Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mika111
    03. Travanj 2019. 18:31

Lady kretala sam se, ali onako laganini, do dućana, ništa posebno, ja sam bila dosta slaba jer nisam mogla bas jesti jos od 10 dana prije kiretaze cim mi je pocelo smeđarenje, bas sam imala neki los predosjecaj tako da sam od tuge i stresa smršavila oko 5kg u tih 10 dana......ti samo polako, sto vise tekucine pij i jedi, ionako nista ne mozemo promijeniti zato glava gore i u nove pobjede❤❤

Reni
    03. Travanj 2019. 18:33

Renesme i kod mene ima nesto u jajovodu ali nisu mi nista direktno rekli sto bi moglo bit,ja sutra idem na magnetnu. Isto sam poplasena kao i ti ali pokusavam pozitivno razmisljati. Drzi se,nadam se da sve bude dobro. Javljaj!

Raštika
    03. Travanj 2019. 18:34

Bas to, nisam ni pocela radit a evo me kukam 😂😂😂😂
    Nategnuo je mene dragi al dal je dobro nategnuo vidjet cemo. 😂😂😂😂
    Lude ste sve, nasmijale ste me. 👌😚
    Cure, drz’te se. ❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

03. Travanj 2019. 18:54

Mika, zavidim ti na simptomima O, ja mjesecno popiskim i po 20 trakica i opet nisam sigurna kad je O 😂😂
    Reni, sretno na magnetnoj sutra i da sve bude u redu 🤞
    Rastika kad misliš test napravit? Ja mislim petak ili subotu, tad ce bit po aplikaciji 10dpo a sigurna sam da je O bila bar dan ili dva prije, pa cemo vidit. Stvarno se ne nadam nicemu jer nemam neke neobicne simptome, napravit cu test cisto da znam hocu li morat odgodit posjetu gin

Raštika
    03. Travanj 2019. 18:58

Pina96

Mika, zavidim ti na simptomima O, ja mjesecno popiskim i po 20 trakica i opet nisam sigurna kad je O 😂😂
    Reni, sretno na magnetnoj sutra i da sve bude u redu 🤞
    Rastika kad misliš test napravit? Ja mislim petak ili subotu, tad ce bit po aplikaciji 10dpo a sigurna sam da je O bila bar dan ili dva prije, pa cemo vidit. Stvarno se ne nadam nicemu jer nemam neke neobicne simptome, napravit cu test cisto da znam hocu li morat odgodit posjetu gin

Jel mi vjerujes da nisam uopce razmisljala... ne znam hocu li imati hrabrosti radit ga ranije. 🤷🏼‍♂️ Bum vidla. 😉 Rastura me trbuh, bas nekako sijevaju grcevi ko da cu ovaj tren dobit.  
    Ajde neka ti je sa srecom! 😚❤️ Ko zna, mozda pokleknem pa ti se pridruzim. 😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Mika111
    03. Travanj 2019. 19:27

Raštika ovo kod tebe bi mogla biti implantacija, zvuči obećavajuće❤❤. Ako sutra ne bude grceva ni bolova onda je ovo 100% implantacija.
    Pina, da, ovaj mjesec sam bas imala intenzivne simptome o, skoro svaki ciklus imam dosta sluzi a ovulacijske bolove mislim da sam sad imala prvi puta, vec sam mislila da je neka cista ili upala u pitanju ali buduci su pocelo dan prije o i zavrsili s o valjda je sve ok. Cekamo subotu i plusic😉😉

Raštika
    03. Travanj 2019. 19:40

Iz tvojih usta u bozje usi. 🙏😉 Bas cemo vidit sta ce sutra bit...🙈

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

03. Travanj 2019. 20:38

Mika ja sam eto tek prosli ciklus imala tu slavnu rastezljivu sluz i uzasne bolove s lijeve strane, uhvatila lh pik dan prije, cak je i gin sutradan potvrdila da je jajnik kolabirao. Ali ovaj mjesec nista, znači 0 bodova, cak sam mislila da zbog uvođenja vrkute nisam ni ovulirala... u utorak sam naručena u gin, pa cak i da dobijem M otic cu po uputnicu za ove hormone 3. DC.
    Cure koje su iz Splita, te hormone vadim u podrumu firula na nuklearnoj medicini ako se ne varam?

Smiley
    03. Travanj 2019. 22:14

Lady i meni su oba u kratkom roku, nakon prvog čekali 2ciklusa i onda zatrudnila i opet spontani

• Lady33
    03. Travanj 2019. 22:57

Smiley

Lady i meni su oba u kratkom roku, nakon prvog čekali 2ciklusa i onda zatrudnila i opet spontani

Takodzer draga , jesi li pronasla razlog spontanih?

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.