Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    18. Ožujak 2019. 18:23

Katja, cestitam! Da sve bude dobro!  🤞🏼❤️
    Angie, budi svjesna da ce te poklopit, ipak je to moc menge nazalost. Zapravo, Ante je takav. Malo na svoju ruku. 😉 Ali placi, kad krene ne diraj ga neka obavi svoje. To je zdravo. Bas kako Grizli kaze, ustajala tuga dodje na naplatu. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Reni
    18. Ožujak 2019. 18:35

Ja opet danas ponavljala betu,nije mi vrag dao mira,negativna je..1 dan mi tek kasni,no dobro mene samo brine sto nemam simptoma kao inace pred dolazak...samo da hoce procurit da je se rijesim,a narucena za papa test 26.3,izgleda da mi nece ni doci ni proci do tada jer mi traje 6-7 dana,a kad cu onda dobit sljedeci termin tko zna,i ovako se jedva narucim..sad sam vec pravo nervozna

• Tonkica1
    18. Ožujak 2019. 18:41

Reni zao mi je sto se ovako mucis. Znas kako to ide, najvjerojatnije ces dobiti na dan pape..  ako ti ne dode mozda da zoves ginekologa?
    Ja sam bila sad kod svoje, gledala me u cudu kao sta sam ja tebi dala da vadis taj nalaz??? Kako sam se smijala, kaze ti i ja sefice odlucile da cemo to radit! A sama mi je to predlozila! Rekla je da ce razg sa specijalistom, ali cu tek nesto konkretno znati u srijedu navecer. Pomagajte, ako itko zna 😭😭😭😭

mala.le.90.
    18. Ožujak 2019. 18:55

Reni

Ja opet danas ponavljala betu,nije mi vrag dao mira,negativna je..1 dan mi tek kasni,no dobro mene samo brine sto nemam simptoma kao inace pred dolazak…samo da hoce procurit da je se rijesim,a narucena za papa test 26.3,izgleda da mi nece ni doci ni proci do tada jer mi traje 6-7 dana,a kad cu onda dobit sljedeci termin tko zna,i ovako se jedva narucim..sad sam vec pravo nervozna

Ako ti kasni samo dan, to je ok sve...tako je meni bilo...nikakvih simptoma, i drugi dan kasnjenja dosla ko iz vedra neba...
    Ide proljece, tijelo i organizam se mijenjaju, mozda je i to. 
    Probaj se opustit i ostavit se ovih tema...ja bacila sve kalendare, ovaj mjesec nece bit ni trakica ni testova ni datuma...
    Vec sam puuno bolje psihicki😀

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Angie1205
    18. Ožujak 2019. 18:56

Malla, Ante mi je bratic a ono Jure nemamo nijednog pa eto al moze bit i Ante samo sjasi s mene bar na 9 mj 😂
    Od jutra si nekako usmjeravam misli na nesto pozitivno mada znam da ne smijem gutat sranja vec ih izbacit al tako to mene iznenada opali u neko doba da samu sebe uplasim da sam prolupala nacisto.
    Znam da nije vrijeme ni mjesto za ovakve teme al u prethodne 2 godine sam ostala bez 3 osobe meni veoma vazne, najvaznija od njih bio je moj tata, koji je otisao 2 dana prije mog rodjendana, zapravo od njega smo se i oprostili bas na moj rodjendan a to se sada blizi polako pa mi se sve nekako vrti oko tih datuma u mjesecu i tad me opali plac i histerija i svasta odjednom

Reni
    18. Ožujak 2019. 19:21

Joj moja tonkica..ja ti se ne kuzim nista u taj nalaz,netko ce se vec javiti tko ima iskustva,pratim i drzim fige da je ok.
    Mala le a ovaj mjesec sam dosta pod stresom zbog bolesti u obitelji,danas smo dobili poboljšanje nalaza pa sam malo odahnula,vjerujem da mi je i taj stres poremetio ciklus,onda u tome jos opterećenje za bebom,sad jos cekanje da vjestica dođe..a da,i proljece vjerovatno,prosle godine bas u ovo vrijeme sam isto imala poremećaj ciklusa,produzeno krvarenje,nije bilo nista strasno.. i ja odustajem od kalendara i pracenja,bar cu probat.iscrpi se covjek

Mallla
    18. Ožujak 2019. 19:34

Ja ocekujem da cete se brzo javiti tu s plusićima čim se tijelo opusti i prepusti. 
    Sve u našim životima ima veze, hormoni, emocije... Mi smo stroj koji tek kad se poklopi sve savršeno zatrudnimo... Držite se žene

url=https://lilypie.com]

Grizli
    18. Ožujak 2019. 20:11

Tonkica1

Katjacestitam i zelim ti urednu i skolsku trudnocu!
    Cure kojima je dosla M, zao mi je! U nove pobjede!
    Meni je danas dosao nalaz testa trombofilije, moze pomoc?

Tonkica za tvoj nalaz... Ti si kandidat za heparin u trudnoci zbog mutacije na Protrombin. Inace PAI-1 heterozigot je slaba mutacija i eventualno andol trazi, al mutacija na protrombin znaci da tijelo zrgusava krv vise od potrebnog, a pai mutacija da u tijelu ne postoji pravila razgradnja tih ugrusaka. Posto u trudnoci se krv zgusne zato trebas heparin. Nadam se da ce ti gin imat dovoljno pameti da te uputi kod hematologa da ti prepise terpaiju. U medjuvremenu dobro bi bilo da pijes andol 100 ili aspirin 100. Jesi bila kad vec trudna inace s tom mutacijom postoji opasnost od kasnih pobacaja. 

• Tonkica1
    18. Ožujak 2019. 20:23

Grizli

Tonkica1

Katjacestitam i zelim ti urednu i skolsku trudnocu!
    Cure kojima je dosla M, zao mi je! U nove pobjede!
    Meni je danas dosao nalaz testa trombofilije, moze pomoc?

Tonkica za tvoj nalaz… Ti si kandidat za heparin u trudnoci zbog mutacije na Protrombin. Inace PAI-1 heterozigot je slaba mutacija i eventualno andol trazi, al mutacija na protrombin znaci da tijelo zrgusava krv vise od potrebnog, a pai mutacija da u tijelu ne postoji pravila razgradnja tih ugrusaka. Posto u trudnoci se krv zgusne zato trebas heparin. Nadam se da ce ti gin imat dovoljno pameti da te uputi kod hematologa da ti prepise terpaiju. U medjuvremenu dobro bi bilo da pijes andol 100 ili aspirin 100. Jesi bila kad vec trudna inace s tom mutacijom postoji opasnost od kasnih pobacaja.

Grizli hvala ti puno na odgovoru... imala sam missed ab u 8.tjednu

18. Ožujak 2019. 20:28

A cure drage jeste me nasmijale, moj decko je Ante i oboje smo dalmatinci tipicni 😂 pa cak i moja M, dosadnjakovicka uvijek lijeno tece po 7 dana, pa se prenemaze sljedecih 30ak dana i to redovito zakasni, bar dan ili dva 😂😂😂
    Reni, vjerojatno si se ovaj mjesec previse dala u pracenje simptoma,  vađenje bete itd, sto te psihicki opteretilo i zato je M zakasnila.. ali nakon danasnje bete sigurna sam da ce ti M doc za dan dva,  bar si sigurna da nisi trudna, otklonila si sumnju i mozes se opustit...
    Grizli  , zelim ti svu srecu ovog svijeta da se smrzlicka ugnijezdi za sljedecih 9mj 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.