Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samonjegova29
    20. Ožujak 2019. 11:53

Ćao cure..
    uhuh ova veljača će nas koštat živaca… radi nje ciklus tek od 22 marta se računa da kasni…
    uhuh… valjda bude ono što očekujemo..
    Kakva je kod vas situacija..?.

Ćao svima ja sam ovde nova :) Došla sam radi upoznavanja,informisanja i finog druženja <3

Grizli
    20. Ožujak 2019. 11:56

Mala mu samo hrabro i drzim fige da je sve super! 🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞💓

Raštika
    20. Ožujak 2019. 12:08

Mala_mu sretno! Drzim fige i bit ce sve dobro. 🤞🏼❤️❤️
    Prijavljujem da sam jucer otpratila Đurđicu na kolodvor. Od danas krece lagano lov... a Đurđa je rekla da ce vidit sta ce bit iduci mjesec, ne zna hoce li mi moci doci opet. Ja sam joj rekla dok je vlak kretao s perona: ne trebas mi neko vrijeme. Vidimo se dogodine! Nadam se da me cula.... 🥺😂😂😂 
    Sretno svim curkama ovih dana. 🤞🏼 A tebi Grizli pogotovo. Mislim da ce mi pasti kamen sa srca kad javis pozitivan test. Ima da sve zatrudnimo od olaksanja. 😂😂😂 Salim se malo. 😉 
    Ja sam cekam onaj tren kad mi dijete digne zivce da mu kazem: *ebem li ti mala koliko sam te radila a ti mi tako vracas. 😂😂😂😂😂 
    Danas popodne stize proljece pa... pozdrav proljecu. Priroda pupa i mi cemo sad s njom. 😉❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• MissT
    20. Ožujak 2019. 12:10

Bok cure, zna koja mozda koliko se vremenski cekaju brisevi na bakterije kod socijalnog ginekologa? Otp.. Inace ja sam u Rijeci pa ako koja ima inf iz prve ruke :D 

MissT

tinika
    20. Ožujak 2019. 12:19

Pozz drage moje.
    Jucer sam bila kod gin.i nazalost imam cistu i dalje 36 mm, i dobila sam dufastone, dal koja ima iskustva s ovim.tabletama i dal je istina da se uz.njih lakse zatrudni?hm hm

miniii20
    20. Ožujak 2019. 12:46

tinika

Pozz drage moje.
    Jucer sam bila kod gin.i nazalost imam cistu i dalje 36 mm, i dobila sam dufastone, dal koja ima iskustva s ovim.tabletama i dal je istina da se uz.njih lakse zatrudni?hm hm

Bok tinika, eh ja sam ti imala cistu 7cm sa 3cm i dobila isto tako tablete ali ih na svoju ruku nisam pila jer se užasavam svih tih preparata po meni nepotrebnih. I eto za par mjeseci sam isla opet na pregled i pukla mi je. Tako da praktički još nije velika tvoja. Kod mene je folna samo 

miniii20
    20. Ožujak 2019. 12:47

Mala mu sretno 🤞🏻❤️

Mallla
    20. Ožujak 2019. 13:08

Sretno Mala_Mu ❤️❤️❤️❤️

url=https://lilypie.com]

• baby
    20. Ožujak 2019. 13:36

MissT

Bok cure, zna koja mozda koliko se vremenski cekaju brisevi na bakterije kod socijalnog ginekologa? Otp.. Inace ja sam u Rijeci pa ako koja ima inf iz prve ruke :D

Ja nisam iz Rijeke ali cervikalne briseve sam cekala oko 2 tjedna..mislim da su svugdje izmedu 2-3 tjedna kad se ide socijalno.

Mallla
    20. Ožujak 2019. 13:49

Samonjegova imaš neke simptome ili? 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.