Glupa djurdja me jucer toliko razdnrdala, bas me pokosila nekako. 🤷🏼♂️ Danas je vec malo bolje… probat cu danas nakon zubara dogovorit pregled kod gin, ako bude zatrpan morat cu privatno cim placa sjedne.
Al’ meni su zadnje dvije menge jako jako cudne… jucer smedjarenje koje je prakticki bilo crno. Jel se nekome tako nesto dogodilo? I onako ful kremasto… kao obicni iscjedak al tamne boje da se prepadnes. 🤔 i evo danas menga, krv normalne boje ali opet kao da ima nekih mrvica u njoj… pratit cu je naravno kakva ce biti ali malko me brine. 🤷🏼♂️
Drz’te mi fige da uspijem upast kod gina, pretrpan je non stop pa da krenem malo dublje gledat u cem je problem. Tko zna Grizli, mozda i sezona donese i plus ipak cu imat mirniji posao. Nikad ne znas. 🤞🏼
E takva ti je meni bila M kad sam pila vrkutu. Mene je to bilo prepalo i prestala sam pit vrkutu, a 1mj iza sam zatrudnila 😀
url=https://lilypie.com]
Zuzi nasa 😂😂😂
Danas mi je drugi dan ciklusa. Moj dr sutra radi ujutro. Danas smo oboje popodne pa ne mogu nista.
Otici cu sutra do njega pa da mi bar da da stitnu provjerim. A ja sam ti u Makarskoj, malo mjesto krcato pacijentima, za sve je borba za doci na red nazalost.
Budem malo proguglala moze li se negdje nesto preko ponude ili crnog jajeta. Ako treba zaletit cu se do Splita jedno jutro. Ili Imotski, di god treba samo da krenem rjesavat stvari vise. Hvala Žuži. 😂❤️
Eto te na susjeda 😂😂 ja sam u Pločama 😂😂 e da kod nas je nestašica ginekologa pa mi često idemo u hercegovinu
Joj Reni jako mi je žao. Al glavu gore, bar danas se sve to može rješiti na druge načine i ima nade da budeš mama.
Ja danas imam neki čudnovati zelenkasti iscjedak, niš me ne boli ni peče al eto pojavio se.
Sutra idem za trombofiliju. Koliko se otprilike čekaju nalazi?
Reni... Iako nije opasno meni je šokantno... Jasno je sada zašto nema Trudnoće i vjerujem u pozitivan ishod al ovo sad je baš s neba pa u rebra. Drži se, sve se da riješiti kad je na vrijeme ❤️
Ma jos ne vjerujem,ali ljudi moji pa kako oba jajovodaaaa,mislim koliki peh moras bit..bas sam s muzem pricala,složili se da bi skupili ovo malo para sto imamo sa strane i posli privatno na potpomognutu,kad prođe ovo sve s laparo..nama je Zagreb daleko pa bi probali u Split jer nam je blizu. Kontam ako idemo preko drzavne bolnice da bi bile procedure velike,a sad mi nije do proceduiranja,jer ja brate ne vjerujem da su ovoliki hidrosalpinksi doslovno u 2 miseca nikli,mora da se to rovalo otprije al se nije temeljito gledalo na uzv. Ovaj rece ciste na jajniku,jajnik uzasan,ova kaze tumor,treci rece jajovod zacepljen nista strasno a ono magnet kaze oba zastopala. Ma daaaj
Reni nazalost moguce je i nije toliko rijetko koliko sam pohvatala kod nekoliko cura sa mpo. Moj prijedlog ti je da prvo probas ivf preko hzzo. Ne znam koliko godina imas? Al ako nisi 40+ isplazi se koristiti hzzo. Probas bar 1 put da oni odrade sto vise pretraga ti na teret hzzo da ne moras placat sve. Inace od privatnih u splitu je cito super koliko cujem. A procedura je ista isla privatno ili na hzzo kad se oporavis od laparo ides u postupak nema tu puno odgadjanja. Odradis nalaze koje traze i mozes krenuti. Ako se ne varam moras se prvo oporaviti od laparo.
Ma jos ne vjerujem,ali ljudi moji pa kako oba jajovodaaaa,mislim koliki peh moras bit..bas sam s muzem pricala,složili se da bi skupili ovo malo para sto imamo sa strane i posli privatno na potpomognutu,kad prođe ovo sve s laparo..nama je Zagreb daleko pa bi probali u Split jer nam je blizu. Kontam ako idemo preko drzavne bolnice da bi bile procedure velike,a sad mi nije do proceduiranja,jer ja brate ne vjerujem da su ovoliki hidrosalpinksi doslovno u 2 miseca nikli,mora da se to rovalo otprije al se nije temeljito gledalo na uzv. Ovaj rece ciste na jajniku,jajnik uzasan,ova kaze tumor,treci rece jajovod zacepljen nista strasno a ono magnet kaze oba zastopala. Ma daaaj
Kako kaze Grizli i ja imam preporuke za polikliniku Cito. Kod njih sam radila zamrzavanje grlica maternice, krioterapiju, i zadovoljna sam prvenstveno pristupom jer sam bila mlada i prestrašena, i obavljenim zahvatom. Ali slazem se s Grizli, i ja bih na tvom mjestu prvo probala sa hzzo.
Sortiraj odgovore
Najstariji