Babylove u potpunosti se slazem s tobom. Beta je amen. Nakom sto je ona negativna nemoguce je da postane pozitivna jer nju u krvi moze se detektirati jako rano.
Curi kojoj kasni najbolje da test napravis, mi ne kozemo po ta dva simptoma znat dla si ti trudna. Ako imas odnose bez zastite onda svakako jeste. Ko sto Rastika kaze drgim fige da bude onako kako si zelis.
Pozdrav curke!nisam se jako dugo javljala ali vas popratim tu i tamo.moj m je obavio urologa i sve je u redu pa mu je preporucio proxeed za poboljsanje spermiograma...sad to pije pa se nadamo pozitivnim rezultatima,ako nista barem bolji spermio..
Pratim vas i dalje i drzim fige svima da sto prije ugledamo plusice! 😘
Dakle koliko bikica imamo ovdje, ja sam 12.05. 🤪
Ja se iskreno nadam da ce mi bar jedan od ovih testova pokazat + u skorije vrijeme a onda ide u okvir i na zid 🙈
Hvala cure...
Ginekolog je rekao da me nebi slao na kiretazu NEK se to samo očisti, posto sam pila duphaston koji je čuvao GV.... evo danas sam prokrvarila zasada je to vise bolovi i grčevi nego sto ima krvi (sorry na objašnjenju).
Mene zanima znate li do kada bi trebala krvariti...
val čestitam na + želim ti školsku i lijepu trudnoću...
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Mala mu u svakom slucaju bolje je da se sama ocistis nego da moras na kiretazu. Krvarenje moze trajat do 7 dana tako su meni bili rekli. Ako imas jake bolove i grceve popij ketonal on je najefikasniji meni bio. Lezi i odmaraj i pij puno tekućine.
Cure koje imaju vise iskustva, sto znate o setajucim ovulacijama? Sto utječe na to, kako ih regulirati, koji hormon pratiti?
Jucer sam na 14dc piskila i pojavila se druga crtica, ukratko mislim da bi O ovaj ciklus mogla bit neka 3 dana prije, na 16 ili 17dc a prosli mj je bila 19dc. Ciklusi i inace variraju, 31 do 35 dana. Ovaj mjesec sam pocela pit vrkutu, mozda to ima utjecaja?
Zdravo curee.
Mala_mu mnogo mi je zao.Zelim ti brz oporavak i da kreneš u nove pobjede.
Trebala bi Vasi pomoc.U ljekarnoj sam kupila macinu travu.Sada citajuci na netu sam vidjela da postoji vise vrsta caja od Macine trave.Ja sam potrefila da kupim vrstu "Nepeta catria" ne znajuci da treba kupiti tzv. "Ocajnica"
Pa da li je od Vas koja ovu vrstu caja pila i pomaze li oko upala i poboljšanja plodnosti(zaceca) ?
Bebalove
Pina moje šetaju, al je lutealna faza uvijek bila fiksna 16 dana. Ali sada mi je nakon biokemijske i ona počela šetati. Što točno utječe neznam. Mislim da kod mene stres kumuje najviše.
A evo sad mi i kasni valjda kasni obzirom na šetanje ne mogu znati.
A u prvoj T mi je tako šetao i termin poroda.
url=https://lilypie.com]
Bebalove dobro si kupila za plodnost je Nepeta cataria ili Macina trava njoj je to pravi naziv, a srodnik joj je tzv Ocajnice ili Marulje ona je isto za plodnost al najvise se cijeni za plucne bolesti. Ljudi ju zovu ponekad krivo macinom travom. Obe su dobre za regulaciju ciklusa i pomazu kod neplodnosti. Ovo sto si ti kupil im efekt na tijelo smirujuci kao kamilica recimo sto ima.
Pina moguce od vrkute da dolazi do regulacije ciklusa i skracivanja. U svakom slucaju to je bolje jer se trudnoca lakse ostvadi ako su ciklusi uredni i na onih famoznih 28 dana. Vjerojatno je do spolnih hormona. Isto i kod tebe Malla nakon T bez obzira sto je biokemijska bila dodje do poremecaja hormona.
Sortiraj odgovore
Najstariji