Evo da se i ja javim.Nakon 5 dana kasnjenja vjestica je ipak jutros dosla. Veliko razocarenje.Osjecaji su mi pomijesani.Toliko tuge u meni,samo bi plakala.Imam osjecaj kao da je "smak svijeta" sto je dosla 😈
Ne znam sta pogresno radimo,jednostavno ne ide.
A da pustim sve to,kako?Kako kad je toliko prevelika zelja da imam osjecaj cio svijet zena oko mene trudni i imaju djecu samo ja bacena medju njima nemam.
Sve smo radili,svaki drugi dan hopsanje,dizinoge uzrak,pa po 30min lezala nisam ustajala,pa pratila plodne dane i ovulaciju,aliiii nista.Nikako da se uhvati.
I ovo sto vam pisem,pisem vam kroz suze.
Sad mi je jos gore uhvatiti O.i jos je pitanje hoce li biti posto mi se cikus produzio sada na 36dc.
Ovulacija bi kao trebala biti na 22dc.
Dani prolaze,mjeseci prolaze proci ce i godina a mene strah da necu uspjeti :(
Gledam da izlazim sto vise da se druzim,da ne mislim o tome,al kad dodje vjestica samo panem u depru. :( vise sam umorna od svega.
Gledam drugarica nakon 3 mjeseca braka ostala trudna a ja godinu pa ne uspjevam.Koja je tajna?
:( :(
Jesi napravila osnovnu obradu? Oprosti ako si vec pisala o tome ali nisam uspjela sve citati....tocno znam kak se osjecas, mi smo sad 5 mjeseci isto tak radili pa sam sad na kraju otkrila nove probleme koji su vjerojatno uzrok
Lady33 odlično... Bravo. Sada službeno čestitam na malom srčeku 🤩😍
Bebalove nema tajne, neki su jednostavno toliki srećkovići da im pali odmah, a neki kao mi se moraju nasexati za ciheli život do mjere da dosadi.
Danas si dobila i normalno da te puca depra ali će proći. Mjenjaj misli iz nikada neću uspjeti u uspjet će kad tad. Teško je kad sve pratiš i misliš da si sve pogodio a ono ništa kao i kad ne pratiš ništa a znaš da bi mogla. Uz tebe smo, novi ciklus je nova nada. Koliko već pokušavate?
url=https://lilypie.com]
Pcelicaaa dobro dosla, nadam se da ces uskoro rijesiti svoje tegobe...
Bebalove zao mi je sto je dosla vjestica! Svi ovdje znamo kako se osjecas. Drzi se!
Lady kako slatka tockica! Nadam se da ce ti ovdje cure moci reci nesto vezano uz promjere, ja se u to ne kuzim.
A ne znam tocno..do 32 dana su mi ciklusi..prosli sam dobila na 28.dan.pretprosli na 29,prepretprosli na 31..kontala sam iza 32.dana ciklusa racunat da kasni,ako ne dobijem naravno,nemam nikakvi simptoma da cu dobit i to me izluđuje...valjda mi se nece ciklus jos vise produzit,bar da procuri pa sto prije prođe.
Doduse beta je 3.5,al ipak negativno..inace mi je beta uvijek oko 1-2..znam jer sam je par puta vadila skupa s ostalim markerima,nevezano za trudnocu..
Baby nisam osnovnu obradu radila,sto se tice kod doktora.Nekako to odlazem kao eto jos je rano.Aaa inace sam uzasan fobicar inekcija,bojim se vaditi krv.Pa sve to nesto odlazem.
Mallla,godinu smo u braku,pa tako da od starta se ne pazimo.Al odma na pocetku sam imala neprestalni stres i narusenog zdravlja koji je trajao punih 6 mjeseci.Pa se tjesim da je tih 6 mjeseci nije uspjelo radi stresa,ali evo zadnjih 6 mj.sam odlicnog zdravlja i bez stresa ali jednostvno ne ide.Nece da se uhvati i gotovo.
Zadnji put prije 6 mj sam bila kod gin.privatno zbog boli jajnika gdje mi je otkrila da je lijevi jajnik policistican(ali mi nije dala nikakve terapije,tablete).
Imala sam dosta vag.iscjetka i kao upalu jajnika i dala mi vaginalete i tablete CEFALEXIN.
To sam ispil,bol jajnika je prestala ali vag.iscjedak je jos tu.Na kontrolu vise nisam isla jer sam otisla u drugu drzavu i nemam doktora.Mada znam da sam trebala otici na kontrolu .
Posto mi je tada bio prvi pregled kod gin.od sveg soka nisam je ni cula dobro sto se tice tog policisticnog jajnika,a na nalazu mi je pisalo sve kolili su jajnici ali to sam prije dva mjeseca bacila mahinalno pa se ne mogu sjetiti.
I sada kada bi isla na dalje pretrage normalno da ce gin.preporuciti da i mm.radi spermiogram ali to mm.jos nece jer kako on kaze mora biti prvo spreman u glavi psihicki pa tek onda da ide na te pretrage.
Ja imam 21 god. a mm.31 god. Mnogi kazu da sam jos mlada i da ima vremena posto sam tek godinu u braku ali eto ja se bas osjecam spremnom i veeelika zelja je tu.Svi me vec razumijete jer isto sve prolazimo pa mi je lakse se vama ovdje izjadati. ❤
Bebalove
Lady čestitam!!!!
Oprosti nisam zapamtila koliko si trudna?
Ja sam danas bila na pregledu i gestacijska vrećica ne raste, sljedeći tjedan opet kontrola.... isplakala sam se a sad samo pozitivno želim razmišljati pa kako bude! U svakom slučaju ti želim školsku trudnoću!
Baci tog vilinskog praha i pozitive po nama!
Ostalim curama želim samo reci da je nevjerojatno koliko smo jake i koliko nam sve stresne situacije pomažu da budemo jače nego ikad! Tako da glava gore! 💪💪
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Lady čestitam!!!!
Oprosti nisam zapamtila koliko si trudna?
Ja sam danas bila na pregledu i gestacijska vrećica ne raste, sljedeći tjedan opet kontrola…. isplakala sam se a sad samo pozitivno želim razmišljati pa kako bude! U svakom slučaju ti želim školsku trudnoću!
Baci tog vilinskog praha i pozitive po nama!
Ostalim curama želim samo reci da je nevjerojatno koliko smo jake i koliko nam sve stresne situacije pomažu da budemo jače nego ikad! Tako da glava gore! 💪💪
Mala mu slusaj , ne daj se obeshrabriti ja sam spontai imala u 12 mjesecu ... bila sam skroz lose ali sam znala da mi tugu moze otkloniti samo druga trudnoca..desila se eto posle 3 mjesec ali idalje imam ogroman strah od svega ja sam danas 5+5 ili 5+6 po zadnjoj menstruaciji i ultrazvuku razlika je jedan dan. Bit ce sve to dobro samo misli pozitivno i pozitivne stvari ce se desavati ja vam bacam ovaj trudnicki prah iako i ja imam strah iako se nadam da ce sve ici svojim tokom..
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji