Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    12. Travanj 2019. 18:12

I ja imam ovi ciklus čudno krvarenje, zapravo krv ko krv nešto malo jedan dan, smeđi iscjedak od tad, samo kad se obrišem, stvari evo na dnevnom ulošku, uzela bila test na trudnoću, ko da provjerim, ali sam ga zeznula i smočila tamo di se pojavi rezultat, pa Prepostavljam da je nevažeći... moguće od stresa takva menga? Iako ovi mjesec nisam očekivala da bi mogla biti trudna jer sam bila uvjerena da smo fulali ovulaciju, no kad je kasnila 3 dana, odmah nada....

Mallla
    12. Travanj 2019. 19:39

Hej hej čitam vas al sam van aktualnih tema pa nisam imala šta pametno napisat. 
    Cure kojima je došla M žao mi je, doć će dan kad tad bez M na 9mj bar. 
    Meni O prošla, uhvatila pik, odradila seksač večeras još potvrdit i čekam skok bazalne temp. 
    Sve me nešto bocka i steže al očito jaka O ovaj mj tj. Jako je osjećam. Nadam se da će upaliti a ako ne upali seksač se nastavlja 😊

url=https://lilypie.com]

• bennny20
    12. Travanj 2019. 20:24

Lalla

Benny i meni je stigla 💔

Ah Lalla krecemo mi u nove pobjede!

• bennny20
    12. Travanj 2019. 20:25

Raštika

Mika111

Pina i Benny zao mi je….
    Meni od jucer poslijepodne smeđi iscjedak i menstrualni bolovi, jos nema krvi, to se onda jos ne broji kao 1.dan ciklusa skroz dok se ne pojavi krv, jel?
    Narucila sam se na pregled kod gin, dobila termin tek 10.05.i sad skuzim da cu tad vjerojatno jos imati m pa sad zovem da pomaknem, ali njih dobiti na tel.je skoro pa nemoguće

E ovo sa smedjarenjem i mene zanima… ja oduvijek to brojim kao prvi dan ako mi se dogodi. 🤷🏼‍♂️ A u aplikaciju unesem ko spotting i ona isto to oznaci kao prvi dan ciklusa. Evo nemam pojma stvarno, pitam se to godinama vec. 😂😂

I ja sam imala tako uvijek prije biokemijske a nakon vise nikad...i pitala sam ginekologicu i rekla je da prvi dan brojim otkada krene bas krvarenje da tajs medji iscjedak ne brojim . 

Reni
    12. Travanj 2019. 20:53

Bilo bi dobro da svi ovo procitate,jer je meni pomoglo. Dok prolazimo kroz sve sto nam zivot priredjuje,neophodno je imati neki svoj kutak mira. Ja sam postupila po savjetu koji sam procitala u jednom clanku i napokon sam nasla unutarnji mir. U clanku je pisalo:"Da bi ste postigli unutarnji mir,morate zavrsiti sve stvari koje ste zapoceli." Onda sam pogledala po kuci i vidjela sve stvari koje sam zapocela a nisam zavrsila. I jutros kad sam ustala: dovrsila sam butelju vina,flasu rakije,kutiju apaurina,cokoladu i jedan do pola potroseni joint. Sad se osjecam fenomenalno!
    😁😁😂😂

• Bebalove
    12. Travanj 2019. 21:03

Da li neko ima iskustva?Naime vec dva-tri dana imam neki nelagodan osjecaj "dole" .S lijeve strane "usmina" ako se tako kaze 😂 mi treperi pa imam osjecaj kao da imam nešto u toj "usmini" tipa loptice.Kad napipam nema nista da je oteklo ili da je upaljena zlijezda .Ne boli  samooo je nelagodan osjecaj,sve rukom drzim kad to treperi .  Uzaaas 😞

Bebalove

• Lady33
    12. Travanj 2019. 21:14

annika

Lady33

Kod ginekologa idem tek posle menstruacije jer sam bila na kontroli prije 2 dana a tad nije bio gotoc ovaj phd nadam se da ce neka znati sta znaci.
    Da vas pitam za odnose ja tolku zelju imam za odnosima a 1.4 sam imala kiretazu ne znam jel pametno da se upustim a bas bih rado

Lady ne, ni slučajno. Pričekaj menstruaciju ili pregled kod dr-a

Cekam tek posle menstruacije mi je i pregled samo me muci ovaj phd nalaz voljela bi znati sta znaci

annika
    12. Travanj 2019. 21:38

na žalost, phd nalazi uglavnom ne kažu ništa pametno. Greška u plodu- meni je isto nešto slično pisalo kao kod tebe. Nitko nije previše pažnje pridavao nalazu. Pretpostavljam da je uočena neka anomalija koja je genetski uvjetovana ili tako nešto, reagirali bi

[iimg]

annika
    12. Travanj 2019. 21:45

Želim reći da u tako ranom stadiju rijetko pronađu uzrok spontanog

[iimg]

• Lady33
    12. Travanj 2019. 21:46

annika

Želim reći da u tako ranom stadiju rijetko pronađu uzrok spontanog

Ne znam ni sama . Dosad se niko nkje nasao na forumu da je imao isto hehe da mi objasni tesko mi cekat to kontrole za nekih 40 dana :/ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.