Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    20. Ožujak 2019. 20:47

Ovo su testovi, lh trakice cekam jos, budu valjda za koji dan i one da ne ostavim pola place u bipi opet 🙈

Angie1205
    20. Ožujak 2019. 20:51

A ovo su lh trakice koje sam narucila, lh trakice su ove zelene na slici jer ima kombinacija da narucis i lh trakice i testove skupa al ja nisam tako.
    Ovaj mj sam koristila neke lh iz bipe i pokazale su O al eto neuspjesno je bilo, valjda ce nam kinezi pomoc

Angie1205
    20. Ožujak 2019. 20:51
    Zab sam sliku 🤪
    Zab sam sliku 🤪

Grizli
    20. Ožujak 2019. 20:54

Val1405

Kupila sam ovaj u ljekarni ali ne mogu skuzit jel se moze ranije napraviti, ali budem sutra odma ujutro napravila jedan test, valjda bude nesto 😀😀

Ovo ti Vali bas i nije neki osjetljiv test. Na stranicama njihovim nasla da je od 25ml. Pa obavezbo ako ces se testirat ranije jutarnji urin a da od zadnjeg mokrenja prodje sto vise vremena. Sretno i danam se da ces ugledat II sutra

Grizli
    20. Ožujak 2019. 20:55

Angie to si narucila na wish od istog prodavatelja tj to je bio ako paket a dobila si samo hcg testove? 

Grizli
    20. Ožujak 2019. 20:56

Angie Oprosti sad tek mi ucitalo tvoj zadnji post... 

20. Ožujak 2019. 21:00

Grizli

Val1405

Kupila sam ovaj u ljekarni ali ne mogu skuzit jel se moze ranije napraviti, ali budem sutra odma ujutro napravila jedan test, valjda bude nesto 😀😀

Ovo ti Vali bas i nije neki osjetljiv test. Na stranicama njihovim nasla da je od 25ml. Pa obavezbo ako ces se testirat ranije jutarnji urin a da od zadnjeg mokrenja prodje sto vise vremena. Sretno i danam se da ces ugledat II sutra

Po mojoj racunici u ciklusu od 28 dana, trebala bi dobit u subotu, ali budem jedan napravila sutra u 7 ujutro a jedan u sub ili nedjelju. Iskreno, mami je rođendan u subotu pa bi joj htjela dat najljepši poklon. 😍😊😀😀

Angie1205
    20. Ožujak 2019. 21:10

Ma nije od istog prodavatelja. Prvo sam narucila testove jer nisam vidjela da neki imaju mix jednog i drugog al onda mi bilo glupo opet narucivat i testove pa sam izabrala samo lh trakice od ovog drugog. I sad cekaaaaam....
    Sama sebi se i dalje cudim da me ova 👿 nije rasplakala jos, nije da sam se pomirila s tim da tako valjda mora biti i kopka me zasto je to bas tako al su me neke extra emocije ovaj mj zaobisle ocito 🤔

Mallla
    20. Ožujak 2019. 21:59

Val ove testove što si naručila sam imala. A ove što si kupila nikad vidila. Svakako nadamo se skupa s tobom.
    Angie ova fifi ti je odlučila očito bit neka fina, pa nek onda fino i otputuje za Rusiju na 9mj bar 

url=https://lilypie.com]

21. Ožujak 2019. 00:45

Reni, hvala na pitanju, tu sam ja i vjerno vas pratim, samo nemam sta pametno za napisat jer sam u najdosadnijoj fazi ciklusa 😂 uhvatila sam se nekih privatnih stvari, spremam diplomski i tako . Danas sam na 13dc i pocela piskit lh trakice, uskoro krećem u lov 😂 ovaj mjesec sam uvela kapsule vrkute i opet folnu, pa cemo vidit kako ce utjecat.
    Zao mi je zbog tvog neg testa, ali nadam se da ces se sad stvarno opustit i da je M iza ugla. Ako ne, mozda stignes obavit koju pretragu. Jesi ti ikako vadila spolne hormone? Ganjam se i ja sa svojom socijalnom gin za papu i briseve, evo ovaj ciklus me narucila dan prije neocekivane,  pa eto bude li plus bar ce mi ona potvrdit 😂
    Grizli kako si ti, ima li kakvih simptoma vec,  u usporedbi s prošlim trudnocama?
    Angie,  bolje da se nisi nervirala i bila opustenija, ipak si ucinila sve sto si mogla 🤷‍♀️  ja sam sve ravnodušnija kako ciklusi idu, vec sam se pomirila da cemo se mi mozda samo morat vise potrudit nego drugi. Slikaj trakice kad stignu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.