U bolnici u VŽ. I sad mi je doktorica na VV rekla da se vidi ožiljak od uklanjanja jer je moj ginekolog mislio da se je opet polip pojavil. Sad ćemo na HSG kakvo je stanje i ako bude sreće nadam se da mogu već polako spremat se na komplikacije 😃
Javi kak bude proslo :)
Katja cestitan i urednu trudnocu zelim.
Grizli takoder ti zelim da tiovaj put bude uspijesno.
Cure moze li mi neko objasnit ovaj pik sa lh trakicama s obzirom da ih nikad nisam radila
Pozdrav svima. Registrirala sam se isključivo radi toga jer imam skoro punu kutiju Gynositola kojeg ne mogu piti jer mi je izbila nekakva reakcija na njega (dobila sam plikove po koži. Probala sam ga piti iz dva pokušaja, ali ne ide.) Pa ako je potreban nekoj od vas, javite mi se. Primopredaju možemo izvršiti kod Mcdonaldsa na Heinzlovoj u Zg-u (tu radim).
Dakle pik je zapravo engl. Peek.... Mi smo ga preimenovali u Pik 😀. Jednom u ciklusu LH hormon dosegne svoj vrhunac a nakon tog vrhunca u roku 12-24h a negdje se navodi i 36h događa se ovulacija. Tko piški LH trakice pratti kretanje tog hormona, u trenutku kada su testna i kontrolna crta na testu iste boje ili je testna tamnija od kontrolne to znači da je u tijelu vrhunac LH hormona i da nakon cca. 12h nastupa ovulacija odnosno to je taj PIK... Znak za hopsanje ne bi li se sreli jaje i spermić 😀
url=https://lilypie.com]
Dakle pik je zapravo engl. Peek…. Mi smo ga preimenovali u Pik 😀. Jednom u ciklusu LH hormon dosegne svoj vrhunac a nakon tog vrhunca u roku 12-24h a negdje se navodi i 36h događa se ovulacija. Tko piški LH trakice pratti kretanje tog hormona, u trenutku kada su testna i kontrolna crta na testu iste boje ili je testna tamnija od kontrolne to znači da je u tijelu vrhunac LH hormona i da nakon cca. 12h nastupa ovulacija odnosno to je taj PIK… Znak za hopsanje ne bi li se sreli jaje i spermić 😀
Eh hvala puno, odprilike sam znala o čemu se radi Tj. Jedino me bunilo Ovo kada je crtica tamnija u kojem periodu iza se događa ovulacija. 😘
Dakle pik je zapravo engl. Peek…. Mi smo ga preimenovali u Pik 😀. Jednom u ciklusu LH hormon dosegne svoj vrhunac a nakon tog vrhunca u roku 12-24h a negdje se navodi i 36h događa se ovulacija. Tko piški LH trakice pratti kretanje tog hormona, u trenutku kada su testna i kontrolna crta na testu iste boje ili je testna tamnija od kontrolne to znači da je u tijelu vrhunac LH hormona i da nakon cca. 12h nastupa ovulacija odnosno to je taj PIK… Znak za hopsanje ne bi li se sreli jaje i spermić 😀
Eh hvala puno, odprilike sam znala o čemu se radi Tj. Jedino me bunilo Ovo kada je crtica tamnija u kojem periodu iza se događa ovulacija. 😘
Na većini mjesta piše 12 do 36h, a po nekom mom do sad iskustvu najčešće 8 do 12h ako se ciljaju odnosi trebaju biti u tom roku!
Nema na čemu, sve to sam ovdje naučila prije par godina!
Gdje ste cure? Ima li koja piškilica? Ja očekujem M, danas 10dpo pad temp. Nema se smisla nadati bilo čemu oaim. M. Malo mi je krivo jer smo pokrili sve oko O a i graf je izgledao fino. Sad samo dočekati M i odemo u nove pobjede
Pozz cure!
Danas idem na pregled da vidimo jel GV raste...
Jedino me tješi sto nema krvarenja i nema vise nikakvih bolova....
Samo me se sjetite i poželite sreću, jer do sada sam se držala super al evo danas mi raspoloženje palo užas...
☘️🎈😘
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji