Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope89
    09. Svibanj 2019. 20:08

Grizli

Rastika sad onda odmor i ako dok se nista ne dogodi veselo do jeseni ja bi ti preporucila da odes povaditi malo tih nalazica! Nema veze sto niste bili ustrajni svaki mjesec. Sad dok budes pauzirala sa opsesijama a posvetila se vama dvoje samo nadam se da ce uspjeti!
    Zelimbebicu zao mi je da je minus. Al kako su ejndom davno na ovoj temi napisali sad bar znas da si 1 dan trudna kao i svaka od nas prvi dan menge ☺️
    Hope prvo dobrodosla i zelim ti sto prije da ostvaris svoje zelje i zao mi je sto ti je majka umrla na prorodu. Sto se plucne embolije tice i onoga sto se dogodilo tvojoj majci mislim da je to ozbiljna stvar. Mislim da bi te gin ipak trebala poslat na testiranje za trombofilije nasljedne i stečene. Probaj ako ti gin ne da pitat dr opce prakse, posebno ako imas mozda izraazenije vene, pojacana krvarenja kad se ozljedis, hematome neobjasnjive ili cim se malo udaris… Ako ti baka ima trombozu, jake vene isl. Doktori cesto kazu nemoj se zamarat s necime rijesiti ce ae kad zatrudnis, u ranoj trudnoci se tebi nista ne bi dogodilo da imas trombofliju, ali mozes izgubiti bebu a to niti jednoj od nas ne zelim. Pokusaj se ponovno onratiti dr sa zeljom da obavis te pretrage. I sretno!
    Tinika i dalje se vidi crtica slaba al se vidi vjerojatno je opet razlog popodnevno testiranje. Tako da najbolje onda sad pricekas ta 2 tjedna ludjenja znam kako je to, pokusaj se opustiti i drzim fige da bude sve super!

Grizli, hvala ti mnogo na savjetu. Sada kada si mi to rekla, sjetila sam se da mi se znalo desiti kada se udarim da mi se pojavi hematom, ali nisam nesto pridavala znacaj tome. Kada sam isla na pregled, prije nego sto smo se mm i ja prestali cuvati, sve sam joj objasnila i rekla jer je i mm bio zabrinut zbog toga, medjutim doktorica mi je rekla da plucna embolija nije nasljedna ali da kada dodje do trudnoce, uradice sta bude trebalo od nalaza. U svakom slucaju cu te poslusati. :-)
    Tinika, cestitam na plusicu. :-)

Grizli
    09. Svibanj 2019. 20:30

Tinika ma to su ti the simptomi! Veseli se i pazi na sebe. Bit ce sve super! Sretno
    Hope mislim logicno da dodju modrice kad se udaris, al dal ti dodju ako se npr samo malo negdje jace pritisnes pa odmah nastane hematom. Moja baka recimo vim bis joj prst malo jace pritianuo na kozu odmah modrica od 5 cm joj dodje. To mislim. Naravno da ste zabrinuti. Embolija nije nasljedna al tromboflijia je, embolija je samo posljedica tromboze koja koze biti uvijetovana genetskim mutacijama. Zato je vazno otkriti ako postoji koja na vrijeme. 

Dalindas
    09. Svibanj 2019. 21:30

Tinika ,i kod mene je isto tako bilo prošli tjedan . Naručena sam i srijedu pa ćemo vidjeti sto doktorica kaže :)

Raštika
    09. Svibanj 2019. 21:47

Tinika, ne znam jesam li ti cestitala ili nisam... neka sve bude dalje skolski, samo se ne sikiraj. Uzivaj sad. 😉❤️
    Grizli, a tako ce i bit. Malo cu stat sa svime ali cu dogovarat preglede, provjeravat stitnu... zbog sebe. A decka cu pustit da prodje ljeto pa ako sve bude ok samnom (a bit ce 🤞🏼) slat na pregled. 😉 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• leptir
    09. Svibanj 2019. 22:12

Tinika čestitam 🦋♥️

MalaTajna222
    09. Svibanj 2019. 22:46

Misica cestitam od srca!!!! Pa on je veci od moje cure sada ! Hi hi!!! Neka je ziv i zdrav, divan bebac ❤❤

• ikiv
    10. Svibanj 2019. 00:19

Pozdrav. Imala sam nezasticen odnos sa muzem 2 dana ciklusa zavrasio je u meni to jest  02.05 a ciklus  je trajao do 07.05 e sad me zanima posto nemam redovne cikluse po nekad ni po 3_4 mjeseca dali postoji mogucnost da sam zatrudnila osjecam bol u donjem dijelu ledja i kod jajnika kao pred ciklus temp 36.7 do 37.1 . Inace imam 👦2 ipo god . Hvala vam

tinika
    10. Svibanj 2019. 06:08

Dalindas

Tinika ,i kod mene je isto tako bilo prošli tjedan . Naručena sam i srijedu pa ćemo vidjeti sto doktorica kaže :)

Hvala Vam cure svima na cestitkama, a i vama zelim da ugledate plusic...+ .ja sam ionak jos u soku, ko da sanjam i ne vjerujem jos 😄😄😄💋💋💋💋💋💋💋💋💋 puno mi znacite u ovom trenutku!:)

tinika
    10. Svibanj 2019. 06:09

tinika

Dalindas

Hvala Vam cure svima na cestitkama, a i vama zelim da ugledate plusic…+ .ja sam ionak jos u soku, ko da sanjam i ne vjerujem jos 😄😄😄💋💋💋💋💋💋💋💋💋 puno mi znacite u ovom trenutku!:)

Dalindas javis obavezno!:)

Angie1205
    10. Svibanj 2019. 07:41

Tinika bas sam sretna zbog tebe 🥰🥰
    Sad cuvaj i mazi busicu do prvog pregleda, uzivaj u ovom slatkom nestrpljenju!
    Ja idem u srijedu i jedva cekam cuti ❤️!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.