Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lalla
    03. Svibanj 2019. 18:30

Hehe, ja sam jedina koja je s 30 mislila da nije spremna i da ima hrpu vremena 

vuky
    03. Svibanj 2019. 18:48

Nisi Lalla... ☺️

Raštika
    03. Svibanj 2019. 20:35

Tko god je gore, Ona ili On bez brige misli na nas i vjerojatno ima jako dobar plan. 😉
    I mene je lalla okrenulo s 32 da mi je dosta i da je vrijeme da raspodijelim ljubav na jos jednog clana obitelji. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• leptir
    03. Svibanj 2019. 20:49

Ja imam.25,onda imam jos vremena 🙆‍♀️

tinika
    03. Svibanj 2019. 21:26

leptir

Ja imam.25,onda imam jos vremena 🙆‍♀️

I ja imam 25 al jako si zelimo bebicuuuu.👶🏻
    CESTITKEEE NA PLUSEVIMA CURE!! 💙💙💙❤❤

• leptir
    03. Svibanj 2019. 21:52

Tinika jel mozemo privatno pisat ? 

Lalla
    03. Svibanj 2019. 22:09

Sve 5. Imam prijateljica koje su vec rodile u ranim dvadesetima, a i one koje imaju preko 30 i beba nije na vidiku. Svi smo drugaciji i imamo razlicite prioritete i zivote. Ja sam se jako bojala ostati rano majka jer nisam htjela ovisiti o muzu. Brinulo me sto ako se njemu nesto desi - pa moram se moci sama brinuti za dijete/djecu. Ljudi su rijetko takvi ziheraši kao ja i ne zamisljaju najcrnje scenarije. 

Lalla
    03. Svibanj 2019. 22:13

Da li neka cura zna nesto o trombofiliji i pobacajima? Moj ujak je imao duboku vensku trombozu u mladosti, a gin kaze da ta obiteljska amneza nije dovoljna za pretrage.

tera_
    03. Svibanj 2019. 22:20

Da se nadovezem na vase poruke, ja sam oduvjek htjela imat bebu i uvjek se bojala sta ako mi se to ne ostvari i kad sam se udala pazili smo u pocetku kao da prozivimo malo i onda smo poceli raditi na bebi i evo prosla godina, a ono nista :(

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Grizli
    03. Svibanj 2019. 22:38

Lalla

Da li neka cura zna nesto o trombofiliji i pobacajima? Moj ujak je imao duboku vensku trombozu u mladosti, a gin kaze da ta obiteljska amneza nije dovoljna za pretrage.

Neki oblici trombofilije mogu uzrokovat rane spontane neke cak i infakt posteljice sto dovodi do gubitka bebe tipa u 6-8mj trudnoce. Neke mutacije te tromboflije recimo izazivaju da ne mozes iskoristavat folnu kiselinu koja se nalazi u vecini prenatala nego se ona gomila u organizmu i tijelo ni beba ju nemaju na koristenje pa dolazi do ranih malformacija ploda a moze i blokirat zacece. To je vrlo ozniljna tema. Nazalost na temelji ujkove dijagnoze ne mozes dobiti pretragu osim ako ti mama ima jake vene po nogama ili tata to bi svakoko trebala napraaviti. Doduse postoje nasljedne i stečene. Sjetime m3 samo koja je situacija kod tebe? O trombofilijama dosta znam jer imam jedan oblik koji je najblazni moguci i vecina ljudi ga ima samo u rijetki izuzetno rijetkim slucajevima predatavlja problem. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.