Lady33 moguce da nema jos krvarenja jer imas jos visoku razinu progesterona pa dok padnu on i hcg mozes imat krvarenja. Nadam se da je kiretaza dobro obavljena pa da neces morat ponavljati. Brz oporavak i drzi se! Za kretanje ako nemas jake bolove slobodno se kreci samo nemoj se preopteretiti i dizat tesko.
Pticatrkacica jesi ponavljala prolaktin? Znam da te nisam utjesila al nema smisla ti fantazirat nesto sto nije bolje da si na oprezu nego d aolako shvatis situaciju. Jesi bila kod endokrinologa za taj tsh?
Narucena 26.04.endrokrinologu. Ponavljala nisam jer ce tek sad 21 dan ciklusa,tad mi je rekao da ponovim. Do 26.04.ce biti nalaz pa cu k njemu.
Jutro zene 🙋🏽
Evo mene na 5,6 dana do menge. Pocela me danas bolit cijela zdjelica. E sad ne znam da li sam se nategnula jer sam danas na posao isla pjeske a zivim na brdu pa ono... i ako nije prvi put da idem pjeske ali ubi me zdjelica, maternica i donji dio ledja. Necu dramit i preuvelicavat ali poprilicno mi nezgodno hodat na poslu. 🥴🤔i osjecam se kao da cu svaki tren procurit. 🤦🏻♀️ Eto.. da podijelim ‘muku’ s nekim 😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Pozdrav cure. Čitam vas već neko vrijeme. Oporavila se od drugog spontanog, danas sam bila na pregledu poslije prve menge nakon spontanog i sve je ok ultrazvučno. Sad me čekaju pretrage, poslala me vadit hormone, trombofiliju, hormone štitnjače, uzela mi papu, drugi put će briseve. Dečko mora spermiogram napravit. I onda čekanje nalaza. Nadam se da ćemo kroz pol godine moći opet u akciju. Vidjeti ćemo. Želim i vama sreću i da brzo dočekate bebice a curama koje su trudne česitam i želim lijepu trudnoću.
Grizli hvala ti na objasnjenjima ❤️
Rastika eno je pocela radit i odma kuka 🙈🙈 zezam se naravno,nadam se da neces procurit,navijam s tobom 🤞🤞🤞🤞
Smiley draga lagano s pretragama i nek bude sve u redu,i ja sam sad rastrgana s nalazima i cekanjem dijagnoze ali samo pozitivno.
Pozdrav curke, evo da se i ja malo javim😄
Raštika i Pina uskoro nas razveseljavate plusićima😉❤❤
Lady samo kad je prosla kiretaza, sad samo polako, odmaraj koliko možeš, ja nisam krvarila dugo nakon kiretaze, nesto oskudno mozda 3-4 dana i to je bilo to, nisam imala ni nekih posebnih bolova, koliko se sjecam nisam popila ni jednu tabletu protiv bolova.
Smiley dobro nam došla, i sama imam 2 spontana iza sebe i znam kako je to proci, sad obavite sve preporucene pretrage pa u nove pobjede, nama je ovo sada 3.ciklus za trecu srecu❤❤
Kod mene danas 16dc, rekla bih da je o bila u nedjelju po iscjetku i bolovima u lijevom jajniku, planiram praviti test iduci petak☺☺
Raštika da te nije dragi nategnuo 😂😂😂 a ne brdo 😂😂😂
Ajde cure odbrojavamo s vama nek padaju plusići!
url=https://lilypie.com]
Bok svima,neznam gdje bih svrstala svoju temu pa sam se odlučila javiti ovdje,vidim da ima svakakvih iskustava.imam 30 god,jos u djetinjstvu ostala sam bez jednog jajnika i jajovoda,nisam rađala,prosle godine jedan spontani pobačaj,evo godina dana je prosla od tada i jos nista. Jucer na pregledu sam dobila dijagnozu hydrosalpinx,pod upitnikom jer imam zakazan CT za 15 dana jer dr nije siguran,nesto je u jajovodu,anehogenog sadržaja,tako mi pise u nalazu,i jos plus nekoliko vodenih cistica na jajniku. Dr mi nista nije objasnio,pokušala sam naci nesto o tome i sve sto sam uspjela izvuci je to da bih ja zapravo mogla ostati i bez ovog jedinog jajovoda,znaci nakon toga nemam sanse za prirodnu trudnocu? Ja sam cijela izgubljena,potresena,ne mogu to opisati.znam da niste doktori i da svaka od vas ima svoje probleme ali molim vas ako itko ista zna mozda mi moze pomoci s kakvim savjetom?
Drage zene danima se vrtim po forumima i nigdje nisam dobila nikakav odgovor pa se opet ponavljam ovdje,ima li itko slicno iskustvo,ovo je jedini forum koliko vidim da su zene dosta aktivne
koliko ja znam ( a znam malo), dr te je uputio sa dg začepljenog jajovoda što se rješava propuhivanjem jajovoda i imaš šanse za prirodnu trudnoću. Vodene ciste na jajniku nisu rijetke, i to se rješava lijekovima. Krenula si na pretrage, dr. vodi brigu. Bit će, polako
[iimg]
Reni i tebi držim fige da ti nalazi budu u redu i da opet možeš planirati.
Mika111 nažalost neke moraju proći kroz više prepreka da bi došle do cilja. Al doći će i naše vrijeme. I želim ti da bude treća sreća.
Drage ste sve i puno je lakše kad imaš još s nekim podijeliti slično iskustvo. 😊
Pozdrav curke, evo da se i ja malo javim😄
Raštika i Pina uskoro nas razveseljavate plusićima😉❤❤
Lady samo kad je prosla kiretaza, sad samo polako, odmaraj koliko možeš, ja nisam krvarila dugo nakon kiretaze, nesto oskudno mozda 3-4 dana i to je bilo to, nisam imala ni nekih posebnih bolova, koliko se sjecam nisam popila ni jednu tabletu protiv bolova.
Smiley dobro nam došla, i sama imam 2 spontana iza sebe i znam kako je to proci, sad obavite sve preporucene pretrage pa u nove pobjede, nama je ovo sada 3.ciklus za trecu srecu❤❤
Kod mene danas 16dc, rekla bih da je o bila u nedjelju po iscjetku i bolovima u lijevom jajniku, planiram praviti test iduci petak☺☺
Uh i meni je 2 spontani ;/ idem raditi testove trombofilije cim se oporavim jer su meni u kratkom periodu se oba dogodila :/ pa vidjet cemo sta ce biti :/ jesi li se kretala odma posle kiretaze ja sam je radila u ponedeljak voljela bi malo izaci smorih se lezeci u kuci.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji