila obilna sa ugruscima

Mallla
    21. Svibanj 2019. 12:30

Zvjezdice to ti je bila biokemijska! Nemoj se morit s tim više. Novi mj nova mogućnost 

url=https://lilypie.com]

zvjezdica37
    21. Svibanj 2019. 12:33

Mallla

Zvjezdice to ti je bila biokemijska! Nemoj se morit s tim više. Novi mj nova mogućnost

Isto mi se desilo i ovaj mjesec od simptoma.Lose mi je vec dva dana.zato pitam .iz straha.

Raštika
    21. Svibanj 2019. 12:35

malina08

Raštika

malina08

Krenula sam sa jodom prije 2 mjeseca, sve faze detoxa sam prosla.. ali ibja sumnjam sad na jod jer ne znam sto bi drugo mogllo biti. Ah. A bas sam se veselila!

Koji jod pijes?

Jadrankinu otopinu

To sam i ja pila. Ali ovu otopinu sto ima kelp u sebi, navodno imaju dvije. 🤷🏼‍♂️ Ja sam dobila dok sam nju pila mengu tamnu ko noc. Pokvarila mi se otopina i stala sam ju pit, nakon tog mi menga dosla normalna. Presla sam na tablete kelpa jer sam nalazila i na netu podatak da otopina nema dovoljno joda. Kako ne znam nista o tome i ne da mi se iskreno proucavat batalila sam otopine i sad cemo vidit sa tabletama. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

željica
    21. Svibanj 2019. 13:33

Cure, može pitanje.. pisali ste o duljini ciklusa. Meni je prije bio gotovo uvijek 28 dana, eventalno 27, sad mi je zadnjih mjeseci cca 25 dana, ovulacija bude 11. ili 12. dan i onda za 14 dana dodje M.
    To mi je počelo nakon laparo (u 12.mj, endometrioza). 
    Nisam nikada provjeravala spolne hormone, mislite li da bi trebala sad i zbog tog pomaknutog ciklusa?

lorija
    21. Svibanj 2019. 13:47

Hvala vam cure na dobrodoslici 😃
    Slazem se da je psiha cudo,tako sam s prvom trudnocom sama sebi rekla da cu ostati trudna tada 😂
    Ne mogu sve dobro pohvatati,ne zamjerite al primjetila sam da pored mene 30.5. Ni Anameri 31.5. I Vuky 3.6.ne ocekuju M.pa cure sretno nam.
    I meni je ovulacija bila 16.5.ostale plodne dane nismo iskoristili potpuno al nadam se da nije to neko mjerilo.

Raštika
    21. Svibanj 2019. 13:49

I ja sam u cekaonici, moja je zakazana za 2.6. Vidit cemo sta ce bit...

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.