Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tinika
    09. Svibanj 2019. 16:22

eto napravila sam.i drugi.sto mislite?
    Bila sam kod ginekologice rekla da je prerano da se ista vidi, da vidi jedino zadebljanu sluznicu nesto tako 😁 i da ne rade tako rano ultrazvuk da neka dodem za 2 tj.(uzela me odmah jer sam rekla da trpim velike bolove-samo da me uzme ) 👹🤫🤫🤫

Nova19
    09. Svibanj 2019. 17:26

Želimbebicu

Cure jel ovo trudnoca ili ne? Ima neka slaba linija preko minisa
    😑😏

Ne želim te razočarati, ali to ti je definitivno minus... nema tu crtice ovakve ili crtice onakve... tu je ili plus ili minus. Meni je uvijek bio taj znak kada nije bilo trudnoće... osim ako si uradila test prerano... sretno dalje! 

Nova19
    09. Svibanj 2019. 17:35

tinika

eto napravila sam.i drugi.sto mislite?
    Bila sam kod ginekologice rekla da je prerano da se ista vidi, da vidi jedino zadebljanu sluznicu nesto tako 😁 i da ne rade tako rano ultrazvuk da neka dodem za 2 tj.(uzela me odmah jer sam rekla da trpim velike bolove-samo da me uzme ) 👹🤫🤫🤫

Tinika, ja mislim da je ti je to plusic! Vidi se crtica na svakom testu... ali ja osobno ne volim ove testove jer su meni uvijek bili nekako dvosmisleno... meni osobno je digitalni uvijek i jako brzo točno pokazao. 🤗🤗

Mallla
    09. Svibanj 2019. 17:56

Tinika to je to, nema sumnje. Sad se pazi i mazi dok ne prođu 2tj i dr. Potvrdi trudnoću

url=https://lilypie.com]

coco
    09. Svibanj 2019. 18:04

Pozdrav cure,  čitam vas na forumu već neko vrijeme. I mi pokušavamo bezuspješno, i ponekad postane teško (ne) razmišljati o tome, ali me svaki vaš +ić i svaka vaša poruka podrške ohrabri i podsjeti za što se borimo. Na tome vam hvala,  i svima želim da što prije ugledate i svoj +ić 😇

Grizli
    09. Svibanj 2019. 18:57

Rastika sad onda odmor i ako dok se nista ne dogodi veselo do jeseni ja bi ti preporucila da odes povaditi malo tih nalazica! Nema veze sto niste bili ustrajni svaki mjesec. Sad dok budes pauzirala sa opsesijama a posvetila se vama dvoje samo nadam se da ce uspjeti!
    Zelimbebicu zao mi je da je minus. Al kako su ejndom davno na ovoj temi napisali sad bar znas da si 1 dan trudna kao i svaka od nas prvi dan menge ☺️
    Hope prvo dobrodosla i zelim ti sto prije da ostvaris svoje zelje i zao mi je sto ti je majka umrla na prorodu. Sto se plucne embolije tice i onoga sto se dogodilo tvojoj majci mislim da je to ozbiljna stvar. Mislim da bi te gin ipak trebala poslat na testiranje za trombofilije nasljedne i stečene. Probaj ako ti gin ne da pitat dr opce prakse, posebno ako imas mozda izraazenije vene, pojacana krvarenja kad se ozljedis, hematome neobjasnjive ili cim se malo udaris... Ako ti baka ima trombozu, jake vene isl. Doktori cesto kazu nemoj se zamarat s necime rijesiti ce ae kad zatrudnis, u ranoj trudnoci se tebi nista ne bi dogodilo da imas trombofliju, ali mozes izgubiti bebu a to niti jednoj od nas ne zelim. Pokusaj se ponovno onratiti dr sa zeljom da obavis te pretrage. I sretno!
    Tinika i dalje se vidi crtica slaba al se vidi vjerojatno je opet razlog popodnevno testiranje. Tako da najbolje onda sad pricekas ta 2 tjedna ludjenja znam kako je to, pokusaj se opustiti i drzim fige da bude sve super! 

Grizli
    09. Svibanj 2019. 18:58

Coco sretno i tebi! 

tinika
    09. Svibanj 2019. 19:01

Hvala grizli..ma sad sam.i digitalnog napravila i plus je pise 1-2 tjedna,samo mi nece sliku ucitat.😑
    Zelim ti puno srece!!:) ❤💙❤

Mika111
    09. Svibanj 2019. 19:14

Tinika probaj se sad malo opustiti....koliko sam shvatila tebe je bas iznenadio ovaj plusić....imas li kakvih simptoma?

tinika
    09. Svibanj 2019. 19:43

Mika111

Tinika probaj se sad malo opustiti….koliko sam shvatila tebe je bas iznenadio ovaj plusić….imas li kakvih simptoma?

Iznenadio me,placem, u soku smo, od srece...al 9 mj nista pa nismo ni sad mislili da bude...i eto... ne znam...grudi me jako bole, jajnici,u donjem djelu ledja....ako su to simptomi....sok sok sok 😲😲😲😲😲😲😲😲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.