Glupa djurdja me jucer toliko razdnrdala, bas me pokosila nekako. 🤷🏼♂️ Danas je vec malo bolje... probat cu danas nakon zubara dogovorit pregled kod gin, ako bude zatrpan morat cu privatno cim placa sjedne.
Al’ meni su zadnje dvije menge jako jako cudne... jucer smedjarenje koje je prakticki bilo crno. Jel se nekome tako nesto dogodilo? I onako ful kremasto... kao obicni iscjedak al tamne boje da se prepadnes. 🤔 i evo danas menga, krv normalne boje ali opet kao da ima nekih mrvica u njoj... pratit cu je naravno kakva ce biti ali malko me brine. 🤷🏼♂️
Drz’te mi fige da uspijem upast kod gina, pretrpan je non stop pa da krenem malo dublje gledat u cem je problem. Tko zna Grizli, mozda i sezona donese i plus ipak cu imat mirniji posao. Nikad ne znas. 🤞🏼
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
E da Grizli, pitala si za mamu... sva sam zamantana. 🤦🏻♀️
Dobro je, ostale su joj jos dvije kemo, markeri su se smanjili drasticno. Nema nekih nepredvidjenih situacija, tako su joj rekli neki dan. Bit ce to sve dobro. 💪🏼💪🏼
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Rastika ja znam imati takve M kad ne pijem andol 100. S time da meni onda cijelo vrijeme bude gusta intamna krv. Najbolje je posavjetovat se sa gin. Jesi ti bila vadila spole hormone? Drago mi je da je mama dobro!
Rastika ja znam imati takve M kad ne pijem andol 100. S time da meni onda cijelo vrijeme bude gusta intamna krv. Najbolje je posavjetovat se sa gin. Jesi ti bila vadila spole hormone? Drago mi je da je mama dobro!
Nisam vadila... evo bila sam kod gin i morat cu zvati popodne drugog da pitam da se prebacim jer mi je teta na salteru rekla da nema sanse da se obavi ista uskoro jer je pretrpan.
A daj mi reci, sto mogu od pretraga obavit preko doktora opce prakse? Da rjesavam to dok me negdje netko ne primi.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Benny ti si luda, pa ne mozes meni vjerovati vise nego doktoru. Ja mogu pomoc informacijama koje imam i do kojih mogu doci, al ipak dr zna tocno i pravo. Ja podijelim ono sto znam jer se uvijek sjetim sebe kako mi je na pocetku bilo tesko i nisam imala koga pitat pa su ki isto tako druge cure pomogle. Sad je moj red da pomognem. Drzim fige da bude kod tebe plusonja.
Ma dooobro Grizli ja to malo karikiram al da si od velike pomoći i riznica znanja fakat jesi! I zato hvala.
Mene danas malo.bolio desni jajnik i odmah panika evo je stižeeee... opet sam upala u krug ludila zvanog iscekivanje ne dolaska M i trtarenje svaki put kad odem na wc.
Al ovaj put necu raditi test osim ako ce kasniti. Po jednoj aplikaciji bi trebala stici u petak po druge dvije u subotu tako da ako se desi cudo i ne dodje radim u ned.test.
Rastika ne znam dal ce ti opci dr izac u susret i dat spolne vaditi. Jer ako si dobila to bis vec sad mogla obaviti mislim da ti nije proslo 5 dc ili sam krivo zapamtila? Ne znam gdje si i kako mozes, meni recimo spolne hormone su odgadjali godinu dana jer imala sam uredne cikluse ko svicarski sat pa sam ja isla u Zg privatno u polikliniku neku kupila kupon s popustom na crno jaje i izvafila da bi na kraju ispalo da je bas to trebalo. A opci ti moze dat da vadis hormone stitnjacr i antitijela.
Benny ponekad mi je zao sto ne stizem vise puta nekome dat info brzo i odmah kad pita jer znam kako smo sve nestrpljive i najradje bi jucer znale ono sto nas danas zanima. Prijateljica me zeza da bi morala napraviti mail di bi mi zene slale upite jer da sam joj ja ko Žuži Jelinek postala. 🤣 Eto tako me dozivlajvaju moje frendice al neka ako sam i jednoj jedninoj curi pomogla, olaksala i da je ostvarila svoj cilj meni je vec srce puno.
Zuzi nasa 😂😂😂
Danas mi je drugi dan ciklusa. Moj dr sutra radi ujutro. Danas smo oboje popodne pa ne mogu nista.
Otici cu sutra do njega pa da mi bar da da stitnu provjerim. A ja sam ti u Makarskoj, malo mjesto krcato pacijentima, za sve je borba za doci na red nazalost.
Budem malo proguglala moze li se negdje nesto preko ponude ili crnog jajeta. Ako treba zaletit cu se do Splita jedno jutro. Ili Imotski, di god treba samo da krenem rjesavat stvari vise. Hvala Žuži. 😂❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Raštika ti si u Makarskoj, mi smo zadnje dvije godine tamo za ljetni godišnji, totalno smo se zaljubili u taj gradić.....sad razmisljamo gdje bismo išli ove godine i na kraju kaze dečko, ma bez veze mislimo, svejedno cemo opet u Makarsku😂😂
Raštika ti si u Makarskoj, mi smo zadnje dvije godine tamo za ljetni godišnji, totalno smo se zaljubili u taj gradić…..sad razmisljamo gdje bismo išli ove godine i na kraju kaze dečko, ma bez veze mislimo, svejedno cemo opet u Makarsku😂😂
Ajme super!! Ako dodjete ovo ljeto nemoj da se ne javis! 😉❤️ Naci cu te ja pa te po guzici nalupat. 😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Sortiraj odgovore
Najstariji