Moguće bas da je anovulatoran ciklus bio,evo nikad nije ovoliko kasnila,od spontanog su mi se malo pobrkali,samo jednom dobila na 32 dana zato sam ih zaokružila od 28 do 32,inace,28,29,31 i tako se to vrti..a prije spontanog na 28.dan sto se kaze u sat tocno..ko Ce je sad iscekat,propade mi papa test 26-og sad,docekat cu peti mjesec dok mi da sljedeci termin.
Cure ja narucila 25 kom lh trakica i testova sa wisha, testovi mi dosli, trakice jos nisu. Testovi su oni rozi, jel ih koristila koja od vas?
Tina implatacija se odvija nekad između 7 i 12 dana nakon ovulacije ako se ne varam, tako otprilike se može i saznati kako tko... Al najbolje dočekati kašnjenje.
Reni e neka si ga napravila barem te ne kopka više, ja sam ih isto ispucala srećom.
Val1405 mi smo ti tu skoro sve kronične piškilice testova, činimo to i kad treba i kad ne treba. Ako si dovoljno strpljiva sačekaj 24ti ako nisi ma piškaj pdma ujutro mi navijamo za +
url=https://lilypie.com]
U mene su ti isto bile roze,ovaj ciklus prvi put koristila samo sto sam narucila s njuskala ali to su te..evo ne znam,rekose neke cure da su bolje zelene..ja sam se bas mucila s pikom,nisam ga nikako uhvatila tako da sam ispucala svih 30 trakica i testova u iscekivanju,ali moguće u mene da je ovulacija izostala kao sto Grizli rece..
Isprobaj,nadam se da Ce ti bit od velike koristi 🤞
Nisam te imala, jesam neke roze al drugačija slika, jesu to 10ml/u?
Reni kako znati jesi imala ili nisi pogotovo jer nisi cijeli ciklus pratila trakicama. Pik je mogao biti baš onda kad ih nisi radila. Uvijek sam stava da ih prvi put zreba radit od 1 do zadnjeg dana ciklusa da skužiš svoj ciklus i vrijeme kada ih zapravo u buduće treba raditi. Zelene su koliko sam shvatila manje osjetljive pa je možda lakše s njima ali je zapravo sve stvar navike. Možda si se ovaj mj previše opterećivala. Neznam bi li LH uopće rastao da je anovulacijski.
A ako ti je O bila kao i meni kasno onda bi danas bio cca 10 ili 11 dpo
url=https://lilypie.com]
Kupila sam ovaj u ljekarni ali ne mogu skuzit jel se moze ranije napraviti, ali budem sutra odma ujutro napravila jedan test, valjda bude nesto 😀😀
Cure ja narucila 25 kom lh trakica i testova sa wisha, testovi mi dosli, trakice jos nisu. Testovi su oni rozi, jel ih koristila koja od vas?
Ja sam narucila ove sa wisha pa cekam da mi dodu.
Sortiraj odgovore
Najstariji