Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pcelicaaa
    16. Ožujak 2019. 14:24

jelka11

Hej nova sam imam pitanjca?
    Znaci ovako kasni mi 7 dana , na 5 dan smo radili test i bio je - .
    A simptomi su znaci kao pred M.
    Hvala na svim odgovorima!

Jesu li ti redovne menge inace, bez kasnjenja? nazalost nemam iskustva al svi kazu da su isti simptomi trudnoce i pms-a. 

• jelka11
    16. Ožujak 2019. 15:58

Pcelicaaa

jelka11

Hej nova sam imam pitanjca?
    Znaci ovako kasni mi 7 dana , na 5 dan smo radili test i bio je - .
    A simptomi su znaci kao pred M.
    Hvala na svim odgovorima!

Jesu li ti redovne menge inace, bez kasnjenja? nazalost nemam iskustva al svi kazu da su isti simptomi trudnoce i pms-a.

Pa nisu znaci ono desi se po 2 dana ali to je najvise da kasni..
    Mislim mi se nadamo tome jer bi zeljeli jako ...

Mallla
    16. Ožujak 2019. 17:15

Jelka11 ponovi test, isti su simptomi T i PMS. Navijamo

url=https://lilypie.com]

zvjezdica37
    16. Ožujak 2019. 17:28

Pozdrav svima imam pitanje,oko11.3 po lh trakicama je bila ovulacija i imali smo ciljane odnose.cikluse imam 28 do30dana.Dosta bolan pms pa pijem vrkutu.Ocekujem m tek 23.3 no danas popodne me pocelo pritiskati u stomaku kao prije no sto krenu pms bolovi.To mi se ipak cini kao neki uranjeni pms ili imate neko svoje iskusvo da mi olaksate?
    Cekanje ubija 

Mallla
    16. Ožujak 2019. 17:38

Zvjezdica što bi ti olakšalo?
    Stvarno su isti simptomi T i PMS nijanse su razlika, kakvi su grčevi? Uglavnom može biti i jedno i drugo... Ja sam isto O imala 11. 3 po LH a trebam 20og dobiti,  e sad što će bit od svega neznam danas je tek 6dpo još je rano za bilo što.... 

zvjezdica37
    16. Ožujak 2019. 17:55

Mallla

Zvjezdica što bi ti olakšalo?
    Stvarno su isti simptomi T i PMS nijanse su razlika, kakvi su grčevi? Uglavnom može biti i jedno i drugo… Ja sam isto O imala 11. 3 po LH a trebam 20og dobiti, e sad što će bit od svega neznam danas je tek 6dpo još je rano za bilo što….

Ovo bi bila luda sreca kada bi nam test pokazao plus.Iako sam navela u drugom postu da ipak sumljam vise na pms....Tebi bas kasno bude ovulacija.no i kod mene je isto tako

ena0206
    16. Ožujak 2019. 18:06

Jel taj čaj od vrkute stvarno djeluje jer i sama imam problema. Em su mi bolne menstruacije, em imam problema s tim da ostanem trudna. 😑

zvjezdica37
    16. Ožujak 2019. 18:25

ena0206

Jel taj čaj od vrkute stvarno djeluje jer i sama imam problema. Em su mi bolne menstruacije, em imam problema s tim da ostanem trudna. 😑

Ja pijem vrkutu caj od 10mjeseca prosle godine.meni je pomoglo.Imam manje bolan pms.inace bez toga po 7dana prije na tabletama .
    Takodjer nemogu ostat trudna.

Mallla
    16. Ožujak 2019. 19:07

Ovo su zadnja 2 mj baš kasno O, a inače bude 17dc ili 19dc....što je kod mene standard.
    Jojj da nam se čim prije svima želje ostvare da napravimo baby bom

Mika111
    16. Ožujak 2019. 20:08

Mala mu nadam se da ce iduci tjedan biti dobar uzv, samo probaj biti pozitivna koliko god je teško.
    Moje m jos nema, danas 28dc, napravila test poslijepodne, negativan, nekako nisam ni ocekivala da sam t pa nisam ni pretjerano razocarana, jedino me malo brine sto jos nema m, inace su mi ciklusi 26-27 dana, izgleda stvarno ovaj mjesec nije bilo o pa se sve pobrkalo....nadam se samo da dolazi uskoro da ne moram jos neku terapiju koristiti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.