Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tinika
    20. Ožujak 2019. 18:03

miniii20

tinika

Pozz drage moje.
    Jucer sam bila kod gin.i nazalost imam cistu i dalje 36 mm, i dobila sam dufastone, dal koja ima iskustva s ovim.tabletama i dal je istina da se uz.njih lakse zatrudni?hm hm

Bok tinika, eh ja sam ti imala cistu 7cm sa 3cm i dobila isto tako tablete ali ih na svoju ruku nisam pila jer se užasavam svih tih preparata po meni nepotrebnih. I eto za par mjeseci sam isla opet na pregled i pukla mi je. Tako da praktički još nije velika tvoja. Kod mene je folna samo

Aha ok.ma ja cuprobat jer citam po netu da pomaze kod zaceca pa da vidimo 😍

ena0206
    20. Ožujak 2019. 18:05

A kao narukvica se moze spojiti na mobitel( nezz po kojem principu,bluetooth ili sta vec) 
    I instalira se aplikacija od te narukvice i narukvica mjeri i biljezi bazalnu temperaturu i promjene u tijelu. I onda odredi taj period od 5 dana kada su plodni dani.. kada je ovulacija i sl.

Mala_mu
    20. Ožujak 2019. 19:06

Hvala cure na pozitivi koju šaljete!
    Isplakala se! Rekla svima do kojih mi je stalo... 
    idemo dalje... hvala cure! 😘🍀

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

Angie1205
    20. Ožujak 2019. 19:09

Mala mu bas mi je zao 😔
    Drz nam se 😘 i idemo dalje u nove pobjede....
    Moja Fifika dva dana bila ko sumanuta a danas evo nit trc nit mrc, sve mi se poremetilo od zivaca i stresa izgleda.
    Inace mi trajala M po 4-5 dana a danas evo 3. dan i nesto malo tek, tek tolko da me zaje.... 👿

Tina1510
    20. Ožujak 2019. 19:37

Cure. Nakon koliko dugo nakon ovulacije se moze saznati je li doslo do trudnoce ili ne? Prosli tjedan u utorak sam imala ovulaciju.. Eno vec me dva dana jajnici i kicma ubijaju..M dolazi tek za 2 tjedna.. 

!

👩🏻 29 - PCOS, AMH 91
    👱‍♂️33 - Normozoospermia
    2021 - AIH, Sv. Duh - neuspiješan
    2022 - AIH, Sv. Duh - neuspiješan
    3/2025 Poliklinika Škvorc, punkcija - 31js, 9 oplođeno, 3 petodnevne blastociste

Grizli
    20. Ožujak 2019. 19:39

Mala mu zao mi je!
    Tina kolike duge cikluse imas?najranije test mozes napraviti 12-14 dana nakon ovulacije ako si 100% sigurna da je bila. 

Tina1510
    20. Ožujak 2019. 19:41

32 dana.. Bila je, provjeravala sam trakicama

!

👩🏻 29 - PCOS, AMH 91
    👱‍♂️33 - Normozoospermia
    2021 - AIH, Sv. Duh - neuspiješan
    2022 - AIH, Sv. Duh - neuspiješan
    3/2025 Poliklinika Škvorc, punkcija - 31js, 9 oplođeno, 3 petodnevne blastociste

Reni
    20. Ožujak 2019. 19:41

Ispucala sam i ovaj zadnji test,negativan. Majku joj pa gdje je zapela,nikad je nisam ovako iscekivala..

20. Ožujak 2019. 19:48

Pozdrav curke :)

Naime, ja i dragi pokusavamo od 11.mj 2018 dobit bebu i u 12 mj sam imala biokemijsku trudnocu. Ciklus mi je do tada bio tocan od 28 dana. Od tada 32, 29,30,27. Zadnja m je bila od 24.2. do 28.2. A plodni dani od 5. do 11. 3. Sama ovulacija je bila 7.3. Cini mi da bi ovaj mjesec moglo biti nesto jer imam nekakve simptome kao žeđ, piškanje, umor,zatvor, mučnina, gađenje cigarete (inace sam pusac), bolne grudi, štrecanje u trbuhu,glavobolja i bazalna temp mi je malo povisena (bila oko 36,2-3 a sada je oko 36,7-8), sljedeća m bi trebala doći 24.3. (29 dana mi je izračunato). Jako sam nestrpljiva I kupila sam danas 2 testa za trudnocu pa nisam sigurna kada bih najranije to mogla napraviti. Ima li neko iskustva u tome? 😔😊😊😊

Grizli
    20. Ožujak 2019. 19:53

Reni oprosti sad vidim da mi post za tebe nije ostao. Po meni je to predugo ako imace nema cikluse neke abrnormalno duge. Da je 25.dc bila o 32 dan bi se beta va trebala vidjeti. Najbolje da odes vin, mozda je bio anovulacijski ciklus.
    Tina a koji dan si imala ovulaciju? Jer po ovome ispada ako imas sad jos 2 tjedna, a proslo je tjedan od ovulacije da ti imas jaaako dugu lutealnu fazu sto nije dobro. A test definitivno 14 dana od o onda prije nikako.
    Val bok dobro dosla. Test ovisi koji si kupila, al oni rani mogu 4 dana prije izostanka M. Sretno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.