Bebalove, moguce da je macina trava skratila ciklus. To je dobro. 😉 znaci dosla ti je 11 dana ranije ako sam dobro ubrala jel tako? Koji ti je onda danas dan ciklusa?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Bebalove dobro ti cure pisu ako si imala preduge cikluse macina je regulirala hormone i nerealno je odmah ocekivat uspjeh, al vec ovaj ciklus bi moglo biti uspjesno. Pokusaj nastaviti sa macom jer to je dobro da ti ciklusi dodju na regularnu duzinu od 28 dana. Nije dibro ni kad je period od 1 dana ciklusa do ovulacije previse dug.
Bebalove dobro ti cure pisu ako si imala preduge cikluse macina je regulirala hormone i nerealno je odmah ocekivat uspjeh, al vec ovaj ciklus bi moglo biti uspjesno. Pokusaj nastaviti sa macom jer to je dobro da ti ciklusi dodju na regularnu duzinu od 28 dana. Nije dibro ni kad je period od 1 dana ciklusa do ovulacije previse dug.
Ooo pa ja nisam znala da macina trava skraćuje ciklus. Ja sam počela pit kapsule vrkute prosla dva ciklusa, Pms je slabiji i O jace izraženija, ali produzila mi je ciklus. Od prosjecna 33-34 dana, zadnja dva su bila 36, sto mi je vec predugo, O je dosla tek na 21dc..
Sto mi savjetujete u tom slučaju, s obzirom da još uzimam vrkutu?
Pozdrav cure,evo prvo da cestitam novopecenim trudnicama i pozelim skolsku trudnocu,pa da izrazim zelju da vam se prikljucim u hvatanju plusica. 😁 Nakon dvije godine cekanja od prve trudnoce,ovaj mjesec smo se odlucili prestati cuvati pa cemo vidjet hoce li se sta uhvatiti. Ocekivana M je 30.5.pa mi se to cekanje cini kao godina. Ovulacija mi je prosla i bila je tupa bol,neobicno jer prethodnih mjeseci kad sam se pazila nije nista bolilo. Ako netko ima slicnog iskustva volila bi cuti 😉
Pina ne skracuje ona cikluse nego ih regulira. Po pravilu najplodnije zene gotovo uvijek imaju cikluse 28 dana. Tako da ako imas dugacak ciklus naravno da ce ga ona skratiti jer izregulira hormone koji su ga do onda drzali produzenog. Vrkuta takodjer regulira ciklus no vazno je znat sto se tocno regulira. Recimo vrkuta povisuje progesteron pa kod tebe je to mozda razlog sto ti si imala uredan progesteron a ovime si ga ppvisila i samim time produzila ciklus. Zato ne bi trebalo te cajeve i pripravke uzimat na blef. Jel tebi drugi dio ciklusa vio urednih 14 dana?
Lorija dobrodosla i sto prije ostvarila zelju. Nasa psiha se cesto igra s nama pa kad krenemo razmisljat o bebi pocnu se javljat simptomi koji mogu znaciti nesto bitno, a mogu i biti cista igra naseg mozga s nama. Sretno i da bude uskoro uspjesno!
Lorija ja dok nisam počela planirati bebu nisam kuzila ništa u ciklusu, osim sto bi me zabolio trbuh i onda bi za par sati dobila stvari, sad svašta osjetim, zickanja, boluckanja, iscjedak.... psiha je čudo, a i kad osluškuješ vise toga doživiš! Sretno sa plusicem! Ja ne očekujem M 3.6. i da, to mi se čini ko vječnost sada 🤣
Lorija dobrodošla i sretno.
Pina ja bih ti rekla pij 3mj pa pauza a onda probaj kao što ti Grizli kaže izbacit vrkutu pa vidjeti.
A Grizli nisam znala za ovo s najplodnijim ženama i 28 dana ciklusa ali sam odmah našla poveznicu sa mojim prijama njih 3 čiji su cikkusi 28 dana uvijek i koje ostanu trudne čim požele. Zato ja akcijam i za njih i za sebe.... Ja ljubomorna na njih a njihovi muževi na nas i eto ga začaran krug 😂🙄
url=https://lilypie.com]
Ja imam "implantacijsko" krvarenje cijeli dan.. majke mi, ne znam jel preobilno ili nije, jel roze boie, crvene, smedje, koja je... dosta me boli dolje trbuh, ali opet, nije kao kad imam M, nit je to taj miris krvi... pricekat cu jos 2 dana pa se nadam da ce se smiriti. Nikad u zivotu nisam imala ranije m, ako je ipak to M. Danas mi je 20dc..
Mallla 28-dnevni ciklus je idealan to znaci da su onda svi hormoni u idealnim omjerima i da tijelo nije pod stresom. Evo ti primjer samo ja sam prije dok sam prirodno zatrudnjivala imala cikluse od 28 dana i lako zatrudnila, onda smo krenuli u postupke niti jednom mi punkcija ili ovulacija nisu bile na 14-15 dan ciklusa nego su mi sve bili kraci ili pak jednom duzi za 6 dana. Ovaj put ciklus skolski ko po spagi ovulacija 15 dc u ranim jutarnjim satima i embrij se uhvatio. U kom slucaju naravno nije samo to caka vec i puno faktora koji su tome pridonjeli, al hocu rec da ta regulacija ciklusa je svakako pomogla. Ja sam ovaj ciklus uzimala 2 brazilska orascica svaki dan (bogat je selenom), pila sok od cikle s time da kad su mi na uzv vidili da endometrij nije dovoljno debel maltene je bilo upitan nastavak ja se nalila soka da mi je mokraca bila crvena skroz i u 2 dana dosao na savrsenu debljinu, jela ananasa dosta, pila sumece magnezija. I ono za sto znam da nema veze sa uspjehom al mm tvrdi da to je to za dobitnu kombinaciju je cinjenica da sam vecer prije transfera popila s muzem veliku pivu i rekla sad da to popijem jer iducu cu piti tek iduce godine najranije za moj rodjendan. Smijali smo se tome al eto tako je sad ispalo.
Sortiraj odgovore
Najstariji