Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lalla
    14. Ožujak 2019. 17:57

Mala le, jako mi je zao. Ah... meni se plus u prosincu desio slucajno. Moj muz uopce ne zeli raditi na bebi broj 2 vec je valjda mislio da se ne bu desilo ako se tu i tamo bez kondoma... i eto desilo se da jedan mjesec dodje i moja sreca, al onda na zalost spontani. Mislim da je mm izvukao i pouku iz toga pa bu sad redoviti u stavljanju kondoma 😂 Ne znam sto cu... il cu morat trazit novog muza ili cu morat odustat od braceka/seke. 🤦‍♀️ U svakom slucaju vjerojatno se ne bum bas cesto javljala osim ako moj muz ne nastavi po starom ili promijeni misljenje za bebu broj 2 al bum vas pratila i naravno prizeljkujem nove pluseve i da vam mogu cestitati od srca, a pogotovo Raštiki i Grizlici. 😘

Mallla
    14. Ožujak 2019. 18:10

Cure kad osjetite da vam je previše svega uzmite pauzu od foruma, od trakica i sexajte se, a onda se vratite kada ste dobro. To se meni događalo u pokušajima za bebu br1 i sad nakon biokemijske me uhvatila ludavica za bebu br2. Dođe mi da testiram iako je 4dpo al nema šanse. Zadala sam sebi 23.3 test day ako crvenka ne dođe prije. Uglavnom hoću reći da nekad trebamo odušak same od sebe. 
    Malla le žao mi je za ukupnu situaciju ali složit će se sve s vremenom! 

url=https://lilypie.com]

Reni
    14. Ožujak 2019. 18:25

Mallla nema ti smisla testirat se prije izostanka, ja to ko idiot radim svaki mjesec,i ovaj sam vec 4 testa napravila a tek je danas 28.dan ciklusa. Cak sam jutros radila neki clearblue sto mi je teta u ljekarnoj rekla da slobodno mogu i 5 dana ranije raditi,i negativan je ,a do M imam otprilike 3-4 dana sudeći po dosadašnjim ciklusima..mislim da ni kod mene ovaj mjesec nema nista iako smo jahali ko magarci 🤭 nocas sam jedva izgurala noc od nervoze i zelje,htjela vadit betu jutros i nisam mogla zbog posla..a stomak pocinje da me boli nekako muklo,kao da se vjestica tiho šunja..

• Tonkica1
    14. Ožujak 2019. 18:59

Mala.le zao mi je za - Bas sam mislila da ce ti biti plusic...
    Ljudi moji mene danas rastura lijevi jajnik, moguce je da mi je tek sad O. Inace to tako osjetim i iscjedak je obilan bas. Vidjet cu kako se osjecam iducih dana...
    🤞 svima 😘

Grizli
    14. Ožujak 2019. 20:48

Mala le zao mi je da je minus... Drzi se!
    Reni inace svakodnevni sex smanje sansu trudnoce jer se kvaliteta spermija jako smanjuje cestom erekcijom. Njima za obnovu treba bar 2 dana ako spermiogram je dobar tj ako muski nemaju problem sa spermijima - brzina, volumen, gustoca, brojnost brzih itd. 

Reni
    14. Ožujak 2019. 21:30

Grizli svjesna sam i toga..dosad smo tempirali samo oko plodnih dana svaki drugi dan i nista..ovaj mjesec smo navalili,osim dva dana kad je muza bolilo..a vidjet ćemo,dzaba sve ako jos nije suđeno.

tata_me_zove_zlato
    14. Ožujak 2019. 21:34

Grizli,ne razumem tacno sta se desilo,kakav nesporazum,okoo ovulacije?Kako je moguce da promase,mislim,nije igra,toliko je bitno sve tacno utvrditi.Mislis da nisu dovoljno ozbiljni i zainteresovani?

url=https://lilypie.com]

Grizli
    14. Ožujak 2019. 22:09

tata_me_zove_zlato

Grizli,ne razumem tacno sta se desilo,kakav nesporazum,okoo ovulacije?Kako je moguce da promase,mislim,nije igra,toliko je bitno sve tacno utvrditi.Mislis da nisu dovoljno ozbiljni i zainteresovani?

Tata dobila sam svoju dr. Problem je sto sam ja isla na uzv svaka 2 dana sta je uobicajeno i na 11dc ujutro nije jos pukao folikul, al sam ovulaciju osjetila tu vecer navecer, a na uzv bila opet tek 13dc kad je ona vidila da je O prosla i ona vodi po evidenciji da sam ja O imala 13dc i to onda ispada kao idealno da se vraca u subotu ili nedjelju, al kao posto do sad nikad nije uspjelo kada smo tocno u terminu vracali onda je stavila dan kasnije. Iskreno mislim da nije to nego nemaju dr za vikend da to rijesi, al dobro. Jos se izderala na mene i ja na nju i tako. Zena mi izjavi ako prokrvarim na progesteronu da ga mene nema pomoci i da nemam više sto tamo raditi nakon toga. Hallo! Imam pravo se lijeciti dok ja zelim i druga stvar nece mi ona odredjivat dal cu vratit sve embrije i kad. A hrpa cura na progesteronu prokrvari tako da mislim da joj je danas bio dan za biti nadrkana jos je i bolesna jedva govorila, a najvise mislim da ju je zasmjetalo jer sam dovela u pitanje njenu odluku a to bas ne voli da joj se kao petljas. No boli mene k* na kraju krajeva. Mogla je odmah mi tako objasniti nisam ja nikako protiv da mi probamo koji dan gore dole dapace samo da mi je objasnila onda. Po svemu sudeci vracaju mi embrij na zadnji dan tzv. implantacijskog prozora i jako se nadam da je njena kalkulacija ispravnija od moje i da ce imat bar neku sansu. Odlucila sam ne nervirat se jer stres je u svemu tome najveci neprijatelj. Kako su tvoji klinci? Jesu happy sa Sanjom? 

MiniCooper26
    14. Ožujak 2019. 23:20

Cure moje drage "stare i nove" ☺️ svih vas pozdravljam i bacam vam malo trudnicke prasine 🙏❤️ nisam se odavno javila a iskreno nisam ni stigla. Mi smo dobro.,ulazimo u 25.tjedan sutra. Bili smo neki dan na 4d,beban se sakrio rukom pa ga nismo vidjeli ali nama je bitno bilo da je sve ok 🙏❤️. Malo mi je posteljica niže moram se malo pripazit ali kaze doktor da bi se trebala podignuti 🤗🙏. Grizli i Tata saljem vam ❤️😘😘😘😘😘 i  svim drugim curama kojima ne mogu popamtit imena 😜

Mala_mu
    15. Ožujak 2019. 09:20

Evo taman s pregleda....
    Kaže ginekolog gestacijska vrećica kao i zadnji put, žuto tijelo ne vidi.... rekao je da dođem u srijedu. Kaže da je možda ovulacija bila kasnije...
    Totalno sam u soku... 
    još sam mamu do grada vozila, a nikome još nismo ništa rekli... neznam kako se ponašati 

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.