Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lady33
    21. Ožujak 2019. 10:09

Val1405

Angie1205

Cure ja narucila 25 kom lh trakica i testova sa wisha, testovi mi dosli, trakice jos nisu. Testovi su oni rozi, jel ih koristila koja od vas?

Ja sam narucila ove sa wisha pa cekam da mi dodu.

Ti sa vwisha su odlicni bar meni se pokazala skroz svjetla crta prije na 7-8 dana od ocekivane ali jako svjetla, vrlo su osjetljivi :)

url=https://lilypie.com]

• Lady33
    21. Ožujak 2019. 10:26

Lady33

Val1405

Angie1205

Cure ja narucila 25 kom lh trakica i testova sa wisha, testovi mi dosli, trakice jos nisu. Testovi su oni rozi, jel ih koristila koja od vas?

Ja sam narucila ove sa wisha pa cekam da mi dodu.

Ti sa vwisha su odlicni bar meni se pokazala skroz svjetla crta prije na 7-8 dana od ocekivane ali jako svjetla, vrlo su osjetljivi :)

Mislim na te  one step jer imaju i neki drugi ako se ne varm slikala si

ena0206
    21. Ožujak 2019. 10:47

Reni

Ispucala sam i ovaj zadnji test,negativan. Majku joj pa gdje je zapela,nikad je nisam ovako iscekivala..

Ista situacija kod mene.. evo kasni mi.. a napravila sam test pet dana prije negativan.. tri dana prije ocekivane negativan.. i sad kasni gospođa... 

Raštika
    21. Ožujak 2019. 11:03

Mala_mu, bas mi je zao... 🥺🥺 
    Val, bome i ja sa zbrkanim ekranom vidim drugu crticu. 😉
    Cure koje cekate, najbolje ne kupovat testove ranije uopce. Mozemo mi mislit da nije to nista ali veliki je to nama stres. Vjerujte mi. Znam sve, prosla sam to zato i mogu reci. Iz svog iskustva naravno. Stvaramo si dodatno nepotrebno razocarenje. Ako menga hoce doci, doci ce... sjebat ce nas kad dodje. Ovako si samo dodajemo dodatne dane u ciklusu na koje oplacemo jer je test negativan. Pa se onda ides tjesit da je mozda prerano bilo, pa si opet dajes neku laznu nadu pa opet ponovis test pa te opet spusti... pazite na osjecaje i misli, to je bitnije.  Ja ih jednostavno vise ne kupujem. Kad zakasni lako odem taj dan i kupim. Svrbi me novcanik uvijek krajem ciklusa ali odem u dm pa ga gledam na polici i nekako se oduprem pa onda tih 30ak kn potrosim na svoj gust, neku mazalicu, svijecu... bilo sta. ☺️ Tesko nam je, sve znam, strpljivost je vrlina i kvragu, tesko li je i bit strpljiv. 😂😂 Ali radije bit ‘miran’ u glavi pred mengu nego letat okolo i plakat zbog negativnog testa pa opet plakat kad menga dodje. Pogledajte to i ovako... ako ste trudne bolje bit miran da se plod smijesti dobro nego se stresirat. 😉 i ja sama sve jos ucim. Al to i je bit svega. 😉😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

21. Ožujak 2019. 11:48

Grizli ja se ipak nadam da su to simptomi neceg drugog i da ces se iznenadit, nista nije izgubljeno dok ne dode vještica 🤞
    Rastika,  potpisujem sve sto si napisala, da se bar i sama mogu malo vise drzat toga 😂

Mallla
    21. Ožujak 2019. 12:01

Kamo sreće da se opustiti i pustit mozak na pašu.  Mislim da nas sve krajem ciklusa pojede stres od iščekivanja. Jedan dan mislim jedno, drugi dan drugo i tako vrtuljak se vrti... Nema veze bit će bolje... Naišla sam neki dan na post koji sam objavila kada smo uspjeli 1 put a jesam i tada testova popišala 😂😂😂 kaos 

Raštika
    21. Ožujak 2019. 12:12

E znam sve. 😂😂 Borim se i ja. Al moram priznat da su me malko pustili testovi. 🤷🏼‍♂️ 
    A i ono nestrpljenje pred mengu me nekad zna i veselit. Znala sam se razocarat kad bi mi menga dosla jer nemam se sad cemu ‘radovat’, brojat... znali su mi ti dani bit ko da iscekujem neki najbolji paket da stigne postom.  😂😂 pa brojis u glavi, jos pet dana, cetiri, tri... i mastas sta ako sam trudna i sve je nekako veselo, zivlje i onda dodje menga. Ko crni oblak se pojavi. 😂😂 kako ce me okrenut ovaj ciklus vidit cemo. Nadam se da nece bit gadno. Ali ono cega se drzim: nema rezervnih testova po kupaoni jer cu ih popisat prije. Znam se. 😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

• Babylove
    21. Ožujak 2019. 13:25

Žao mi je cure da si taj presing radite.. mozda cu se ponavljat ali... ako je beta i test pokazalo negativno onda ne vidim zasto se mucite i dodatno si radite stres pa jos ponavljate sve... samim time si odgađate M .... tesko je, znam da je ali prosla samo to isto kao i vi..  taj ciklus kad je minus treba se pomiriti s tim i cekat gospođu da dode i sa novim ciklusom u nove pobjede... a ako vec sumljate da nesto nije u redu javite se doktoru da vas pogleda... ako vam i kasni neobjasnjivo dobiti cete terapiju... samo si nemojte psihu time otperecivat.. jer pogotovo beta ne laze...
    Biti ce i ona pozitivna.. kad tad... samo treba biti strpljiv i sto je najvaznije treba se rijesiti tog stresa oko testova i svega... sretno vam svima cekalicama i onima koje krecu po zeca 🤞🤞💖💖

• mimmi
    21. Ožujak 2019. 13:44

Pozz
    Nova sam..imam 22g...ovako prosli mjesec sam dobila 20.02 menst.imala sam nezasticene odnose..sad sam trebala dobit 18.03. Menstruaciju..al nigde na vidiku..danas 4.dan kasni...nemam nikakvih simptoma nadolazece menst.al malo su se grudi povecale i stalno piskim..dal je moguca trudnoca?

Raštika
    21. Ožujak 2019. 14:34

Ako je bilo sexa moguce je naravno. Jesi radila test? 
    Trk po test sad ga mozes napraviti u bilo koji dio dana kad vec kasni   😉
    Sretno! Neka bude onako kako ti zelis.🤞🏼

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.