Grizli bas bas bas sam sretna zbog tebe - samo pozitivno i hrabro i strpljivo i da nam bebe budu istog mjeseca rodjene
Curke sretno svima, čitam vas i nadam se da nije potrebno dugo ležati jer ja nisam taj slučaj uopće..
Joj curke hvala. Angie ti me uhodis?! 😁 Ma ne znam meni izgledao jednako al sad kad se prosusio izgleda kao mrvu tamnije, al gle izmedju 2 testiranja je proslo 15h tako da ni ne ocekujem cudesa.
Tata bas mi je drago da si uspjela se ulogirat i javiti. Najvaznije je da ste dobro! Javi se kad stigneš. Mah mah.
Ja se izvinjavam, pogresila sam. Misici cestitam na decaku, a Maloj Tajni na curici. Sanja je presrecna sto ima drugare sa foruma. Cekamo ih jooos! Ana Dona,pa Grizli... I jos puuunoo drugara cekamo.
url=https://lilypie.com]
Grizli, to je to, ovaj mjesec je tvoj!!! I svi drugo nakon njega 🥰 samo pozitivno dalje i čekamo još tvojih crtica uskoro !
Ja sam danas u nekoj crnoj fazi, valjda me vrijeme ljulja, ovo tmurno sivilo vani...
Ja sam se tako bojala sa ne procurim u ovoj trudnoći da sam na kraju procurila, pa se pitam da nisam ja to izazvala jer je psiha grda stvar... a onda si opet mislim “da je trebalo biti i da je sve bilo u redu opstala bi unatoč mojim strahovima...”
Sorry na ovoj negativi, ali danas nisam u top formi, sutra bude već bolje 🙆♀️
Vaši plusići mi daju nadu da će biti kad-tad ❤️💙❤️
Grizli i ja sam jucer vidila sliku na drugoj temi, al sam cekala da podijelis vijest i s nama tu 😂
Ja ne ocekujem M za dva dana, i da bude minus nema veze jer Grizli je ispunila sve kvote za ovaj mjesec !
Tata, Sanjica je predivna bebica, samo uzivajte 💖
Bebalove oprotsti ako moze pitanje? Tusiras se izvana ili bas ispires rodnicu? Lezanje nakon odnosa moze pomoci posebno ako muski ima sporije spermice. Meni je mpo dr rekla da najbolje 30 min pricekati pa mokriti iako ako muski ima super spermiogram onda ne treba ni 30 sekundi.
Obično tusiranje izvana. Prijateljica je ostala u cudu jer kao mlaka voda zagrijaje tijelo i tako izbacuje i one ostatak spermice. Mada ja nakon 10 min odem na WC i prvo sto iscuri je ta sperma pa tek onda mala nuzda.(oprostite na ovakvom pisanju al stvarno bi voljela vise informacija dobiti) i posle vise ne osjećam nista da curi.Sad sam u nedoumici da ja sve krivo radim i da je moguce da nema ni vremena da se zadrži jer ja brzo ranije ustajem pa sve to izadje.
Hvala vam na odgovorima.Probat cu i tu soluciju da lezim vise .Po kalendaru bi mi trebala biti sutra ovulacija pa tako da cu iskoristiti.
Bebalove
Sanjica je preeedivna :-)
Ja jos nisam dobila! Dva dana kasni i nemam pojma sta da mislim. Ikakav savjet? Moze li biti da se od euthyroxa poremetio ciklus? Ili samo od stresa
Grizli i ja sam isla vidjeti pluseve! Bas se radujem zbog tebe.
Bebalove, a probaj promijenit naviku... mozda urodi plodom! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Tata Sanja je premedena! Slatkica!
Aurora tako je nema jos cestitanja ja cekam tek veliku betu i srce da prihvatim da je uspjelo tako da cestitke cu primat poslije toga iducih 8 mjeseci. 😊
Pina iskreno jucer nisam uopce toliko vjerovala u taj rezultat jer bilo mi je nestvarno da uopce ista vidim jos sam radila test kasnije sa xyz urinom. Al poslije kad su mi cure rekle da i one vide shvatila sam da nisam luda, a iskreno mislila sam da mi se prividja.
Pticatrkacica testic?
Nova ne mozes ti bez obzira na psihu izazvat spontani vjeruj mi, jednostavno ocito si preosjecala. Ja sam u jednoj trudnoci od kad sam plus vidila imala osjecaj da nece dobro zavrsiti. Predosjecaj nas ne vara najcesce.
Sortiraj odgovore
Najstariji