Ćao cure..uhuh ova veljača će nas koštat živaca… radi nje ciklus tek od 22 marta se računa da kasni…uhuh… valjda bude ono što očekujemo..Kakva je kod vas situacija..?.
Evo ja tek sad skužila da mi je točno M došla radi veljače a ponadala se da je to to 😂😂 kakvo je stanje kod tebe ?
Joj cure jos mi nije stigla,ni ne slutim je..sta mislite imam li se cemu nadat,imam jos jedan test i jedva se drzim da ga ne uradim..u ponedjeljak je beta bila negativna,danas kasni 3 dana. Toliko sam ocajna da se pocinjem tjesit sta ako je ovulacija bila bas kasno?
Cure jeste vi čule za ovu narukvicu sta pokaziva plodne dane?
Ili jos bolje jeste li je koristile vi ili netko koga znate?
Cure GV nije narasla... 😢
tako da... čekam da prokrvarim i idemo dalje
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Ajoj Mala_mu baš mi je žao, jako žao. Nemoj se predavati ako je tako moralo bolje da je sada. Uskoro ćeš biti ponovo T i taj put će biti sve i redu. Mislim na tebe...❤️
Reni ako te svrbi taj test rješi ga al ne kupuj nove izluditi ćeš samu sebe. Ja se isto nadam da će mi sutra skočiti temp. Da je danas implatacijski pad al mi razum govori da se nadam uzalud. Razumijem te potpuno.
Nisam čula za tu narukvicu, po kom principu radi?
url=https://lilypie.com]
Radila sam betu 32 dan ciklusa. A hvatala sam ovulaciju trakicama i nikako pik,tek pred kraj ciklusa mi najviše tamnila crtica,zadnji odnos je bio 25.dan ciklusa,ono ocajnicki sam pokrivala tu tamnu crticu.
Cure GV nije narasla… 😢
tako da… čekam da prokrvarim i idemo dalje
Joj draga znam taj osjećaj...drzi se kako god znas,nemam ti nista pametnije reci,jako mi je zao.
Sortiraj odgovore
Najstariji