Ovo su testovi, lh trakice cekam jos, budu valjda za koji dan i one da ne ostavim pola place u bipi opet 🙈

A ovo su lh trakice koje sam narucila, lh trakice su ove zelene na slici jer ima kombinacija da narucis i lh trakice i testove skupa al ja nisam tako.
Ovaj mj sam koristila neke lh iz bipe i pokazale su O al eto neuspjesno je bilo, valjda ce nam kinezi pomoc

Kupila sam ovaj u ljekarni ali ne mogu skuzit jel se moze ranije napraviti, ali budem sutra odma ujutro napravila jedan test, valjda bude nesto 😀😀
Ovo ti Vali bas i nije neki osjetljiv test. Na stranicama njihovim nasla da je od 25ml. Pa obavezbo ako ces se testirat ranije jutarnji urin a da od zadnjeg mokrenja prodje sto vise vremena. Sretno i danam se da ces ugledat II sutra

Angie to si narucila na wish od istog prodavatelja tj to je bio ako paket a dobila si samo hcg testove?

Kupila sam ovaj u ljekarni ali ne mogu skuzit jel se moze ranije napraviti, ali budem sutra odma ujutro napravila jedan test, valjda bude nesto 😀😀
Ovo ti Vali bas i nije neki osjetljiv test. Na stranicama njihovim nasla da je od 25ml. Pa obavezbo ako ces se testirat ranije jutarnji urin a da od zadnjeg mokrenja prodje sto vise vremena. Sretno i danam se da ces ugledat II sutra
Po mojoj racunici u ciklusu od 28 dana, trebala bi dobit u subotu, ali budem jedan napravila sutra u 7 ujutro a jedan u sub ili nedjelju. Iskreno, mami je rođendan u subotu pa bi joj htjela dat najljepši poklon. 😍😊😀😀
Ma nije od istog prodavatelja. Prvo sam narucila testove jer nisam vidjela da neki imaju mix jednog i drugog al onda mi bilo glupo opet narucivat i testove pa sam izabrala samo lh trakice od ovog drugog. I sad cekaaaaam....
Sama sebi se i dalje cudim da me ova 👿 nije rasplakala jos, nije da sam se pomirila s tim da tako valjda mora biti i kopka me zasto je to bas tako al su me neke extra emocije ovaj mj zaobisle ocito 🤔

Val ove testove što si naručila sam imala. A ove što si kupila nikad vidila. Svakako nadamo se skupa s tobom.
Angie ova fifi ti je odlučila očito bit neka fina, pa nek onda fino i otputuje za Rusiju na 9mj bar

url=https://lilypie.com]
Reni, hvala na pitanju, tu sam ja i vjerno vas pratim, samo nemam sta pametno za napisat jer sam u najdosadnijoj fazi ciklusa 😂 uhvatila sam se nekih privatnih stvari, spremam diplomski i tako . Danas sam na 13dc i pocela piskit lh trakice, uskoro krećem u lov 😂 ovaj mjesec sam uvela kapsule vrkute i opet folnu, pa cemo vidit kako ce utjecat.
Zao mi je zbog tvog neg testa, ali nadam se da ces se sad stvarno opustit i da je M iza ugla. Ako ne, mozda stignes obavit koju pretragu. Jesi ti ikako vadila spolne hormone? Ganjam se i ja sa svojom socijalnom gin za papu i briseve, evo ovaj ciklus me narucila dan prije neocekivane, pa eto bude li plus bar ce mi ona potvrdit 😂
Grizli kako si ti, ima li kakvih simptoma vec, u usporedbi s prošlim trudnocama?
Angie, bolje da se nisi nervirala i bila opustenija, ipak si ucinila sve sto si mogla 🤷♀️ ja sam sve ravnodušnija kako ciklusi idu, vec sam se pomirila da cemo se mi mozda samo morat vise potrudit nego drugi. Slikaj trakice kad stignu
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji